get outta your mind

Jag såg på film, The Last Song, den var typ grymt sorglig ;O satt och grät här för mig själv x) hahah. Den var iaf bra, men efter den blev jag depp -.- inte roligt. Började fixa adminsaker på Ez, och under tiden som jag lyssna på musik och pratade med folk så började det kännas bättre. Så nu är jag i ngt konstigt mellanstadie mellan deppig och glad. Hahah usch.

Men okej, jag har absolut nada att skriva egentligen. Känner att jag inte har ngn ork till att skriva. Tragiskt jag vet. hehhe.

usch

Jag hatar att gå upp när det fortfarande är mörkt ute, samt när det är så kallt att man typ fryser ihjäl. Bara så ni vet.

Inlägg innan jag ska sova..

Jag hinner inte med ngt! Nu är jag försenad också. Skulle ha lagt mig för 3 minuter sen. ahhaha. Är trött. Kmr vara trött imorrn. Kmr dö :D hahah.
Men hey, nu ska jag föra över pengar från mitt sparkonto till mitt andra konto, för imorrn ska jag och Alex köpa nya åkkort eftersom dem gamla går ut imorrn ;O usch för det. Det är dyrt. BLÄÄÄ :) heheh.

Men ahh. Godnatt med er :)

Kortelikort.

Jag kan inte få nog av Vänner. Det är så grymt bra :)
Är rollsugen men ska nog se ett vänner avsnitt innan jag loggar in på Ez.
Har massa roliga saker att se fram emot till helgen. Massa festande jao! :D

Varför är det bara måndag för? ;D hahah.

FRIENDS maraton

Jag hade tänkt rolla lite ikväll, och hade också tänkt fixa lite saker här hemma i rummet. Men inte blev ngt av det gjort, för jag fastnade framför vänner :) Hahha. ÄLSKAR VÄNNER! :D <3 Så grymt bra jao.
Men hey, måndag imorrn, åter igen jobb, så måste sova nu. Godnatt.

3 års jubileum..! ;O

OMG! Jag hade totalt glömt bort det.. men i onsdags.. den 25 augusti.. hade jag haft min blogg i 3 hela år ;O helt insane! xD hahaha. Tänkte bara skriva det, för nu är det mat :) Skriver senare.

Snart är det September

Woho, snart är det fan september :D I september händer massa saker.. folk fyller år hit och dit, jag fyller år! 20 år jao! :D Gossip Girl börjar! Idol börjar :D kändes som om det skulle vara fler saker.. men nu tog det stopp xD tror iaf september kmr bli en bra månad, det brukar det vara ;) maha.

Idag ska jag typ inte göra ngnting. Söndagar ska vara så. Eller ahh, Pelles ägare ska ringa runt lunch, och så får vi se när hon kmr och hämtar honom. Men det är ju inte direkt så krävande. Ahh och så måste jag ju gå från Alex och hem, men det är ju inte direkt så långt ;P haha.

Jag drömde konstiga drömmar. Minns typ bara ngr delar av dem, men en del gör mig galen. Förstår ju varför jag drömmer det, men måste skärpa mig. Måste sluta tänka på det, eftersom det är som det är.

Blablabla..

Nu är jag på säsong 5 av vänner :) woho, vill se mer ;O men nu ska jag och Sara (jao samt Pelle) snart hem till Alex :) Spelkväll blir det, sen ska jag sova där också :P Syster får iaf sällskap hem eftersom vi passar på att gå med Pelle då också x) Men ahh, jag tänkte bara slänga in lite bilder, sen ska jag se ett vänner avsnitt till, eftersom syster ser på en film som slutar hel, så går vi då :)



Sen kan vi ju ignorera att min frissa är så grymt snygg på före-bilden xD haha.

Lördagar is the shit

Färgade håret. Det blev väl inte alltför stor skillnad men helt okej ändå :)
Pelle snodde en vante så jag och Nadja jagade honom. Liksom lek var ju roligt. Men sen fångade jag honom och då vägrade han att släppa den ;O men hell no att jag gav mig, så bände nästan upp käften på han för att få honom att släppa den. Så nu är jag lite sur på han. En hund ska kunna loss, så är det bara.

Annars är det väl bra. Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag x) fast funderar på om jag ska se ett vänner avsnitt innan, eller om jag ska se ett efter.. hmm. tror jag ser ett nu, behöver bli på bättre humör ;P hahah.

Bilder kmr i ett senare inlägg för jag orkar inte tjaffsa med minneskortet just nu 8)

Kort.

Ibland stör jag mig på saker jag kanske inte borde störa mig på.
Men hey, sån är jag.

Jag tog en kvällspromenad med Pelle i mörkret. Var mysigt :) Speciellt när jag ringde Sandra samtidigt och pratade med henne.

Men nu är jag typ dödstrött, så nu är det sova som gäller.

onödigt babbel

Jag är trött och jag fryser. Usch för det. Funderar faktiskt på att lägga mig i sängen och se en film eller ngt. Dock så har jag inte bestämt mig om jag ska ut med Pelle innan eller efter. Just nu ligger han och sover på golvet bredvid mig, så kanske ska se ngn film och gå ut med han efter.. Känns bättre eftersom jag säkerligen kan sova längre imorrn i så fall x) haha.
Eller så skippar jag film och rollar, för då kan man hålla sig vaken mkt bättre, och jag vill inte sova än. Hahah. Ahh vi kör på det. Det blir nog bra :P

Saknar.



