Just gonna stand there and watch me burn

Det är lite jobbigt på jobbet just nu, och ibland undrar jag vart gränsen går.. Men oftast älskar jag mitt jobb, så ska väl egentligen inte klaga :) Får hålla på med hundar hela dagarna, och även om dem ibland driver en till vansinne så är det precis vad jag för tillfället vill hålla på med!

Jag har haft drömmar som fått mig att tänka på sådant jag inte borde tänka på. Kan inte glömma, och det gör mig frustrerad. Men, men.. jag har ändå vant mig vid det nu, så det är väl iaf bra I guess. heheh.
Skriver kanske i gåtor, men hey det är meningen :D hahah!

På torsdag ska jag träffa Kamilla<3 Vi ska ha tjejsnack, och jag funderar på att dra med henne till Scala i stan för att se om jag ska köpa ngn mer utgångsklänning :) Hahah, fint ord. Jag gillar det! Vi ska iaf ha tjejsnack bara vi två, ser fram emot det!
Sen på fredag ska jag va hundvakt åt en Borderterrier i ngr timmar, och ska sedan sova hos Alex :) Vi slappar väl som vanligt. hahah.
Lördag ska jag troligtvis träffa Ronja, får se vad vi hittar på :) Sen på söndag tänkte jag väl ta det lugnt. Ja såna dagar kan vara sköna att ha. Shit jag planerar för mkt ;D men aja, det bara blir så x)

Skulle btw skriva att Elliot inte blev sådär märkbart glad när jag kom igår.. men han viftar iaf på svansen när jag pratar med han :) haha. Bättre än inget, man får inte begära för mkt.
Min favoritlåt just nu ja! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

nej för 17, han är ju en lagotto ;)



sv; han tackar:D

2010-08-17 @ 20:49:59
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Erika

Om du vill prata så finns jag här! Och till mig behöver du inte skriva/prata i gåtor ;) <3

2010-08-18 @ 17:43:46
URL: http://pepino.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0