glad och ledsen

Blev en tur till Medborgarplatsen med syster och Nikki idag. Vi mötte Bella med pojkvän och Charlie, och hundarna fick roa sig lite i rastgården :) Varmt och skönt var det! Kmr troligtvis bilder imorrn när syster skickat dem ;)

Eftermiddagen har vi spenderat hemma hos Alex med Jenny också :) Tacos till middag som vanligt ;D och så hittade Alex min älskade favorittröja som varit borta aslänge!<3

Blev så ledsen igår för fick veta att Annelis Diezel gått bort. Bara 8 månader, hade lyckats fastna i en sladd. Så jävla hemskt :( Usch vad jag är ledsen för hennes skull. Och för hundens skull, han var så himla fin, och fick knappt ens leva. Hemskt. R.I.P Diezel, och massa styrkekramar till Anneli!

Monday bar skärtorsdagen

Har ju inte lagt in bilder från utgången i torsdag. Trots att jag var så sjukt jävla trött så hade vi det bra :) Var ett riktigt nice ställe, Munchenbryggeriet. Hey jag vet inte hur man gör tyska u:n ;D haha. 

Ska iaf slänga in lite bilder från i torsdag.
Blev inte så många, eftersom jag var astrött, samt inte hade med mobilen ut sen :P 

Hundar

Satan vad dålig jag varit på att uppdatera ;O främst med bilder. Har ju tagit en hel del bilder från veckan på hunddagiset. Får väl slänga in massa med bilder nu, som kompensation ;)

Har inte gjort mkt idag. En timmes promenad med syster och Nikki som jag passar tills på tisdag, och så har jag sett på sista Twilight filmen. Unnade mig själv lite lyx och köpte den och part 1. Har ju passat Elliot och nu Nikki, så lite extra pengar :P Men ahh, blir nog en längre runda ikväll också. Stackars Nikki är nog van vid massa motion, men hon får helt enkelt klara sig på det jag erbjuder :P hahha. 

Imorrn ska vi kanske möta Bella med hundar och pojkvän i stan. Lite häng i rastgård. Hoppas det blir av! Annars har jag väl inte så mkt planerat. 

Igår träffade jag iaf en hundägare med sin kelpie som jag eventuellt kmr bli lite extramatte till :) Supersöt kelpie, som dock var mkt större och kraftigare än Klura. Ska iaf bli spännande och se hur det blir med det, kan ju va ngt att ha hund ibland tills dess att man har råd med egen :P Ska dessutom träna lite lydnad med henne, kanske kan man till och med bli så bra ihop att man kan tävla? Vore ju superkul! Men ja, nu ska vi inte hoppa saker i förväg. Ska ha henne hos mig lite på test och känna på henne lite mer på fredag. Ska bli roligt :)

Men okej, nu bilder!

lite tankar

Monday bar utgång med Ronja och Jenny, vilket vore nice om jag inte var så jävla trött. Önskar jag kunde slå om och få massa energi, men icke. Slöseri på pengar? Skickade iaf iväg dem båda till dansgolvet, känns dumt att dem ska behöva lida för att jag inte orkar. 
Försökte dansa till en början, men var obehagligt med den extremt starka basen. Gick undan och när jag står där själv i typ en minut så har jag också chansen till att dansa eller va social med en söt kille, men sumpar det såklart. Är på ett sätt för trött för att bry mig, men samtidigt kan man ju inte låta bli att tänka att det inte är konstigt att man är singel. Hahah. 
 
Känner mig gammal. Som om man inte alls orkar lika mkt som förut. För kanske ett år sen skulle jag inte vilja att kvällen tog slut. Jag skulle vilja va vaken hela natten. Men nu, ja iaf just nu, så längtar jag efter min säng. Tragiskt? Ja det tkr jag.

utan bild

Ny header, och i brist på bra bilder så fick det bli en utan helt enkelt. Får se om det kanske kmr ngn bra bild på torsdag, för då ska man ju ut också ;P hahah. 