*


Izzie och Milli. The Silent Way. Danmark med er två. Wolfisarna. Klassen! Den tiden. Bebbarna. Mitt förra rum. Skolan. Alla skratten! Livet som arbetslös (att kunna göra vad man ville vilken dag som helst.. dock sög det ju såklart att inte ha ngr pengar.. haha)
Saknar det och mkt mer.

The one with the pictures

Satan vad trött jag är. Orkar inte skriva mer än att jag ska passa Pelle från imorrn tills måndag. Slänger in lite bilder på vovvarna från dagiset också x)



Nikita, Pontus (med Nikitas huvud i hörnet ;D), Tootsie och sen Pelle :)
När jag kika bilder på alla hundarna från dagiset så inser jag hur mkt jag gillar alla (utom vissa xD) tokvovvar. Alla har sina olika personligheter och jag blir varm i hjärtat av att tänka på alla knäppisar ;D hahah.

Btw... IMORRN ÄR DET FREDAG :D maha.

Så är det.

Jag är trött. Jag skulle vilja gå och lägga mig. Men jag vill inte att det ska bli torsdag, för då måste jag åter igen tvinga mig upp ur sängen och åka in till jobbet. Hahah, TRAGISKT! okej.. seruöst. Måste skärpa mig nu. Känner att jag bara klagar ;O heheh. Fast alla vet ju att det är ngt jag är bra på x) hhehe.

Såg på vänner, det får en glad! <3
Funderade på att kanske gå ut i helgen.. men ska troligtvis va hundvakt från fredag till söndag ;O känns dock mest roligt :)

Jag funderar på att svara på roll.. men vet inte om jag orkar. Känns tragiskt att jag knappt har ngn rolllust denna vecka ;O hade sån rolllust typ hela förra veckan att det var sjukt! Men åter igen befinner jag mig i min dal, och well det suger. Det som är mest positivt med det är att jag hinner se massa vänner avsnitt x) hahah. Men okej.. ska no kika in på Ez och iaf se om jag kan svara på ngr roll.

Release me

Sitter hemma hos Alex :) Är nyduschad, det är typ andra eller kanske tredje gången jag lånar hans dusch 8) vilket är otroligt lite med tanke på att jag sovit här ett X antal gånger. hahah. Nu är han iaf i duschen, och jag hade väl tänkt svara på roll nu, men orkar inte ;O tragiskt? Jaa lite.
Senare ska vi till coop och köpa godis. Vi låtsas att det är lördag :) hahaha, nejdå. Hans mamma blev sugen så vi ställer upp. Plus att godissuget alltid finns där. Haha tragiskt. Men, men.. ska sova här inatt, så får sällskap till jobbet imorrn :) Har åkt själv alldeles för länge. Det är segt. Hahha. Tragiskt. Just nu tror jag tragiskt är mitt nya favoritord. Hahha, TRAGISKT! HAHAHHA. okej.. ska försöka vara seriös :) hehehe yeah right. Nee men okej.. det känns bättre än igårkväll. Fast kanske beror det på att vi aldrig riktigt hann med det där jobbiga..? Samt att jag tillbringat eftermiddagen och nu kvällen med Alex. Man hinner inte riktigt tänka lika mkt då.

Jag är festsugen ;O typ.. hemmafest ngn? :D hehhe. Dessutom är jag sugen på att färga håret igen. Skulle vilja ha ngn annan färg än röd, men vill samtidigt inte ha ngn vanlig färg.. samtidigt som jag inte vill ha ngn superextrem ;P vill ha ngt mittemellan, och dem röda färger jag kört på har oftast varit det 8) hahah. Kanske rött igen då? En starkare nyans kanske?.. hmm. Jag vet inte. Men lär väl inte bli av riktigt än. Vill ju inte slita på håret mer än vad jag redan gör.. så får vänta lite. Nej nu ska jag kika in lite bloggar innan Alex är klar x)

I´m dreamer, and dreaming's what I do

Det känns bara jobbigt, och jag kan inte riktigt släppa den där känslan av att jobblivet inte passar mig. Kanske beror det endast på hur det är just nu, ja vi får väl hoppas att det blir bättre. För annars kmr det bli grymt jobbigt. Så pass jobbigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. så låt oss hoppas att det inte blir så, utan att det blir bättre.

hhfcvr vrdf f  dxsce  ce  x seeeeeeee ce saxetr 5u hkj743d.. så då vet ni.

if you try to hold me back I might explode

Jag gillar inte söndagar. Trots att jag gillar mitt jobb så kan man ju inte låta bli att njuta av ledigheten. Det bästa vore om man kunde jobba typ.. 3 dagar i veckan, och vara ledig 4 dagar. Det skulle typ vara perfekt :) hahah. Eller att man jobbade när man hade lust och annars var ledig :) ännu bättre :D .. heheh.

Jag rollar satan och kan för tillfället inte få nog av det ;O sjuk känsla. Men jag är van. Det är nice att leva sig in i det, för ibland känns det som en bättre värld än sin egen. Inte för att min värld för tillfället är dåligt, utan mest för att man kan glömma bort alla småproblem som man annars tänker på :P

När pappa och Sara kmr hem ska vi se klart filmen vi började se igår :) Alla tre var så grymt trötta så vi orkade inte se klart den xD och NU slog det mig att jag är ensam hemma 0.o.. hahah. Har varit ensam hemma i typ.. en halvtimme? ;P hahah, det är fan inte ofta :D inte för att det spelar ngn större roll. Sara och pappa kan komma när som helst. hahha.

