En dagens;

Dagens humör: Seg
Dagens mående: ont i ryggen ;O
Dagens borde: tvätta
Dagens frisyr: hej-kom-och-hjälp-mig! :D
Dagens smink: inget
Dagens planer: kanske försöka ta mig ner till tvättstugan
Dagens vill ha: En hund!
Dagens längtan: Tills fredag! :)
Dagens tråkigaste: det är söndag -.-
Dagens låt: Price Tag med Jesse J (fan för Alex ;D)

jag kan ju!

NU JÄVLAR! Jag slog på stort och bakade samt fixade mat samtidigt! :) Känner mig grymt duktig! :D Får se om jag 'r ännu duktigare och orkar klä på mig för att iaf springa ner i tvättstugan och se om det finns ngn tid..

Lumix..!

Orkade aldrig slänga in en bild på kameran min igår, så gör det nu ;P Sitter och väntar på att ngr filmer ska bli klara. Har så grymt jävla ont i ryggen idag. (Har haft det typ hela veckan nu men ahh..) Så blir till att ligga i sängen och hoppas ryggen blir iaf lite bättre.

Den är liten och söt! :)

Lite bilder iaf :)

Idag har jag varit duktig :) Har varit och storhandlat på coop med pappa och brur :) Så nu har vi massa mat hemma! Sen har jag också varit i stan med Alex. Köpte en kamera :D den är grymt fin jao! Kmr kanske en bild på den senare ;) Tänkte bara uppdatera er lite :P jao samt slänga in ngr bilder på hundarna från veckan som gått x)





alive

Klockan springer iväg. Jag ska lägga mig snart. Ska upp och handla imorrn med brur och pappa :)
Usch satan vad dålig jag är på att uppdatera bloggen nu för tiden :O not good. Aja, ni överlever väl ;P hahah.
Godnatt med er.

Godmorgon

Haha jag uppdaterar bara bloggen på morgonen nu för tiden :O var alltid kvällen förut. Men aja, är typ förseningar på både bussar och pendeltåg.. jippe :D.. så jag ska väl ge mig ut i kylan och hoppas att jag lyckas matcha en buss relativt bra så jag slipper frysa 8) jao. wish me good luck!

Uppdatering

Shit vad dålig jag är på att uppdatera bloggen nuförtiden ;O (har aldrig förstått om nuförtiden är ett ord eller om det ska vara tre.. nu för tiden.. hmm, ngn som vet? :O hahah) Har en tendens att ha fullt upp på kvällarna, och well jag trivs med det så länge jag inte kmr hem alldeles för sent.

Tänkte kort berätta att jag hade GRYMT jävla ont i magen igår natt. Vaknade vid 2 (hade lagt mig typ 12..) och var typ asrädd att det skulle va blindtarmen eller ngt sånt där äckligt ;O valde att låtsas som att det inte var ngt och tog två alvedon och la mig i sängen igen. Kunde dock inte somna på typ 1-2 timmar, och skulle upp halv 6.. hahha, för er som undrar gick det inte bra 8) jag vaknade 7.05.. och jag som börja 7 :D.. hahah. Blev en kaotisk morron, men hade som tur var inte ont i magen längre :) haha.

Var med Ronja och My efter jobbet igår och spelade kanasta och såg på innebandy ;P blev grymt jävla sugen på att spela innebandy jaa :O så jag och Ronja ska med My ngn gång (hon spelar innebandy) och provspela! :) Men nee nu hinner jag inte skriva mer. Ska med bussen som går 14 över ;P

