Liten update

Så har ännu en vecka sprungit fram och jag har glömt bloggen xD 
Vet knappt vad jag gjort xD haha.

Var hos Malin och fick se hur dem bor nu. I en mysig liten stuga :) 

Klev in som reserv i en agilitykurs som kmr va varje torsdag i ngr veckor framöver :D superkul och redan efter första tillfället lärde jag mig massa! 

Fest fredag med Marie på hennes landställe. Superkul! :D
Fest även lördag, hemma med det vanliga folket xD Superkul! 

Nu är jag lätt död. Ska typ inte göra ngt alls idag. Spela wii, se på film, kanske träna lite tricks eller så med hunden och äta pizza! X) 

Lördagen plus söndagen

Lördagen var en väldigt lång dag! Jag och Sara skulle lämna hundarna hos bästa Tesso som spontant ställt upp som hundvakt då Cicci som skulle ha dem var tvungen att åka till veterinären med Inna. (Inna mår iaf bättre nu och det var bara magsjuka!) 
Så vi skulle till haninge hem till Tesso, och hade först tänkt ta bilen dit.. Vi åkte till brommaplan men strax innan rondellen så insåg Sara att det är ju smidigare om vi åker kommunalt, för då kan vi åka direkt från haninge till upplands väsby med pendeln. Istället för att behöva åka till haninge med bilen. Tillbaka till vällingby för att lämna bilen, och sen åka därifrån till upplands väsby x'D
Så vi vände i rondellen, åkte hem till mamma och pappa för att lämna bilen och satte oss sen på t-banan. 

Väl hemma hos Ronja så hade vi varit på resande fot i 3 timmar xD segt! Men så kan det va. Vi åt god middag och förfesta innan vi tre plus brur och Jocke åkte in till stan. Första stopp var Bar 54 där vi köpte helrör och hade det superkul! Vi lämnade Bar 54 och gick för i donken där vi mötte JP, för att sedan gå till Marquise där vi stannade till typ kl 4. Grymt roligt hade vi! :) 


Var hemma typ 5 så inte fan orkade jag gå upp vid 10- halv 11 tiden som jag tänkt.. Istället sov jag till kl 12, länge sen jag gjorde det xD 
Vi hade turen att få skjuts till haninge av bästa Tonie för att hämta hundarna! Så jävla skönt, var inte alls taggad för att åka kommunalt dit. Supersnällt verkligen, och jävlar vilken nice bil han skaffat sig ;D den kan parkera sig själv! Ascoolt! 

På vägen hem från haninge köpte vi med oss pizza från pizzerian vid islandstorget och väl hemma såg jag och syster klart Dexter medans vi åt :) 
Resten av dagen fortsatte i seghetens tecken. Vi orkade ta oss ut för att fota hundarna lite i det fina vädret, men mer än så orkade vi inte ;p hahah. 





Äntligen fredag!

Veckan har varit lite seg, liksom känts evighetslång, men nu äre äntligen fredag! ;) 

Har hänt en hel del denna vecka. Agilityträning måndag, lydnadsträning tisdag, hårfärgning onsdag och så agilityträning torsdag. 

Sjukt. I måndags och tisdags gick jag och Marie dubbla promenader både förmiddag och eftermiddag, var väldigt kämpigt trots att dem blev ganska korta. Har efter det varit väldigt trött i kroppen, så blir skönt med helg och att vila lite! 

I onsdags fyllde jag år! :D Vaknade på morgonen till ett sms från brur där han satt in 1000 spänn åt mig för att fattiga jag -som räknat fel på min budget- ska kunna festa ordentligt imorrn när vi ska ut och äta och supa ;) så snäll<3 
Bästa mamma fixa tårta till mig<3 och bästa pappa körde hem den till mig! :) tack! Ja plus att jag och syster är fattiga -vettefan hur vi räknat vår matbudget denna månad... Så ja såklart fixa bästa mamma så vi klarar oss!<3 Typiskt min mamma att alltid ta hand om oss :) 
Jag fick paket av chefen, där lunch på forno och en betald ledig dag var högt värderat!! :D dessutom ett par sockor, ett par vantar plus ett fem-i-rad-spel :) tack igen! 