Lite shopping

Var mysigt att träffa Ronja :) Vi kikade runt i lite affärer och jag köpte ett mkt fint linne, samt en bh :) Egentligen borde jag kanske inte gjort det i och med att jag inte får ngn lön nu i augusti.. men sktisamma :D i värsta fall har jag pengar på sparkontot ;O hahah.

Ska träffa Ronja :D

Woooho, jag satt och typ.. "jag har gott om tid.." sen så plötsligt fick jag bråttom. Skyndade att klä på mig, fort som satan gick det typ ;D efter jag var klar insåg jag att fan jag har ju ngr minuter på mig :) det är lugnt. Så nu ska jag in till stan och träffa Ronja :) Ha en bra söndag alla!

Tkt jag haft för många bildlösa inlägg så vi slänger in denna :) maha.

Voices in my head

Jag hade tänkt försöka om min header.. men jag orkade inte. Så sket i det jao.
Jag var glad men sen hände ngt, och jag tillät mina tankar till att dra åt ett väldigt dåligt håll. Usch nu känner jag mig nere. Kör som vanligt på hög musik då. Är bara jag och Sara, men det känns bättre att köra hög musik i hörlurarna. Bli döv it is, eller hur :) fast då kan jag inte sjunga.. hmm, kör på hög musik utan lurarna först. Sen kör jag med dem. Yes. hehehe.

lista

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? nae
2. Har du blandat mediciner med alkohol? nope
3. Vilken färg har din mobil? vit
4. Gillar du att läsa? Jadå :D gör det dock inte så ofta :O
5. Har du något husdjur? nope, och inget sällskapsdjur heller x)
6. Äger du ett par rosa string? nope
7. Har du någon hemlig dröm? nae jag vet inte
8. Isåfall, vad? vet inte ;D
9. Favorit godis? surt eller choklad :)
10. Är du kär? Nae
11. Vilken årstid tycker du bäst om? vet inte riktigt ;O sen vår eller tidig sommar kanske :) när det inte är för varmt! ;D
12. Framför eller bakom kameran? helst bakom, men framför funkar det också x)
13. Tycker du om kanelbullar? joda, men vaniljbullar är godare ;P 
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? nope
15. När fyller du år? 16 september
16. Vilken färg är det på dina väggar? ehh.. ljusa :D
17. Spelar du något dataspel? inte ofta, men har spelat the sims, zoo tycoon och heroes 3 massa gånger :P
18. Isåfall, vilket/vilka? se förra frågan :P
19. Hur gammal är du? 19 snart 20 :D
20. Favoritfärg? blå
21. Går du i någon sport? nope
22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? sockor? HAHAH. nee men mina strumpor är vita x)
23. Vad sa du senast? byt låt till ngn bra
24. Favoritmat? tacos tror jag :D
25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? ingen :(
26. Hur mycket shoppar du för varje månad? vet inte, väldigt olika
27. Har du en egen digitalkamera? JAA köpte Alexs gamla igår :D
28. Vad ser du utanför ditt fönster? ett träd typ. (orkar inte förklara närmare xD)
29. Vad har du på dina väggar? ngr affischer, annars tomt.
30. Har du många bilder på din data? hahah jaa ;P
31. Vem ringde dig senast? Mamma
32. Vad står det i ditt 48onde sms? orkar fan inte kolla ;D
33. Och vem är det ifrån? -
34. Har du körkort? nope :/
35. Vad åt du senast? pannkakor :D
36. Gillar du skolan? Går inte i skolan men joda :P
37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? ingen aning, Alex byter hela tiden till okända konstiga låtar xD
38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? jag har ett armband från farmor.. men det är borta ;O hahha.
39. Om jag säger va, så säger du...? upprepar det jag sa :P
40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? Ezeroth.jinity.com -> rollspel :D
41. Längtar du till något? Ja
42. Om ja, till vadå? fylla år, åka till idre och fira rose, hundmässan! skaffa hund!
43. Vem pratade du senast med på msn? Ronja
44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? Alexs wwf gossedjur :P 
45. Gillar du att bada? Jadå :D
46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? Ibland
47. Har du någon dricka nära dig just nu? nope
48.Tycker du om din klass? går inte i skolan, men älskade min klass ja :)
49. Har du någon bästavän? Alex, Ronja, Kamilla, Malin 
50. Bilvit sviken? vem har inte? x)
51. Blivit dissad? haha jaa.
52. Bytt skola? Jao
53. Har du varit kär de senaste vekorna?
nee
54. Förlorat vänner? Tyvärr ja
55. Vad är ditt längsta bråk? 2 månader
56. Gjort nått som du ångrar? haha vem har inte?
57. velat dö?
nae
58. Vad ska du göra idag? bara ta det lugnt, rolla och se på film :)
59.Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Sandra
60.Hur svarar du i mobiltelefonen? "heloooo", eller "Hej det är Sandra" ibland när det är okänt nr.
61.Ringer du mycket? Nee smsar mest
62.Från mobil? ehh va? xD
63.Vem ringde du senast? mamma
64. timmar sömn inatt? typ 9 timmar kanske :)
65.Sover du ensam? oftast ja. 
66.Vad ser du fram emot? har inte den här frågan redan varit? ;O nee men.. hundmässan :D idre :D.. joo den har fan redan varit xD hahah.
67.Vad vill du ha just nu? ngn att krama. en hund!
67.Vem hånar du? Ingen just nu
68.Vem saknar du mest? usch.
69.Vem vill du helst slippa? haha ingen jag umgås med iaf.
70.Vem stör du dig på? ngr få personer.
71.Vem vill du sova bredvid inatt? hemligt.
72.Vilken buss åker du oftast? 55an
73.Vilken årstid är det nu? Sensommar typ.
74.Har du varit kär? Ja!
75.Är du kär nu? nae.. har inte den här frågan typ också varit? 8)
76.Är du en bra partner? Bra fråga. 
77.Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? nope.
78.Vad åt du senast? godis, fast den här frågan har också redan varit 0.o
79.Är du polare med grannarna? nee
80.Har du varit utomlands? Jao
81.Var är dina syskon just nu? Hemma i guess.
82.Vilken tid gick du upp imorse? vid 11 kanske
83.Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
84.Vad är det första du gör på morgonen? olika.
85.Vad ska du göra efter det här? fortsätta rolla och fortsätta se på kung fu panda ;P
86.Vad ska du göra ikväll? rolla, se på film, ta det lugnt.
87. vad ska du göra imorgon? träffa Ronja :)
88. Vad gör du om precis en vecka? Sitter vid datan kanske 8)
89. Har du ett bra liv? joda :) 
90. Vem skickade du senast ett mms till? bra fråga.
91. Vad stog de på de? ..
92. Vem skickade du sms till senast? Ronja
93 Vad stog de på det? Msn ;)
94. Har du rökt? nej.
95. har du snusat? nope
96. Har du tagit droger? nej.
97. Tycker du att du har en bra familj? jadå :)
98. Bästa kill kompisar? Alex
99. Bästa tjej kompisar? Ronja, Kamilla, Malin
100. Nu var detta slut. goodie, bara massa upprepande frågor jue ;D hahha.

