ny header

Ny header. Grymt enkel och lite väl tråkig. Nej jag är inte nöjd så lär väl dyka upp ngn ny imorrn eller så.. I guess. Nu börjar jag bli rastlös. Hey det är bara 5 veckor kvar.. :D och sen 6 veckor :D:D:D hehehe. nee men snart kan man kanske börja röra sig lite mer, i hope.

bilder

har inte blivit av att sitta vid den stationära idag, så har inte lagt in nya bilder från mobilen än. Men har nyss suttit och sorterat bilder på externa, så tänkte slänga upp ngr bilder iaf :)







halta lotta

hoppelihopp. Det går framåt här. Halta lotta är ett ganska passande namn på mig, även om jag iaf går lite bättre nu ;P Hade inte så jätte ont igår så passade på att halta fram lite mer över lägenheten.. inge bra. Hade grymt ont på kvällen jao 8) heheh. Så idag tar jag det lugnare.

Har massa planer inför sen när man börjar kunna gå lite bättre.
Men denna vecka blir det lugnt. Måste plugga satan, för på fredag är det examensdags! Ska bli spännande, även om det känns som om jag måste plugga mkt mkt mer. Har gjort lite idag, men måste läsa på lite sen också.

Ska nog in på min stationära dator sen och lägga in bilder på datan. Itunes jao. Så kmr kanske en del bilder då :P Är bättre på att uppdatera instagram är bloggen, yes så är det.

Men nee, nu är det supernanny.

synd om mig x)

så nu sitter jag i soffan. Typ lätt handikappad. Operationen igår gick bra. Var väl bedövningen som var värst, som jag hade väntat mig 8) hade inte så ont till en början, och under kvällen höll jag ut utan värktabletter för att kunna ta dem lagom till man skulle sova. Var ändå uthärdlig smärta, även om det var jobbigt. Tog tabletterna ca en timme innan sovdags, men tkr inte det funkade så bra :/ hade svårt att somna, så var väl ganska jobbigt. Men när man väl somna gick det bra. Fast vaknade av systers alarm vid halv sju, och sen gick det typ inte att somna om så klev upp vid 7. Haltar fram och längtar tills jag kan börja gå lite iaf 8) hahah.

Idag blir det tv-och filmtittande, lite pluggande samt datasittande. Förhoppningsvis är det ngr inne på msn senare som kan roa mig :) hahah. kmr säkert fler inlägg här också ;)

RUBRIK

Helo 8) yeah I´m still alive ;) Operationen närmar sig. Känns bra. Tror jag ;D
Bor hos mamma och pappa nu, faktiskt väldigt mysigt. Spenderar kvällarna åt att se på tv eller film med dem, och i reklamerna blir det wordfeud xD hahah. I like.
Upp och ner med hunden. Men det är bara att försöka hålla sig lugn och träna. Kan dock inte låta bli att tänka att jag har en liten lanthund i stan.. inte bästa kombon men hoppas kunna fixa det. Eller hur man ska säga x)

Imorrn är sista dagen på jobbet på länge. För på onsdag är det dags. Bort med dem där äckliga knölarna :D eller.. felbenen som jag bestämt mig för att kalla dem den senaste tiden ;D hahah. Ska bli så skönt! Eller okej.. lär ju göra grymt ont till en början, dem ska ju faktiskt såga i benet.. haha xD

Annars då? Jo jag längtar tills jag ska färga håret mitt. Har sagt att jag ska vänta tills september. Tills jag fyller år. Sen så! Mindre än en månad kvar! :) Mhm!

Weekend

Händelserik fredag blev det. Malin sov här, vi hade det helt okej med tanke på omständigheterna. Även fast vi fick åka till st:göran sent på kvällen då hon hade grymt ont i magen :( gick iaf bra, och vi kom hem efter typ 3 timmar så det var väl okej tidsmässigt i guess 8) Brukar ju kunna ta hur lång tid som helst annars ;D hehhe.

Igår så hade jag fullt upp hela dagen. Gröna Lund med jobbet, femkamp oh yeah! jag förlorade xD hahah. Sämt! Sedan åkte jag och Bella hem för att promenera med hunden, och senare på kvällen blev det bio, total recall! Väldigt bra film jao :) Sen att jag egentligen kanske inte har råd med bio är en annan sak ;D har ju faktiskt lite pengar kvar, och fick lite dispans på att betala vissa saker :) skönt!

Idag blir det till att möta Alex i åkeshov för att promenera med hundarna. Han har Pontus -ngn som är förvånad? ;) Sedan ska jag faktiskt packa lite också, eftersom jag ska flytta hem till mamma och pappa inför operationen nästa onsdag. Har nästan inga rena kläder kvar här och känner att det är onödigt att släpa över dem hit för att om ngr dagar släpa tillbaka dem. Därför kmr jag flytta lite tidigare än vad som "behövs" ;P
Känns konstigt att jag sen ska va sjukskriven i typ 3 månader. Det är en väldigt lång tid ;O hahah. Får väl se hur rastlös man kmr va. Samt hur bra man nu kmr kunna gå ;P heheh. Men det blir nog bra!