Lydnadsträningen gick bra! Morf var supertaggad, men fan vi har ju en hel del att lära in för att bli startklara inför klass 2. Får se om vi trots detta anmäler oss till en tävling i haninge den 18e oktober.. ;p 
Agilityträningen går super! Morf har verkligen taggat till och det är så kul! :D Slalomet som vi haft lite småproblem med har han verkligen fattat nu! Han har ju blivit osäker dem gånger jag hamnar på "fel" sida av slalomet, men i måndags gjorde jag typ snyggaste blindbytet innan slalomet så jag hamna på "fel" sida och han tog det så jävla bra med asbra fart!! :D Var superdupermegaglad! 
Igår så var det en ganska svår ingång som han ändå klara väldigt bra! Dessutom.. Jävlar vilken fart han fått i slalomet!! :D så kul!!! 
Sen att han beter sig som en idiot sista biten hem när vi klivit av bussen efter varje träning är en annan sak. Puckoålder? Jävligt irriterande bara då man är på asbra humör och så ska han va knäpp så det förstör. Får hoppas det blir bättre.. 

Håret skulle bli rött med en lite lila ton.. Blev inte riktigt så, istället blev det rosa-lila ;D Inte riktigt min färg, men snyggt iaf! :p 




En heldag Agility

Agilitytävling i uppsala igår! Blev verkligen en heldag! ;D Åkte tsm med Ina, och vi var där 07.45 då jag skulle slutmäta Morf. 
Klass 1 började vid 8, och med dubbla banor flöt det på väldigt bra så tror vi var klara med klass 1 vid kanske 11- 11.30 eller ngt sånt. Sen vare klass 2 som skulle köra, och dem hade dubbla klasser så Ina starta totalt 4 lopp! Vi åkte inte därifrån förrän vid 17.30 xD helt sjukt. Kan ju säga att vi var väldigt trötta då ;p hahah. 



Mina lopp gick verkligen superbra! Första loppet som var hopp hade jag startnummer i mitten ngnstans och var taggad och hade som mål att springa! Har ju missat pinne med typ 1-2 sekunder dem senaste tre hopploppen x) Men jag sprang, var tydlig med handlingen och hela banan flöt på precis som jag tänkt mig! Vi vann klassen och fick då också vår första pinne i hopp!! :D Var så jävla glad! 
Mitt andra lopp, agility, gick också superbra! Både jag och Morf har liksom fattat det här nu ;) Det flöt på så himla bra! Så pass bra att Morf i princip kastade sig in i slalomet med typ finaste slalomingången ngnsin!! Men det gick lite för fort, han är ju van vid att ha lite mer lagom fart i slalomet, så han råkade stöta i en pinne med typ bogen, kom av sig lite och råkade då missa en port. Synd! Men så kan det va, och utöver det så gjorde vi banan typ perfekt! ;p Jag var iaf supernöjd, vi har utvecklats så mkt och farten samt attityden hos Morf var värd så mkt!<3 

Man lever i en helt annan värld när man är på tävling. Jag älskar den världen. Så jävla roligt när man är flera st från en klubb som hejar på varandra och peppar varandra. Att börja med agility och att gå med i en träningsgrupp och lära känna alla underbara och roliga människor där, är nog fan bland det bästa jag gjort. 

Ikväll blire agilityträning, jao äre måndag så äre ;) 

Någonting att äta..

Jag är dålig på att uppdatera bloggen :O en gång i veckan verkar va min melodi just nu x) hahah. 

Veckan har varit väldigt lång! Kanske för att jag i början av veckan inte kunde gå normalt och hade ont i tån. Plus att jag fick asont i vaden då jag troligtvis överansträngde den när jag haltade fram xD heheh. 


Träffa Rose med sina hundar i måndags och prata lite skit. Supermysigt och kul att se våra totalt 4 hundar leka tsm! 

Tränade med hunden med Ina och Helen i onsdags, lydnad, agility och lite lite freestyle ;) kul med en ny sport, även om vi måste lägga ner mer tid på det för att börja ta oss ngnstans :p Sköna är att Morf har ju en del trick i bagaget som vi redan lärt oss, så bara öva in ngr nya och sen försöka få in det i ett program som flyter på bra! Hösten och vinterns nöje ;) det plus lydnads tvåans moment samt agility där jag funderar på om vi ska försöka ge oss på att träna in running contacts! Får väl se ;) 
Annars då? Jo vi tränade agility i torsdags också :) klass 2 bana, och jag vettefan vad jag höll på med. Flummade runt och glömde banan och gjorde fel byten och ja jag vet inte vad xD men kul vare iaf :) 

Tån är bättre iaf, så kmr kunna tävla imorrn :D den är dock inte helt bra än, men det lär väl ta tid i guess x) 

I torsdags fyllde Morf 2 år!<3 Han fick en ny träningsleksak, men jag har även köpt ett täcke till han :D och så ska vi fira han med lite "tårta" idag ;) maha. 
Mamma fyllde år igår!<3 så vi åt supergod mat och tårta samt spelade kort hela kvällen! Supermysigt! :) då mamma jobbar mkt nästa vecka så slog vi ihop det så vi firade oss båda, mysigt! Jag fick hundjackan jag så länge velat ha!!! Av mamma och pappa! Blev superglad! :D och en asnice mask samt en t-shirt med bästa trycket av Nadja och Tonie! :D tack så mkt!<3 
Idag blire öppet hus på hundstallet, hundkalas för Morf och sen ska vi hem till mamma och pappa för att typ fira mamma lite igen (äta tårta xD) då brur kmr dit idag eftersom han tyvärr jobbade igår. 