lalala.

Sitter hemma hos Alex och rollar :) Det är mysigt. Orkar egentligen inte göra ngt mer än det idag, men ska träffa Ronja sen :) Jaa när hon nu hör av sig. Hhaha. Hon sover väl än I guess ;P Har ingen aning om vad vi ska göra, men det märker vi väl x)

Gick bra med Melvin igår, och efter hon hämtat honom så åkte vi hem till Alex och storhandlade på 7Eleven. Köpte en brownielängd, två energidrycker plus lite lösgodis ;D Åt Brownie till frukost imorse :) Mums! Nyttigt och bra vettni x) haha.

Hundvakt.

Fy satan vad jag är trött ;P fast inte är det så konstigt när man gick upp klockan 5 imorse ;D  Alex är här, vi ska hem till han sen :) Jao efter Melvin blivit hämtad vid 22. Är hundvakt ifall ni undrar. Han är söt, men väldigt speciell 8) Typ dampade sönder när vi mötte andra hundar xD hahha. Var ganska jobbigt, tur att han är lite iaf :) Han är dåra en Borderterrier ifall ngn undrar ;P Men ska ut med han nu :)


Sen så lite bilder från dagen också :)


"..Jag är den där cp hunden..!"

Kamilla var här! Det var riktigt härligt att träffa henne, och well tror både jag och hon behövde det :) Massa <3an till dig!

Nu ska jag faktiskt va osocial nog till att se ett vänner avsnitt, och jaa efter det ska jag sova. Öppnar imorrn också så jao 8) hahah.

Att sluta 18 och börja 7 dagen efter suger..

Detta hann jag göra under 3 timmar ikväll..
- Äta mat.
- Se ett Vänner avsnitt.
- Svara på kanske 6 roll.
- Fixa massa poäng samt lite annat adminstuff.
- Skriva blogg.

och well nu har jag varit hemma i nästan precis 3 timmar, och nu ska jag sova. hahah. roligt liv man har.. :D hahah nee men det är nice ändå. Känner mig dock inte så pigg inför att öppna imorrn. Vill inte gå upp klockan 5 ;O hahah. Men ahh.. sovadags, så godnatt :D

Att sluta 18 och börja 7 dagen efter suger..

Detta hann jag göra under 3 timmar ikväll..
- Äta mat.
- Se ett Vänner avsnitt.
- Svara på kanske 6 roll.
- Fixa massa poäng samt lite annat adminstuff.
- Skriva blogg.

och well nu har jag varit hemma i nästan precis 3 timmar, och nu ska jag sova. hahah. roligt liv man har.. :D hahah nee men det är nice ändå. Känner mig dock inte så pigg inför att öppna imorrn. Vill inte gå upp klockan 5 ;O hahah. Men ahh.. sovadags, så godnatt :D

Just remember to smile

Jag är trött. Funderar faktiskt på att svara på alla roll en gång, fixa poäng och sedan gå och lägga mig.. Dock vettefan om det blir tidigare än tio, eftersom det typ är huuur mkt poäng som helst som ska fixas xD hahah, tragiskt.
Har ont i ryggen också. Var typ kaos på jobbet idag. Usch hoppas det händer ngt som gör det bättre. Hoppas jao.

Nu ska jag öppna två dagar i rad. Jooobbigt. Men slipper iaf stänga x) Och imorrn ska jag träffa Kamilla efter jobbet :D

Har ont i handleden har jag också :( Ge mig en kram ngn! ;O hahah.
Nej nu ska jag svara på roll.

Just gonna stand there and watch me burn

Det är lite jobbigt på jobbet just nu, och ibland undrar jag vart gränsen går.. Men oftast älskar jag mitt jobb, så ska väl egentligen inte klaga :) Får hålla på med hundar hela dagarna, och även om dem ibland driver en till vansinne så är det precis vad jag för tillfället vill hålla på med!

Jag har haft drömmar som fått mig att tänka på sådant jag inte borde tänka på. Kan inte glömma, och det gör mig frustrerad. Men, men.. jag har ändå vant mig vid det nu, så det är väl iaf bra I guess. heheh.
Skriver kanske i gåtor, men hey det är meningen :D hahah!