Helgen

Även denna helg blev lugn, och well jag kan ju säga att jag njutit av att ha tagit det lugnt. Kortfattat:
Fredag: satt här vid datan och bara rollade hela jävla kvällen. Var underbart, och jag gick inte och la mig förrän vid 5 tiden.
Lördag: gick upp klockan elva, satt kanske max en timme vid datan innan jag duschade och gjorde mig iordning och sedan åkte hem till Alex. Vi såg lite mer på vår serie och fick senare sällskap av hans lillasyster (han var barnvakt) samt Ronja :) Vi spelade kort och såg på film. Ahh och Ronja bakade brownies som var grymt goda! Mkt bra kväll jao!
Söndag: vaknade hemma hos Alex där vi tog det lugnt till typ klockan 1. Åkte tillsammans därifrån och väl hemma så satte jag mig återigen vid datan. Brur dammsög och jag bokade tvätttid och gick senare ut för att handla pizza. Hörde att moster min är duktig och har gått ner 4 kg på en vecka.. hmm jag vill också, men vet helt ärligt inte om jag grejar det ;O för då gäller inga kolhydrater.. inget godis.. och ingen.. COLA! :O </3.. hahha. Men men.. vi får väl se om man kanske provar.

Liten edit också; det är inte alltid lätt att va admin på en sida. Alltför ofta finner jag det vara jobbigt, men då försöker jag tänka på dem bra stunderna. Jag hoppas bara att jag gjorde rätt nu.
- Blir bildlöst igen. Nu ska jag sova. Öppnar imorrn ;P hahha.

NOSTALGI !

Shit vettefan när jag senast satt framför Ez en hel kväll! Klockan tickar och jao jag erkänner och säger att jag suttit här sen klockan 19. Alldeles för länge egentligen, men jaa det känns bra. Jaa okej förutom min kropp som absolut inte är van vid att sitta framför datan så här länge längre ;D hhaha.

f*tt youtube samarbetar ju inte..

Jag vill lägga ut låtar från youtube.. men av ngn äcklig anledning så har det slutat funka. Bajscparslefittakuk vad arg jag blir! -.-'..

Ja Annars då, joda har haft en småkämpig dag på jobbet. Kändes som om man inte satt mer än en typ en halvtimme på hela dagen ;O sjukt. Spenderade eftermiddagen och kvällen med Ronja. Hade det allmänt trevligt jao :) NU: Sova!

it´s the climb..

Jag är inte lika bra på att uppdatera bloggen längre. Orsaken? Jag har ingen tid till det. Jag har fullt upp så gott som varje dag. Jobbet, sen social på eftermiddagarna och kvällarna. Och helgerna har en tendens till att va fullbokade. På ett sätt trivs jag med detta. Jag trivs med att va social och ha saker att göra. Trivs med att ha ett liv.
Men skillnaden från förr känns ibland för stor, för någon kväll vore det faktiskt skönt att bara sitta vid datan och svara på lite roll. Snacka lite på msn. Msn var vardag för mig förut.. nu är jag inne alldeles för sällan. Så pass sällan att jag får svårt att behålla kontakten med dem vänner som jag inte träffar så ofta, eller aldrig träffat ;O Jag tror jag måste försöka hitta en balans mellan allt detta. För just nu varierar jag mig ständigt från att ha för mkt tid vid datan.. till att inte ha ngn tid alls vid den :O och visst, det är väl egentligen bättre att inte ha ngn tid till den än för mkt.. men jaa, jag har ett litet behov av att kunna sitta på msn och bara ta det lugnt. Iaf ngn dag i veckan.

Men skitsamma.. nu ska jag sova ;D ser fan inte fram emot att gå upp klockan halv 6 imorrn ;O ska dessutom ta en tidigare buss, endast för att minimera risken att jag inte kmr fram i tid. Bussarna går ju lite som dem vill nu för tiden så.. hahah, jävla vinter :D ge oss vår! sommar! eheheh. Nej sova var det ;P

