FULLT ÖS

Jag har inte dött, jag har bara fullt upp ;P Har varit social typ hela veckan! Bio i måndags! Sov hos Alex och hade spelkväll igår, och idag var vi sociala hemma hos mig. Passar Elliot, han är så söt och mysig! Alex passar Pontus, så på lördag blir det hundöarna!
Imorrn, torsdag är det sova på dagis som gäller med syster. Fast ska in en tur till stan och träffa Ronja och Anneli också! Fredag fyller moster år! och så är det fest hos Jenny :) Blir dock inte där allför länge, eftersom hundarna inte får följa med denna gång x) Dem kmr få va hemma hos Alex, så vi sover där sen, och åker tillsammans till hundöarna på lördag! :) På söndag ska jag kanske träffa hon med staffen som vi hittade lös. Träffade ju på dem utanför mamma och pappa xD Ska smsa henne imorrn och se om hon vill träffas på söndag och prata lite :) Kanske kan jag och Rebelle få en promenadskompis? :D

Annars då? Jo imorrn hoppas vi på att kunna bada på jobbet. Får väl se om det blir så 8) hahah. Ingen direkt sammanhängande tråd i detta inlägg, hey så är det ibland! Nu är det Torkel i knipa som gäller med syster! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0