På torsdag ska jag träffa Kamilla<3 Vi ska ha tjejsnack, och jag funderar på att dra med henne till Scala i stan för att se om jag ska köpa ngn mer utgångsklänning :) Hahah, fint ord. Jag gillar det! Vi ska iaf ha tjejsnack bara vi två, ser fram emot det!
Sen på fredag ska jag va hundvakt åt en Borderterrier i ngr timmar, och ska sedan sova hos Alex :) Vi slappar väl som vanligt. hahah.
Lördag ska jag troligtvis träffa Ronja, får se vad vi hittar på :) Sen på söndag tänkte jag väl ta det lugnt. Ja såna dagar kan vara sköna att ha. Shit jag planerar för mkt ;D men aja, det bara blir så x)

Skulle btw skriva att Elliot inte blev sådär märkbart glad när jag kom igår.. men han viftar iaf på svansen när jag pratar med han :) haha. Bättre än inget, man får inte begära för mkt.
Min favoritlåt just nu ja! <3

I guess I don't know my own strength

Jag ska öppna imorgon och måste därför lägga mig nu för att orka med morgondagen. Det suger eftersom jag är så grymt rollsugen! Har massa roll som jag vill fortsätta! Men kan inte. Måste stå emot. Vara stark. HAHHA, hek beroende :D hahah.

Det positiva är i alla fall att jag slutar 15 imorrn, det är nice! :)
Nej nu måste jag verkligen göra mig iordning och sova.. så godnatt.

Inlägg innan jag ska sova..

Jag har rollat satan typ hela dagen. Det var roligt :D Plus massa poäng! Har inte hunnit duscha men hann iaf rensa garderoben min :D Dock ligger det fortfarande lite saker kvar i min säng.. men skitsamma.. får ta det imorrn. Nej nu ska jag ta en snabbdusch och sen sova.! Godnatt med er.

Ras..

Jag är fortfarande nere i 3 raser, men har bytt ut Kookierhondje mot Whippet. Känns som en Whippet passar bättre då en Kookerhondje dels är så ovanlig =svår att få tag på. Samt att den lät lite krävande på rassidan. En Whippet låter i så fall bättre, men faktiskt så tror jag den ligger lite efter Korthårig collie och kromfohrländer. Känns som om det är dem två raserna det handlar om. Så vi får väl se.

Just nu rollar jag och fixar iordning mina bilder så att dem ligger där dem ska ligga. Är en hel del bilder att fixa kan jag ju säga ;P hahah.

I´m dreamer, and dreaming's what I do

Jag hade tänkt att inte gå ut idag. Men brur min bjuder på lunch om jag kmr upp till v-by till strax innan 11 :) Så jag tänkte att det låter trevligt, plus att jag faktiskt kmr ut och rör på mig lite! Så ska snart klä på mig och sen vandra uppåt till byn.

Hade iaf grymt trevligt igår på Grillmiddagen hos min chef :) Personalfest -eller vad man nu ska kalla det- är nice! :D Är så grymt glad över att vårt lilla gäng kan umgås även på fritiden sådär. Det är nice om jag får säga det själv! :)
Kom hem typ vid 12 och var grymt trött då så la mig direkt.



Sen tänkte jag också säga att jag tror jag är nere i 3 hundraser nu.. Kromfohrländer, Kooikerhondje och Korthårig collie! :D Känns bra att ha raderat ut lite raser, så nu tänker jag satsa på besök och mail till olika uppfödare för att försöka ta reda på vilken av dem tre raserna som passar mig bäst. Det går iaf framåt :)

I know that you like me

Wohoo, nu är jag typ klar :) Eller.. ska käka min lunch (läs glass) och sen så ska jag hänga upp tvätten också :) Annars är jag klar :D och jag ska inte gå förrän typ kvart över tre :P så jag hinner faktiskt svara på ngr roll :D


Sedär.. helg är bra, då hinner och orkar jag uppdatera mkt mer :D

Alvedon is the shit!

Jag fick så grymt ont i magen att jag för en stund undrade om jag kanske skulle stanna hemma ikväll ;O men tog en alvedon och la mig i sängen för att vila. Tror jag halvsov, och det hjälpte! :) Har inte ont nu :D Woho :)
Men nu ska jag faktiskt göra mig iordning, så att jag är klar när jag ska gå hemifrån om typ en och en halv timme.

Sweet Dreams

Shit det är varmt som satan! Tänker fan sitta inne och gömma mig för värmen hela dagen! :O Haha. Jaa tills typ klockan 3 iaf, för strax efter det måste jag gå hemifrån. Ska möta Bella och Karin från jobbet vid hötorget klockan 4. Senare ska vi även möta upp Alex och Cicki från jobbet, för vi ska hem till chefen på grillmiddag! :) Mysigt, mysigt! Vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder bara ;O usch vilket problem. En sak är iaf säker.. det blir fan inte mjukisar! xD hahah.

Jag skickade ett mail till en hunduppfödare nyss. Har så smått börjat min uppgift att välja ras. Gemdalens collies skickade jag iaf till, och länken till deras hemsida finns att hitta HÄR. Sedan tänkte jag även försöka kika upp dem andra raserna jag för tillfället har intresse av. Det är 7 raser just nu, och dessa är: Kromfohrländer, Kooikerhondje, Staffordshire bullterrier, Mellanschnauzer (fast är väldigt osäker på den rasen..), Bedlingtonterrier, Whippet och så Korthårig collie. Kanske är ngn av dessa raser ngn av dem jag kmr skaffa :) Well vi får väl se! Har iaf länkat till alla olika rasernas rassida, ifall ngn är intresserad av att läsa om dem, eller se bild på dem om ni inte vet hur dem ser ut x) hahah.