Var nog inte vår dag igår.. ;O

Det blev ingen simning igår. Jag och Ronja åkte till simhallen, gick in, bytte om och gick ut till bassängen.. som var bokad och stängd för allmänheten 0.o.. jo men bra att dem säger ngt i receptionen om det -.-'
Vi tog iaf god tid på oss att duscha, sen åkte vi hem till mig. Vilket tog sin lilla tid eftersom vi först stod och väntade på fucking 509an som inte kom ;O vi tröttnade efter ett tag och tog t-banan och pendeln istället. Väl hemma hos mig åt vi mat, sen bakade Ronja brownies :D Supergoda! :)
Det var meningen att vi skulle göra lite annat också, men jag var så sjukt jävla trött och låg och halvsov i sängen från klockan nio ;D hahha. Vet inte riktigt när Ronja åkte :O halv elva? jaa ngt sånt tror jag :P Då somnade jag på riktigt iaf x) Har sovit gott som satan, och well nu sitter jag och äter frukost! :) Gick upp tidigare idag också, eftersom man sovit så länge :D Brukar ju annars gå upp typ.. nu.. eller om typ 10 minuter :P hahha.

Men nee, nu ska jag äta upp min frukost (yoghurt och en browniebit! ;D)!

14 februari

Måndag, alla hjärtans dag. Det har inte märkts, och faktiskt så har jag inte ens tänkt på det. Skönt! Förra året störde jag mig så mkt.. eftersom jag var avundsjuk på alla som hade ngn att dela dagen med. Jag hade ju en bra dag då, men ahh. Men i år, jaa idag har det känts bra. Ja förutom att en av mina hundar var helt psyko så jag ville slå henne ;O gjorde det ju inte, men det var fan inte långt ifrån att det slog slint :O tur man har självkontroll. 
Mer än det så var det väl en bra dag :) Eller okej.. jag störde mig på våra praktikanter.. dem suger! :D.. och sen blev en hund hämtad halv 7 eftersom ägarens buss inte kom ;O Kom därför precis hem till Alex. Vi ska fixa mat nu, och sen se vår serie :D Avatar, the last airbender! :D Woooho.

Imorrn är det tisdag, då ska jag simma med Ronja! :) Får se hur mkt av min röda hårfärg som lämnar mig då ;P hahah. Men nee.. nu ska jag göra Alex sällskap i köket :) Tänkte säga att jag skulle hjälpa honom med maten.. men vi behöver ju inte ljuga ;P hahah x)

Inlägg med bilder!

Fullt upp, men faktiskt så gillar jag det! :)
Igår; moster hjälpte mig färga håret! :D Det är rött och fint!<3 Även om vi fick köpa ny färg och färga om en gång ;O vet inte hur vi lyckades.. men vid första färgningen blev min utväxt typ.. orange/blont 0.o.. hahah stört. Men, men.. det är iaf snyggt nu :D
Såg Melodifestivalen med mamma, pappa och syster :) Moster var inte så intresserad, och well man förstår ju varför xD hahah. DET TOTALLY SÖG! ;O heheh. Men, men.. trevligt att va social iaf :) Efter det såg vi på Taken också, en film vi sett förut men som är bra så det var väl nice x)

Före ngn färgning alls.. och efter första färgningen ;O


och så två bilder efter andra färgningen i olika ljus ;P

Idag; vaknade upp av pappas röst och undrade vad han gjorde hemma hos oss.. insåg sen att jag var hemma hos dem ;D hahah. Tog det lugnt vid systers data på morgonen sådär, för att lite senare hänga med mamma, pappa och syster på seightseeing (stavning? ;D) i norra ängby ;D Fast vi skulle till onoff där vid bromma blocks, och jag passade också på att gå in på den stora zoo butiken där! :) Köpte mig en film och lite saker som så smått förbereder mig för vovven min :D hahha. Passar ju hundar då och då från dagiset också, så kan ju använda sakerna då också om det nu inte blir ngn hund i år.. vilket jag dock hoppas på!

Dagens köp! :)

*rubrik saknas*

Igår var det snökaos! All jävla busstrafik var typ inställd och allt annat gick helt cp.. Jag och lilla Rutger fick vänta på pendeln i 45 minuter innan den kom. Då stod det att det var den pendel som skulle ha kommit 07.45 som kom 09.27 ;O.. hhhaha helt sjukt! Var ju fullt med folk så fick stå och hålla i Rutger typ hela resan in till centralen. Okej att han är liten.. men efter ett tag var det grymt jobbigt. Han var iaf jätteduktig hela resan, speciellt då och när vi skulle från centralen till t-banan. Var ju grymt mkt folk där. hhaha. 