Egobild ;) hahah. Längtar till september då jag ska färga om håret! :D mhm!
Men nee, nu äre frukost-lunch som gäller. Hungrig som satan x)

oh yeah

Jag får nästan lite ångest över att jag inte skriver så mkt blogg längre.. Men hey, kanske kmr det när jag har opererat fötterna och ska sitta hemma i typ 3 månader? ;P ehehhe.

Försöker plugga, går sådär. Får lite ångest över det också.

Annars är det väl bra. Ganska nöjd med hunden idag. Bästa var ju lugnt iaf att hon hoppade in i bilen utan att tveka, samt åkte i den utan att stressa upp sig. YES! Sedan skötte hon sig väldigt bra hela vägen hem, förutom just precis utanför.. lite irriterande jao. Men antar hon kände lukten från vår lilla powderpuff granne.. hon hatar typ den hunden. Bara för att hon typ blev livrädd för den förut. Den seriöst skriker varenda gång den ser oss.. -.-' konstigt Rebelle hatar den. Skulle fan jag också gjort. HAhah.

Imorrn är det fredag. Ska bli så jävla skönt med helg! :D jippie! Blir dock en lugnare helg än förra veckan. Hey det behövs! Imorrn ska iaf Malin sova här!<3 och på lördag ska jag till Gröna Lund för femkamp med alla från jobbet. Vi fick det i sommarpresent från en hundägare 8) Kmr nog bli roligt :P hahah.
Ska kanske träffa Alex på söndag, får se vad vi hittar på då. Sen så har jag väl tänkt att börja flytta mina saker hem till mamma och pappa. Ska ju bo där sen när jag opererat mig jao 8) Ahh och så har jag tänkt träna lite med hunden min. Kanske lite lydnad. Kanske lite tricks (har tänkt lära henne att buga). Kanske ska göra lätta saker hon redan kan uppe i centrum med massa störning. Ja jag har fullt upp ändå ;)

Lite bilder från norrland samt veckorna som gått efter!















Norrland. Lite hundbilder från dagis och så hundvakt. Harry B James. Fest hos Jenny! Kryssning och så lite svalkande bilder med hundarna från dagiset! Mkt gott och blandat oh yeah!

Onykter helg.

Helgen har varit grym!
Fest hos Jenny och Anton i fredags. Så sjukt rolig kväll med tequila shots och dans och ja jag vet inte riktigt vad ;D underbart roligt!
Lördagen bestod av kryssning med familjen (minus brur som var bortrest), Nadja och Tonie. En liten kryssning för att fira Nadja som fyllde år nu i veckan :) Asroligt!

Orkar inte skriva mer. Hey jag har blivit sämre på att blogga. Finner inte samma lust för det längre. Även om jag inte ens kan tänka mig tanken på att sluta blogga. Funderar som en idiot på hur jag ska lösa allt med hunden. Om hon egentligen är en hund som faktiskt skulle må bättre av att bo på landet.. Ibland känner jag för att ge upp. Men nej. Inte än i alla fall. Först ska allt provas, så funderar starkt på att gå privatkurs för att försöka få bort alla små negativa saker hos henne. Ibland driver alla dem där småsakerna mig till vansinne. Faktiskt ganska ofta, och det är inge bra. Varken jag eller hunden min mår bra av det. Så nu ska jag ta tag i det. Eller okej, snart iaf. Vettefan om jag har råd innan operationen.. och efter vet jag ju inte hur mkt jag kmr kunna gå ;P heheh. Ahh vi får väl se när det blir av.

Har massa bilder, men lyckades självklart lämna sladden till mobilen ute i vardagsrummet. Fail. Orkar inte hämta den, så kastar in ngt random typ x)

Så jävla bra! ;D

FULLT ÖS

Jag har inte dött, jag har bara fullt upp ;P Har varit social typ hela veckan! Bio i måndags! Sov hos Alex och hade spelkväll igår, och idag var vi sociala hemma hos mig. Passar Elliot, han är så söt och mysig! Alex passar Pontus, så på lördag blir det hundöarna!
Imorrn, torsdag är det sova på dagis som gäller med syster. Fast ska in en tur till stan och träffa Ronja och Anneli också! Fredag fyller moster år! och så är det fest hos Jenny :) Blir dock inte där allför länge, eftersom hundarna inte får följa med denna gång x) Dem kmr få va hemma hos Alex, så vi sover där sen, och åker tillsammans till hundöarna på lördag! :) På söndag ska jag kanske träffa hon med staffen som vi hittade lös. Träffade ju på dem utanför mamma och pappa xD Ska smsa henne imorrn och se om hon vill träffas på söndag och prata lite :) Kanske kan jag och Rebelle få en promenadskompis? :D

Annars då? Jo imorrn hoppas vi på att kunna bada på jobbet. Får väl se om det blir så 8) hahah. Ingen direkt sammanhängande tråd i detta inlägg, hey så är det ibland! Nu är det Torkel i knipa som gäller med syster! ;)

RSS 2.0