Fredagen den 13:e

Jag hatar tolvslaget när man är inloggad på Ez. Hela sidan hänger sig alltid då. Det är irriterande. Men, men.. lika bra att passa på och skriva blogg dåra :) haha.
Är trött så orkar inte skriva så mkt. Tänkte bara kort beskriva dagen såhär: Duktiga hundar. Syster med på jobbet. Blåmärken! Fniss i sjön. Lugn stängning. Möta kusin i stan. Hem. Se på film med brur -Karate Kid = HAHAH, flumfilm. Rollspel. Snart sova. Hahah.

Det är vamt och jag är kissnödig. Så nu vet ni det :) HAHHA!

Där jag går i mina slitna skor..!

Jag har fullt upp med rollandet just nu, men tänkte iaf skriva lite innan jag återvänder till rollvärlden ;P Jag är blåslagen! Seriöst, denna vecka är inge bra för mig ;D jag har 4 blåmärken, 3 på axlarna från att ha lekt med hundarna på jobbet xD och ett på låret, som är typ.. gigantiskt -.- tack vare att en hund behöver kolla synen då han lyckades träffa mig när han skulle säga till en annan hund. Som egentligen inte gjorde ngt.. men ahh våra hundar är knäppa :D hahah. Ont gör det iaf! Ett blåmärke för varje dag denna vecka. Seriöst.. får jag ett blåmärke imorrn kmr jag garva satan! hahah xD

Blåmärket på låret.. jaa det syns ganska dåligt, men det gör ont som satan! ;O

Jag träffade Nadja i v-by idag efter jobbet. Gick till.. skomakarna för att se vad som kunde göras åt mina favoritskor som är lite.. utslitna ;D .. gissa hur han löste det.. med inlägg! xD hahaha så jävla roligt att man inte tänkt på det liksom 8) men ahh, så nu kan jag använda mina favoritskor igen! <3 :D:D:D


SKORNA!<3<3<3<3

Sen var det ngt mer jag skulle skriva.. Joo! Imorrn ska syster följa med mig till jobbet :) Får hon se hur en stängning går till. hahah. Sen så ska vi in till centralen och möta upp kusinen vår som kmr hit :D

.

Jag har mensvärk. Orkar inte skriva mer.
Tråkigt i know. Ni får överleva ändå. hahah.

Just remember to smile

Usch vad dålig jag har blivit på att skriva blogg känner jag ;O det är bara för att jag är så jävla aktiv med rollandet just nu ;D och när jag inte rollar så ser jag på vänner, eller orkar inte göra ngt :P hahah.

Jag tänkte faktiskt inte skriva så långt, utan tänkte bara klaga lite ;P Jag har ont i knät, har ont i högeraxeln (har ett blåmärke efter att jag lekte med Putte), ont i nacken och sen har jag också ont i magen. Som vanligt går det asbra för mig, men hey det är vi ju vana vid :) hahaha.

Sen ska jag vara positiv och säga att jag älskar mitt jobb! <3

Stopp där, för vill inte skriva in dem negativa sakerna med det, och ska dessutom fortsätta svara på roll nu ;P maha.

Bättre än förväntat

Jag trodde jag skulle få hemskaste promenaden ever idag! Tänkte att fan nu fick jag definitivt jobbigaste gruppen. 3 hundar är inte många, men jag fick en samojed som är lite speciell. Han drar och skäller och jaa.. vettefan. Sen en borderterrier som jag kmr ihåg som jobbigaste draghunden -,- samt en Rhodesian ridgeback valp som man alltid får släpa efter sig.. Förberedde mig på att dö, vilket var jag nära att göra i början. Men efter kanske 10 minuter gick det asbra. Dem var så duktiga mina vovvar och jag var så glad på dem :) Okej, ingen perfekt promenad, det blev lite drag och lite släpning, men större delen av promenaden gick asbra! Duktiga vovvar :)

Hmm.. ska sova om typ 40 minuter. Hatar när man stänger och sen ska öppna dagen efter. Usch för det ;P slutar dock tre imorrn, så då har man hela eftermiddagen på sig att göra saker :) maha. Men ska rolla lite mer, sen ska jag fixa adminsaker och efter det blir det ett vänner avsnitt innan det blir sängen x)

Bildbomb ;O

Har haft en supertrevlig dag med tjejerna! Kamilla, Erika, Malin och jag blev det, och fan vad roligt vi har haft det :) Parken zoo var dock inte så mkt att hurra för, men hey det visste vi ju redan ;D men i trevligt sällskap var det nice! :D Roligast var ändå när vi lekte i lekparken och fjantade oss ;P maha.
Parken är ju inte så stor, så efter det bestämde vi oss för att åka vidare till ett köpcentrum i närheten. Kikade runt lite i butikerna, åt och kikade lite mer :P Jag köpte en tjocktröja för 150 spänn! Inte direkt dyrt så :) Jätte skön är den också :D Hade en trevlig dag med er och hoppas vi hittar på ngt annat roligt inom en snar framtid! :) Puss på er! <3








plus lite bilder från när vi var och badade med dagishundarna i fredags :)





Det kanske är en toklabbe jag ska skaffa mig..? ;D sötvovvar.