Annars då? Jo jag jobbar på "gamla" dagiset, är ett väldigt lätt men samtidigt lite tungt jobb ibland. Saknar det, men vet ju varför jag slutade.

Ahh och så har jag typ asont i mitt knä :O har haft det hela kvällen. Inge bra. Hoppas bara det gått över tills imorrn. Vill inte halta omkring på promenaden ;O hahah.

lalalalala

Pallar inte skriva mkt. Ska fluffa håret mitt! 
Men hade filmkväll hos Alex igår med syster. Tror ni inte båda dem somna.. som vanligt. Är det bara jag som tkr det är tråkigt när ens sällskap somna? Även om man kanske inte kommenterar mkt så blir det stor skillnad. Iaf enligt mig.

Idag har jag slappat hemma hos Jenny och Anton, och sen hem för att typ slappa här hemma ;D eller okej, jag var faktiskt duktig också. Packade upp min väska från kryssningen..! typ finally! Samt rensade skrivbordet från alla jävla papper, och fixade då också iordning med alla mina papper i min pärm och plastfickor och sådär. Duktiga jag :) maha. 

Imorrn är det jobb på "gamla" dagiset, så måste kolla när jag ska åka. Typ en timme innan jag börjar stämmer väl? xD hahha kmr fan inte ihåg. Men men.. nu fluffa håret! :)

bra koll

Först: SATAN vad ont i ryggen jag har! Inge kul alls :(

Sen så ska jag bara kort säga att jag och Bella gick runt i cirklar när vi försökte hitta dit vi skulle idag. Seriöst runt i en cirkel då vi efter att ha gått runt i 20 minuter sökte vägbeskrivning på min mobil. Vi stod på en plats och mobilen sa åt oss att gå en bit, svänga höger och sen gå en bit. Svänga höger igen och så gå en bit, och svänga höger igen.. Det var då vi hamna på exakt samma ställe som i början!.. och efter det stod det, sväng vänster. Och ja, där var det. Och där hade vi stått och irrat runt och gått förbi sådär ngr gånger xD Så jävla dåliga!
Vettefan om det gav oss så mkt idag, var bara en grundgrej, så vi måste boka nya möten med rådgivning och anmäla oss till seminarium för budget och affärsplan typ. Jaha när ska vi börja kliva framåt egentligen?

Annars då? Jo jag har glott på förhäxad på projektorn sen jag kom hem strax innan 4. Så tar en liten paus vid datan nu xD.. och om ett tag kmr Malin och Pelle hit och då blir det Gladiatorerna och sen film! :) Trevligt med sällskap! :) 

Ska fan slänga in ngn random bild som jag har på externa. Bara för att det har varit så många bildlösa inlägg nu efter varandra ;O
Blev en på mig och älskade Malin<3

serienörd

Jag spenderade gårkvällen åt att se på Vampire diaries och förhäxad. 
Somnade i princip så fort jag la mig i sängen, och väcktes imorse av en superkelig katt som ville ha uppmärksamhet ;D Har börjat dagen lugnt med att fortsätta mitt serietittande, och nu ska jag snart åka. Ska träffa Bella vid odenplan om en timme, för vi ska på nyföretagarcentrum idag! Hoppas, hoppas att vi får hjälp med budget och att få mer klarhet i det hela så att vi faktiskt kan komma ngnvart. 

