sammanfattning

Jag är duktig på att glömma bort bloggen min x) Har liksom inte ens skrivit om förra helgen xD

Var på tävling -inofficiell- i upplands väsby på lördagen. Körde dit själv, och det gick hur bra som helst :) Körde ett lopp där jag klantade mig på näst sista hindret och då visade Morf ett hinder från fel håll. Disk, men var ändå supernöjd med ett väldigt bra lopp med bra känsla!
Var tvungen att hoppa andra loppet då jag skulle försöka hinna till en kurs i haninge, och att köra dit gick okej. Det var köer och tog mkt längre tid än vad min gps sagt.. x') dessutom så suger iphone så batteriet drog som satan så hade 1% batteri innan jag hunnit fram. Dessutom var min gps psyko så jag hamna helt fel.. och efter att ha stannat på en sibylla för att ladda mobilen lite och gjort ett nytt försök och hamnat fel igen.. så gav jag upp. Hade dessutom världens huvudvärk så ja, så fick det bli. Körde hem och var död i sängen i typ en timme innan det var festdags ;P Hahah. Hade en grymt rolig kväll med massa roliga människor! Eller ja, massa och massa.. men ja 7 pers var vi iaf ;P hahha.

På söndagen var jag död och gjorde i princip ingenting. Såg på Super natural och Hunger Games 1an och 2an, men lyckades även skrapa fram energi till att åka till elgiganten med pappa och syster för att köpa en frys.

Måndagen var seg. Jag hade svinont i ena benet vilket hade börjat på söndags eftermiddagen ;O skitskumt.

Tisdag och onsdag var jag hemma från jobbet. Illamående och ont i magen, och ja helt enkelt ingen energi till att jobba. Egentligen ingen energi till att göra ngt alls. Att må illa är det absolut värsta för mig, eftersom jag inte vågar göra ngt. Jag får lätt panik och har svårt att hantera det. Då har jag hellre svinont ngnstans, det kan jag iaf hantera bättre. Att spy är liksom aldrig ngt jag skulle välja. Fast nu slapp jag iaf det! :)

Torsdagen och fredag på jobbet gick fort. Bra promenader för en gångs skull och snabb stängning igår. Idag slutade jag vid 13.30 och mötte upp Malin för överraskning som hon ordnat. Sweden internation horse show! :D Superkul! Hoppning i olika varianter, lite dressyr och så islandshästuppvisning!<3 Jag älskar islandshästar!!! Om jag ngn gång bor på en gård så måste jag ha en! (ja den måste ju få sällskap, men jaa ;P)

Har sett idol med syster, och nu väntar vi på resultatshowen x) Sen blire väl till att gå hem och typ sova. Ja efter idol extra då ;D hahah.

Imorrn blir det julmarknad på hundstallet och sen kurs i haninge! Får se om det blir bilen eller om jag åker kommunalt. På söndag blire äntligen -ÄNTLIGEN- lite agilityträning i solna! :D

Det är tungt

Jag körde fel i tisdags när jag skulle hämta pappa x) roliga var att jag var rätt, men blev så jävla osäker på om jag hamnat fel så jag vände x'D vi skrattade åt det sen jao xD 

Annars då? Jo förutom igår så har jag haft asjobbiga promenader. Varenda dag har det varit ngn hund som hållt på.. Ja förutom igår då. Tack för det! Hoppas på att det blir samma idag. 

Slutar iaf 16 idag, sen äre äntligen helg! Denna vecka har varit så sjuuukt lång och jag har helt saknat motivation till ngt. Lyckades ju ändå träna med hunden i tisdags, men sen hare inte blivit ngt mer. 

Förstår inte hur man ska orka med allt man vill. Usch tror jag har en släng av höstdeppighet. Så jävla bläigt (ja nu blev det ett ord) att va ute och träna i mörkret. Och inte fan har jag råd att hyra hall. Får se om höstdeppigheten håller sig kvar, men som sagt så äre helg snart! Har en fullt uppbokad dag imorgon med tävling, kurs och sen fest! Hur ska jag orka? XD Kul ska det bli iaf!! 

Tiden står still?