lite blandat

Jag vet, jag skrev aldrig blogg igår :O fy på mig x) heheh. 
Iaf, vi var och badade med hundarna igår :D var mysigt, och jag tog en del bilder, så dem kmr troligtvis upp ikväll :) Är hos Alex och skriver från Appa (min mini pc) så lägger in bilderna på min stationära data hemma :) Den borde fan också få ett namn :O hmm.. ngt förslag? ;D
Igår sov jag alltså hos Alex, vi tog det lugnt och typ räknade ut en budget för att kunna flytta hemifrån. Jag är grymt sugen på att göra det. Ja och jag rollade lite också. Sen såg vi på sagan om ringen också, men Alex var trött och somnade innan den var slut så vi stängde av sen och la oss x)

Just nu sitter jag i hans säng, den är gigantisk! Jag vill också ha en stor säng :O fast den skulle aldrig få plats i mitt rum xD haha. Rollar lite, och sitter och kikar på lite hundraser jag vill ha. Har ngr raser jag funderar på.. men av dem raserna är jag just nu mest intresserad av Staffordshire bullterrier och Whippet ;D Har ju bestämt mig för att jag inte vill ha en för stor hund, men att den inte ska vara för liten heller. Inte under 30 cm i manken iaf. Ska ju ta reda på massa fakta om raserna och ta kontakt med uppfödare och så för att hitta den ras som jag ska ha! :)


och bloggen ville inte samarbeta angående bilderna, så dem får lov att se cp ut.

I know it

Jag tror jobbet gör så jag inte orkar skriva blogg 0.o det eller rollspelet. Hmm.. kanske båda? ;D ahh men iaf.. vi hade 12 hundar på jobbet idag. Det var alltså lugnt även idag x)
Jag var i v-by med Nadja och lämna in min (Nadjas </3) väska samt min team sportia tröja så att dragkedjorna kan lagas :) Kikade efter inneskor men hittade inga :( Sen har jag ätit mat, duschat, sett på vänner och rollat sen jag kom hem.

Är läggdags om en timme, ska bli skönt att krypa ner i sängen och få sova :)
- På ett sätt känner jag att det är perfekt att jobba och sedan komma hem och slappa framför datan. Men samtidigt känner jag ett behov av att ha ngt annat att göra. Dock är jag oftast alldeles för trött för det efter jobbet. hahah, jag har så stora problem. Är det inte det ena är det det andra, och den meningen så helskum ut 0.o heheh. Aja, är trött, är typ ett under att jag kan stava :) Eller ahh.. orkar gå tillbaka och stava rätt ;P hahah.

Ehh.. jag skulle ha bild till detta inlägg.. jooobbigt. Ohja här är man positiv som få :D hehehe. Orkar inte skriva ngt mer.. och bara för att så tänkte jag slänga in en bild som inte alls har med inlägget att göra. Enjoy :D or something.. hahah.

Måste fixa bilder till nästa inlägg ;O

OMG! Jag har ju inte skrivit blogg idag ;O hahah. Fy och skam på mig. Men här kmr iaf ett kort inlägg :) Det var lugnt på jobbet idag också. 10 hundar idag igen. Tror dock det blir ngr fler imorrn x)
Har iaf bytt med Gittan den 29:e oktober, så den helgen blir det Idre med Rose och Co! :D Ser fram emot det jao! I helgen blir det mysig parkdag på Parken Zoo med Malin och Co ;) Kmr bli mysigt jao :)
Ska lägga mig om typ 40 minuter, för bytte med Bella och ska därmed öppna imorrn. Synd på ett sätt, för jag kmr vilja rolla mer ;P men bra för då slutar jag tidigt imorrn och kan möta Nadja och fixa lite saker i v-by sen :D Negativt och positivt jao!

Men ehh, jag har inge mer att skriva just nu. Jaa jobbet är ju som sagt igång igen och då blir det ju oftast bara ett inlägg om dagen x) Tragiskt jag vet ;P hahah.

Inga bilder.

Idag hade vi 10 hundar på jobbet. Var värsta skönt att åter igen bara gå med en hund x) hahah. Var lugnt hela dagen och sen åt vi tårta för att fira dagisets ettårsjubileum :) Vi har massa hundar på ingång, så kmr väl bli kaos om ngr veckor ;P hahah. Det gör tyvärr så att jag inte kan åka till The Silent Way, men det är helt enkelt ngt man får acceptera :/
Hur som helst så har vi en rolig sak som väntas i oktober iaf! Festhelg i Idre 8D För Rose som blir 20! :D Jaaa, om det nu går att jag byter tid med Bella eller Gittan. Det borde gå :) Är ju långt dit, men god planering är A och O. Eller ngt sånt ;D

Jag har tröttnat på min header ;O HAHAH. Vet inte vad det är som är fel, för jag blev ju nöjd, men när jag kikar in på den så känns det bara fel :O totally stört jao. Hahah. Har dessvärre ingen fantasi till att göra ngn ny heller :/ Det suger. Men men.. ska no faktiskt se ngt Vänner avsnitt och se om jag kanske får ngn inspiration ;P.. inte så troligt, but still ;P heheh.

Inte så jobbigt precis

Hör och häpna.. vi hade 8 hundar på dagiset idag! ;D HAHHA. Så 8 hundar på 6 pers innebar alltså att 4 av oss gick med en hund, och två av oss gick med två. Helt sjukt lite hundar, och det var en riktig mjukstart på arbetet ;P Inte mkt städning och inte så mkt att göra. Skönt. Sen så fick jag och Bella sluta 45 minuter tidigare eftersom sista hunden blev hämtad då :D skönt!
Tror det kmr fler hundar imorrn, men hoppas på att det inte kmr alltför många ;P vill fortsätta med mjukstarten jao ;D hahah.