Jobbet igår var typ nice. Bara 32 hundar, och väldigt korta promenader eftersom vi fick kämpa oss fram x) Bella kom dock inte, hon satt fast ute i buschen där hon bor ;D hahah. Så vart jag och Alex som stängde :) Duktiga oss! GAnska skön stängning också, så det var nice! :)
Efter jobbet skulle vi hem till Jenny och Anton, men eftersom jag glömde mitt jävla sl kort på jobbet och kom på det när jag skulle använda det i spärren vid tekniska, så gick vi fram och tillbaka en gång extra från jobbet till tekniska. Grymt segt, och kan ju säga att jag var liiiiiiite irriterad på mig själv x) hhahaha. 
Hem till Alex, mötte sen upp Fredrik i brommaplan där vi skulle ta 509 till sundbyberg, men den kom typ aldrig så vi åkte t-bana till fridhemsplan och bytte där för att åka till sundbyberg. 

Hemma hos Jenny och Anton var det mkt trevligt med tacoätande, sällskapsspel och sing star! Det dåliga var väl att jag var lite anti allt. Vet inte riktigt varför, men troligtvis för att jag var trött. Kvällen där började bra, men det tog inte alltför länge innan jag funderade på om jag kanske borde ha åkt hem istället.. Men men, det var iaf roligt! Även om det nästan var roligast sen när vi gick därifrån. Jag, Alex och Fredrik skulle hem till Alex, och eftersom kommunaltrafiken fortfarande var lite störd och vi skulle få vänta i fridhemsplan i typ en halvtimme.. så bestämde vi oss för att gå. Så jao vi vandrade från Sundbyberg till Abrahamsberg sådär halv 3 på natten ;D Gick nästan hela promenaden på vägen, och jag kan säga att jag är väldigt nöjd med hur långt vi gick! :D Speciellt med tanke på att jag inte blev trött i benen förrän vi nästan var framme! :) Yey jobbet har förbättrat ngt iaf! :D hahah. 
Var hemma hos Alex vid halv 4, och jao då var det sängdags ;P 

Nu ska vi snart äta pannkakor! Annars ser dagen ut så att det blir vällingby där jag ska köpa hårfärg, sen hem till mor och far där moster ska hjälpa mig färga mitt hår! :) Efter det blir det hemåt skulle jag tro ;) hahah.

jao.

Imorrn är det fredag :D helgen är typ full som vanligt, men det är väl bara bra i guess x) hahha. Iaf, är hundvakt till lilla Rutger idag :) Eller okej.. har varit, för nu är det sovadags ;D Har han bara tills imorrn, och well han är grymt söt men typ mesig ;P rädd för folk och jaa. hahha. Har iaf haft en bra kväll med Ronja och sällskap och tror att både jag och Rutger kmr sova gott inatt! :)

...

Jag är trött som satan, men vill inte sova. Sitter här med en tår i ögat, inget allvarligt alltså, utan jag känner för karaktärerna i min fina serie ;P hahha, typiskt mig :D The Vampire Diaries är så grymt fucking bra! Dessvärre har jag nu sett alla avsnitt, och måste därför vänta tills på fredag innan jag kan se nästa. Tur jag har mkt att göra iaf ;P

- nu kom brur hem.

Nej men nu skiter vi i detta. Spelar ingen roll vad man gör.. alltid är ngt fel. Som vanligt. Jag orkar inte bry mig. Börjar kanske bli van. Hahha.

Men nu, dags att sova. Godnatt.

Charmiga låtar!.. trodde jag -.-'

FITTBLOGG! när man väl har låtar man vill lägga upp så funkar det inte ;O fuck you. bajs.

