Helgen

Även denna helg blev lugn, och well jag kan ju säga att jag njutit av att ha tagit det lugnt. Kortfattat:
Fredag: satt här vid datan och bara rollade hela jävla kvällen. Var underbart, och jag gick inte och la mig förrän vid 5 tiden.
Lördag: gick upp klockan elva, satt kanske max en timme vid datan innan jag duschade och gjorde mig iordning och sedan åkte hem till Alex. Vi såg lite mer på vår serie och fick senare sällskap av hans lillasyster (han var barnvakt) samt Ronja :) Vi spelade kort och såg på film. Ahh och Ronja bakade brownies som var grymt goda! Mkt bra kväll jao!
Söndag: vaknade hemma hos Alex där vi tog det lugnt till typ klockan 1. Åkte tillsammans därifrån och väl hemma så satte jag mig återigen vid datan. Brur dammsög och jag bokade tvätttid och gick senare ut för att handla pizza. Hörde att moster min är duktig och har gått ner 4 kg på en vecka.. hmm jag vill också, men vet helt ärligt inte om jag grejar det ;O för då gäller inga kolhydrater.. inget godis.. och ingen.. COLA! :O </3.. hahha. Men men.. vi får väl se om man kanske provar.

Liten edit också; det är inte alltid lätt att va admin på en sida. Alltför ofta finner jag det vara jobbigt, men då försöker jag tänka på dem bra stunderna. Jag hoppas bara att jag gjorde rätt nu.
- Blir bildlöst igen. Nu ska jag sova. Öppnar imorrn ;P hahha.

Kommentarer
Postat av: malin

du behöver inte ta bort allt sånt sandra, bara sätta bättre rutiner. Typ bestämma att du får dricka ett glas cola i veckan, och godis i lagom mängd en gång i veckan, samt byta ut "dålig mat" mot lite bättre. Och simma två gånger i veckan ;)



puss

2011-02-21 @ 13:24:59
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0