Det blev ingen tävling i helgen. Morf var jättedålig i magen under hela fredagen, och på natten sen så både spydde och bajsa han inne ;O 
Istället var jag social med Sara och Lisa. Såg på film och spelade wii! :) 

Söndagen var han också dålig, men lite, lite bättre så vi åkte ändå och försökte oss på att träna på klubben. Gick sådär, men ja inte så konstigt med tanke på magen hans. 
Zombie fick testa att springa igenom en tunnel, vilket först var jätteläskigt. Han kom dock på väldigt snabbt att det inte var så farligt ;) 

Två jobbdagar med 3 timmars promenad båda dagarna! Härligt! Men man är lagom seg i benen nu och ja det känns som om det är torsdag och inte tisdag.. XD eheeh. 
Efter jobbet idag tränade vi lite lydnad, freestyle och rally med Emilia utanför dagiset. Trevligt! 
Nu är jag på väg hem till mamma och pappa. Ska äta där och om typ en timme ska jag åka in till stan med bilen för att hämta pappa som varit i göteborg :) hoppas jag kör rätt denna gång.. XD 

Zoom zoom

Veckan har känts hur lång som helst. Kan inte fatta att jag var i norrland för en vecka sen.. Sjukt.

Iaf; har inte gjort så mkt denna vecka. Har varit väldigt trött så skönt att ta det lugnt! 

Igår däremot blev det en väldigt lång dag. Öppnade dagis så gick upp 5.45 och kom inte i säng förrän typ 00.45 x) hahah. 
Jobbade 7.30-18 och åkte sen till klubben med Emilia. Tränade lite agility<3 och sen vare klubbmöte och tårtätande för att fira Sandra Sjöberg som vann guld i lagagility small på VM! Supertrevligt vare! Kul att engagera sig i klubben också! 
Efter klubbmötet sprang jag till bussen, missa den precis och var sådär lagom glad över det då jag skulle hämta pappa i stan och då skulle komma försent. Åkte iaf hemma till mamma, hämtade bilen och åkte sen in till stan. Körde såklart fel så irrade omkring lite och det hela slutade med att jag stod vid ngn jävla garageport så pappa fick -med hjälp av mina sjukt dåliga förklaringar- luska ut vart exakt jag befann mig, och gå till mig xD hahah. 
Var inte hemma förrän strax efter tolv, varav bästa syster fixat middag till mig! Åt och la mig typ sen direkt ;p som sagt, lång dag! 

Idag har det inte varit ngt speciellt. Vi spelar mitt och Tessos spel på jobbet, det är verkligen superkul! :D 
Imorrn blire middag och idol med föräldrarna, och sen på lördag blir det agilitytävling i Åtvidaberg! :D kul!
Ja och så har jag precis bestämt att jag ska åka till västernorrland och tävla den 5-6e december :D ska bli superkul! Jaaa och så äre hundmässan snart! Massa kul! I like! :) 

En till sak!

Kom på en till sak jag önskar mig; 


Finns på netonnet för 449kr :) 

Önskelista ;p

Snart äre jul! :D eller ja.. Snart och snart xD men ja snart. Hahah. 

Till mina få läsare, här kmr en liten, liten önskelista :) 


- hundbur i tyg, från fourdogs.se Canvas bur Lime. storlek L 459kr

- soffa, furniturebox.se Alsdorf divanbäddsoffa höger 8240kr 
Stativ med hållare för smartphone, finns på Clas Ohlson, 149kr 

Lydnadsruta, till hunden. Finns att köpa på olika ställen. Men ex jamihundsport.se 325kr

Sen finns det ju massa mer som man vill ha, men kmr inte på ngt mer just nu xD 

Bara vara

Jag älskar norrland. Man bara är. Det är så skönt! 

Vi festade igår! Superkul vare!

Orkar inte skriva mer utan slänger bara in lite bilder från dem två dagar vi varit här :) 
























En grym måndag

Sov mindre än 4 timmar inatt. Pappa snarkade och jag var galen på en timmer.. X) hahah. 
Sov en stund i soffan efter att ha dragit ut timmern, och vid 4 när pappa gick upp så la jag mig i sovrummet igen ocg sov två timmar tills det var dags att gå upp. 

Hade en skön dag på jobbet med härlig långpromenad till Lill-janskogen och så forno på det ;) 
Efter jobbet hämtade jag bilen och åkte sen direkt till kista för att träna agility med Ina och Therese! :D Vi gjorde en liten bana med staket, en tunnel och lite hopphinder, samt fokus på slalomet. 
Jag försökte mig på att få till ett snyggt staket men det gick sådär xD 

Däremot gick det asbra med slalomträningen! Jag fortsatte med störningar och testade att köra bakombyten efter att ha skickat in han i slalomet! Testade även att gå långsammare så att han fick köra klart det utan mig, samt att springa fortare och pusha lite på han ;) 
Vi tränade på lite olika ingångar, rakt framifrån och från sidan och olika vinklar! 
Han kämpade på så jävla bra! Bara ngn enstaka gång som han klev ur. Han är så himla säker i slalomet nu vilket är superkul! :D Vi ska fortsätta jobba med ingångar samt störningar! 

RSS 2.0