Annars så;
- Är med bästaste Ronja! Vi har lagat mat och typ varit duktiga :)

There ain't nothing gonna get in my way

Sorry för min låga uppdatering :O helgen var fullspäckad med massa spelande! :) Mkt bra helg om ni frågar mig.

Igårkväll tog jag mig en tur hem till Jenny där vi såg på Psalm 21. Ingen bra film direkt, lite läskig på vissa ställen, men annars booooring! Tur sällskapet var bra iaf! :D

Jobbat idag. Jao det är ju måndag x) hahha. Är typ frisk snart :D bara lite snorig nu. Skönt att slippa slemmet i halsen jag hade typ hela förra veckan ;O ehhe.

Ringde nyss till kenneln som jag troligtvis kmr ta min valp ifrån! :D Ska hälsa på dem ngn gång sen när vädret blir lite bättre. En nackdel är dock att chansen att det blir valp till sommaren inte är så stor, och då är väl frågan om jag faktiskt kan skaffa valp sen? ;O Är ju ledig en hel månad under sommaren, plus att jag hade planerat att utnyttja brur och syster min ;D hahha. Men blir kullen senare så vettefan hur jag ska göra :O Men det löser sig. Jao på ngt sätt. För i år vill jag fan ha min hund! :)

Vår fina collie på dagsiet :D En av mina favoriter (om man får säga så ;D) och dessutom -om det blir en valp ur den kull jag tror- syster till min framtida valps mamma :) Hahah, hängde ni med där? ;D hahah.

There´s something

Hemma hos mamma och pappa. Fast ingen av dem är hemma ;D Tror aldrig jag inte kmr sakna att bo hemma. Även fast det självklart är skönt att inte bo hemma också. hahha. Iaf, mamma och pappa är inte här just nu. Men jag, Alex, brur, syster och Nadja har spelkväll! Vi har kört MArio party -där jag och Alex vann! 8D- och nu sing star! Me like.

Godmorgon.

Jag kunde inte sluta titta på VD igår.. så jaa, jag är på andra säsongen och är fortfarande lika beroende! :) maha. Men nu blir det paus med det. Är upptagen idag och imorrn, så blir inge mer tittande förrän på söndag :P Hur ska jag klara mig? ;O hahha ;P

BEROENDE

SHIT vad klockan sprang! 0.o Hahha känns som om den nyss var runt 8.. stört. Har glott på The Vampire Diaries hela kvällen :) FY SATAN vad det är beroende framkallande 8D omg vad jag är fast. Nej nu ska jag se ett avsnitt av GG, vilket för första gången inte känns lockande :O nej jag vill bara se mer VD ;D men.. det laddas inte alltför snabbt nu inte.. dessutom är det sovdags om typ en timme.

Nej nu GG! Får se mer VD imorrn! :D

YEY

MIOHAHHAH :D jag slipper gå till affärn! Hittade nämligen nästan 6 paket till med näsdukar :D wiihoo!

Hemma sjuk

Vaknade imorse och bestämde mig rätt fort för att stanna hemma. Att jobba skulle ha tagit död på mig. Så skickade ett sms om att jag inte kmr idag, stängde av väckarklockan och la mig för att sova igen. Vaknade 11.35 ;D grymt skönt! Även om jag faktiskt velat sova lite till.. hahha. Men mellan 12-16 kmr det en snubbe som ska kolla ventilerna i lägenheten så då vill jag helst va vaken. Hade egentligen varit skönast att inte va hemma då, men aja. Haha 8)

Så idag kmr jag typ inte göra ngnting! Kanske rolla lite, men annars lär det väl bli till att se på The Vampires Diaries och kanske ngr filmer :P Dock måste jag ev gå till affärn.. för jag har bara ett paket näsdukar kvar ;O gör så ont i näsan att snyta sig i vanligt papper :/

Men nu är det frukost och sen lite The Vampires Diaries! :D

RSS 2.0