Om två timmar ska jag ligga i sängen -eftersom jag öppnar imorrn, så tänkte se till att hinna svara på roll nu :D ha det.

Här kmr en liiiiista!

1. Jag försöker välja ny profilbild på facebook men det går inge bra..
2. Att skicka massmeddelande på Ez är grymt segt!
3. Jag ska jobba imorrn ;O
4. Blandade känslor över det jao.
5. Ngn som kan göra mig till miljonär? :D heheh.
6. Varför tog jag siffror istället för punkter?
7. Punkter kan man sluta direkt.. siffror måste va jämnt x)
8. Jag tänker för mkt igen.
9. Jag har massa roll igång på Ez.
10. Just nu känns det bra.. men senare kanske det endast är jobbigt.
11. Orkar jag kika igenom massa bilder för att hitta en bra profilbild?
12. Hmm, bra fråga.
13. Jag börjar få ont i ryggen :O
14. Jag vill ha massage.
15. Varför ska jag börja sakna det nu igen?
16. Det är endast jobbigt jue.
17. Jag är störd, that´s why :)
18. Jag vill skaffa mig en tatuering ;O
19. Lära mig dansa också.. hahah!
20. Jag har ont i ryggen och nacken :(
21. Tyck synd om mig! ;D heheh.
22. Det är väldigt lite folk inne på Ez
23. Jag vill inte gå och lägga mig i tid.
24. Men jag måste för kmr va död imorrn annars x)
25. Men börjar inte förrän klockan 10 så kan lägga mig vid 12 :P
26. Går ju upp typ vid 8 så blir typ 8 timmars sömn då :P
27. Jaa nästan iaf eftersom jag knappast lär somna direkt.
28. Nu orkar jag inte skriva ngt mer här ;O
29. Men okej.. till 30.
30. Mohahha, har ingen aning vad jag ska skriva här så detta får duga :D

whaaaaat..?

Hej jag roade mig med att ta lite kort med camen :) Det är roligt ;D
Jag tänker och tänker, och det är jobbigt. Hjälp mig ;O heheh.
Snart ska jag och brur gå till grillen. Bra, för jag är hungrig. Hahah.
Ikväll ska jag nog fan göra en sån där lista. Var ett tag sen jag gjorde det.

Jag gillar min hårfärg, samt det faktum att jag har smink från fredagskvällen och lördagskvällen! ;D HAHHAA.

Get gone

Både jag och Nadja glömde ju berätta vad som hände på t-banan igår när vi åkte in till stan med folket ;O Såå tänkte bara berätta lite fort. Vi typ satt i godans ro och snackade och sådär, så dyker en GIGANTISK jävla geting upp och typ sätter sig på Catjas tröja. Jag ser den och säger till henne, hon typ flyger upp och ser så jävla rolig ut då hon typ fick panik ;D Hon säger till Security (två väktare stod typ 3 meter bort ;D) att rycka in men tar saken i egna händer då dem -ganska självklart- inte reagera. Häller ut innehållet i sin sminkväska och typ kastar sig över getingen och slår i panik då hon är så rädd för att missa den ;D Svårt att få fram det, men det var så jävla roligt! Kan ju säga att det var fler än vi som garva 8) hahah.

Men ahh, vad har jag gjort idag då..? inte så mkt. Sett på Vänner. ÄLSKAR! och typ suttit här och lekt i ps. Gjort lite såna där.. "test" på Facebook och sen typ inge mer :P Snart ska jag och brur gå till grillen, vi är lata idag vettni ;P Åhh visst ja! Jag och brur anmälde intresse för en lägenhet idag också x) Kmr väl knappast få den, men aja ;D Visst är det bekvämt att bo hemma.. men jag känner att jag vill flytta. Får se när det blir av 8) heheh.

Me like

Jag kan ju säga att det känns att man varit ute både fredag och lördag, men fan vad roligt jag har haft :) Firandet av Nadja igår var nice! Först möttes vi uppe i v-by där vi började lite smått på Baron. Vidare in till stan för god middag och sedan vidare till Anchor (stavning? ;O) där vi tillbringade ngn timme med att bli onyktra ;D hahah! Slutade iaf kvällen på Carlsson (stavas det kanske med K? ;O heheh, skitsamma) där vi dansade och hade trevligt! :) Var ju egentligen en åldersgräns på 22 år men jag kom in ändå :D mohahah, första gången jag kmt in på ett ställe där åldersgränsen är högre än min ålder x) maha. Snälla vakter :)
Djn var dock inte den bästa, okej han spelade bra låtar i början.. men sen hade han typ inget att välja mellan och vägrade spela låtar som redan hade gått tidigare under kvällen ;O.. kan kanske förstå det, men då borde han ha haft fler låtar att välja mellan.. 8) heheh.
Men ahh.. tack för en rolig och trevlig kväll alla ni som var med! :D Fint folk jao! <3



Jag gillar att vakna på morgonen och se ngr Vänner avsnitt innan man går upp. Det är så skönt att va ledig, men imorrn börjar jag jobba igen. Tur att man har ett bra jobb med så fina arbetskollegor iaf! Funderar nästan på att ställa klockan tidigare, endast för att kunna se iaf ett avsnitt av Vänner.. fast ser man ett så vill man se fler.. (jag brukar oftast ta fyra avsnitt i rad ;D) och dessutom tror jag att jag kmr vilja sova så länge som möjligt imorrn 8).. hahah. Men ahh, nu är jag hungrig, nu är det foodtime med fler Vänneravsnitt till det :D

RSS 2.0