Rain

Veckan sprang fram och nu sitter jag här, en regnig söndagsförmiddag. Regnar satan, och ja jag tkr det är ganska mysigt ;) Iaf så länge man är inomhus och bara hör regnet utanför! 

Igår åkte jag och Morf till kungsängen för att träffa Amanda med sin pudel Nemo för första gången och träna tsm. Jag och Morf ska börja träna freestyle, så det koncentrerade vi oss på igår. Ska bli superkul att lära in nya trick och börja träna inför en ny hundsport! :) 

Klantiga jag smällde dock i lilltån igår under träningen, och ja jag trodde fan jag brutit den.. Men tror inte det längre. En stukning kanske? Gör iaf pissont, och ja jag kunde typ inte träna mer efter det igår. Kunde liksom knappt gå x') 
Har passat Ru över natten, supermysigt! :D Har gått riktigt bra, och enda som egentligen var jobbigt var när jag skulle ut med alla hundarna.. Sara var nämligen ute med Sara (hahah xD) då Sara (inte min syster alltså) åker till polen nästa vecka (tror det var polen xD kmr ju fan inte ihåg) för att plugga till läkare. Så jag hade Morf, Ru och Zombie, och när jag då skulle ut och hade två st i koppel som gärna ville gå lite åt olika håll, och jag alltså haltade fram och hade skitont.. Så var det inte så kul x'D hahah. 
Men annars var det en lugn och skön kväll med mysigt sällskap! 



Idag ska jag troligtvis inte göra ngnting. Ev försöka ta mig upp till v-by en sväng. Beror nog lite på om det slutar regna, samt hur ont jag har i tån. Tror ändå det gör lite, lite mindre ont idag än igår x) Hoppas verkligen den blir bra tills nästa helg så jag kan tävla med hunden :p 

Syster var supersnäll och gjorde två prisrosetter till mig igår! :D Fanns ju inga rosetter som pris förra helgen när jag vann båda agilityloppen, och jag som älskar "minnes-saker" blev ju himla besviken. Men nu har jag två st handgjorda ;) Superfina blev dem :D Tack syster<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0