Rain

Veckan sprang fram och nu sitter jag här, en regnig söndagsförmiddag. Regnar satan, och ja jag tkr det är ganska mysigt ;) Iaf så länge man är inomhus och bara hör regnet utanför! 

Igår åkte jag och Morf till kungsängen för att träffa Amanda med sin pudel Nemo för första gången och träna tsm. Jag och Morf ska börja träna freestyle, så det koncentrerade vi oss på igår. Ska bli superkul att lära in nya trick och börja träna inför en ny hundsport! :) 

Klantiga jag smällde dock i lilltån igår under träningen, och ja jag trodde fan jag brutit den.. Men tror inte det längre. En stukning kanske? Gör iaf pissont, och ja jag kunde typ inte träna mer efter det igår. Kunde liksom knappt gå x') 
Har passat Ru över natten, supermysigt! :D Har gått riktigt bra, och enda som egentligen var jobbigt var när jag skulle ut med alla hundarna.. Sara var nämligen ute med Sara (hahah xD) då Sara (inte min syster alltså) åker till polen nästa vecka (tror det var polen xD kmr ju fan inte ihåg) för att plugga till läkare. Så jag hade Morf, Ru och Zombie, och när jag då skulle ut och hade två st i koppel som gärna ville gå lite åt olika håll, och jag alltså haltade fram och hade skitont.. Så var det inte så kul x'D hahah. 
Men annars var det en lugn och skön kväll med mysigt sällskap! 



Idag ska jag troligtvis inte göra ngnting. Ev försöka ta mig upp till v-by en sväng. Beror nog lite på om det slutar regna, samt hur ont jag har i tån. Tror ändå det gör lite, lite mindre ont idag än igår x) Hoppas verkligen den blir bra tills nästa helg så jag kan tävla med hunden :p 

Syster var supersnäll och gjorde två prisrosetter till mig igår! :D Fanns ju inga rosetter som pris förra helgen när jag vann båda agilityloppen, och jag som älskar "minnes-saker" blev ju himla besviken. Men nu har jag två st handgjorda ;) Superfina blev dem :D Tack syster<3 

Inget vettigt

Det är som om världen snurrar. I ena sekunden befinner jag mig på ena sidan.. I nästa sekund på andra sidan. Kan man få va Schweiz? 

Annars då? Jo det är ganska bra. Har asont i ryggen, men hey jag har alltid ont ngnstans x) hahha. Men dagen har varit bra, trots ett tråkigt telefonsamtal som jag tog åt mig väldigt mkt av. 
Solen var framme och hundarna var duktiga. Jag har känt att jag kunnat andas, och ngnstans under denna dag var det som om jag pausade lite. Lämnade allt jobbigt och bara var. Jag var väldigt nöjd. Det var skönt! 

Har egentligen inget vettigt att skriva. Ingen röd tråd här inte, kanske för att den röda tråden i skallen på mig inte existerar. Svårt att få till en röd tråd i texten då. Hahah x) 

Jag fick btw en plötslig önskan om snöstorm. Skumt? Ja kanske, men så äre. Hahah. 

Önskelista

1a september! Sommaren går mot sitt slut, och det med blandade känslor. 

Jag tror nog ändå det kan bli bra. Jag hoppas på det. 

Orkar inte skriva ngt direkt, har varit astrött dem senaste dagarna så ska sova snart ;p men tänkte slänga in en liten önskelista. Fyller ju ändå 25 ;) hahah. 

- jacka! Fritidsfabriken -> frifab.se Hybrid jacka dam (black/petrol) storlek M? 595kr
- hundbur i tyg, från fourdogs.se Canvas bur Lime. storlek L 459kr


- soffa, 
furniturebox.se Alsdorf divanbäddsoffa höger 8240kr 
- skor. Skulle behöva köpa typ minst 3 par skor ;D 

Sen går filmer alltid hem (independence day, enemy of the state, wild wild west, jakten på lycka, hajar som hajar, spirit, mulan, Xmen filmerna) eller serier! Big bang theory (tror jag har till säsong 7..? *bra koll här* xD), Ugly Betty, Fresh prince in bel air (har säsong 1 och 2.. Lycka till att hitta dem andra :D omöjligt?!) Dexter! m.m, och ja en bil vore ju inte helt fel.. ;D hahha. 

RSS 2.0