Väl hemma lär jag väl fortsätta i samma tecken, med serietittande. Men ska också träna. Hoppas bara jag inte får ont i ryggen som jag fick igår ;O Hade tänkt göra situps och plankan efter 30 minuter på crosstrainern.. men då jag fick asont efter kanske 20 minuter så hoppade jag det. Var iaf duktig och körde klart med crosstrainern, dock än lite försiktigare för ryggens skull. Irriterande att få ont när man vill träna jue :O

Men nee, nu gå på toa och sen gå ner till bussen.
Ha en bra dag alla! :)

inte hemma

Från och med idag tills på söndag är jag katt- fisk- och lägenhetsvakt till Jenny och Anton :) Dem åkte till sälen idag för att åka skidor med 4 pers till, Ronja, Krippe, Elin och Ronsom. Blev lite avis då jag också vill följa med på roadtrip :O Fast skidor är INTE min grej, så får bli ngn annan gång helt enkelt x)

Blir en lugn helg för mig, idag var jag och lämna in min mobil igen. Fick tillbaka den för.. två dagar sen? xD Men dem hade typ inte fäst den nya skärmen ordentligt så var typ glapp emellan. Liiiite irriterande, men jaja x) Var social med Nadja och var en sväng förbi hemma hos mamma där vi träffa brur min, jao samt syster som slutade tidigt från skolan. 
Nu sitter jag hemma hos Jenny och Anton, har tränat en halvtimme på deras crosstrainer, gjorde jag igår också! och ska väl fixa ngt att äta snart. Har ätiti väldigt skumma tider idag känner jag ;D Men ahh, blir nog lite tittande på förhäxad och så lär jag väl sitta här vid datan och va social med folk på msn.. eller nej, ebuddy xD hahha. 

Kmr säkert ett inlägg senare om jag har tråkigt ;D maha.


jävla snö

Sitter och tittar ut på hur snön yr utanför fönstret. Usch vad jag inte känner för att jobba idag ;O skulle vara så skönt att sitta inne en sån här dag. Är så trött på snön nu. Kan den inte bara försvinna? 

Men, men. Är bara att klä på sig och hoppas att vi kanske promenerar lite kortare promenader. Hoppas går jue ;P 

ALABAMA Arkansa

Så nu är jag svarthårig igen. Känns lite småtråkigt, så får väl se hur länge det dröjer innan man färgar håret igen.. hehhe. Tror iaf mitt hår skulle må bra av att få vila lite. Oh yes. 

Fick nyss ett sms från vinsta hundcenter att chefen blivit dunderförkyld, så ska jobba imorrn :) Känns bra eftersom jag har en hel dag idag att bara ta det lugnt på. Skulle egentligen sova hos Jenny idag och följa med henne till jobbet imorrn, men blev ändrat. Hade nog ändå varit tvungen att säga nej i och med jobbet :P Har man ett jobb där man bara får jobba om ngn är sjuk eller så, ja då ska man i princip alltid tacka ja till att jobba xD 

Jag vill göra om min header men har ingen fantasi. Och well nu måste jag ju nästan ta nya bilder på det svarta håret också. Hey måste ju faktiskt ha rätt färg på headern som irl tkr jag ;) eheheh. 
Får väl se om jag orkar fluffa håret idag, då kanske man får till ngn bra bild :) och sen är det det där med fantasin också.. ehheh. 

Hahha har varit vaken en timme och suttit vid datorn.. och börjar redan känna mig lite smårastlös.. 0.o skumt. Men har iaf lite saker att sysselsätta mig med idag. Måste dammsuga och torka golvet. Gärna städa lite på mitt skrivbord som ser ut som ett bombnedslag, samt packa upp väskan från kryssningen.. HAHAH jaa den ligger fortfarande halvfull på golvet ;O xD Jao och så ska jag se om jag kan söka lite jobb också. Känns sådär halvhjärtat eftersom jag hoppas på att jag och Bella ska kunna starta vårt eget ;P På fredag ska vi iaf till ett nyföretagarcentrum, och då hoppas jag att vi får hjälp med budget och så där :)
Insåg nu också att jag kan rensa mailen och sortera bland alla mina bilder om jag får tråkigt x) super. 

jooo men vi kör på fullt ös medvetslös :D

Shit vad dålig jag blivit på att blogga!!! :O 
Fast har en ursäkt, för har haft fullt upp ;P

I torsdags jobbade jag, och så var syster snäll och hämtade Elliot efter skolan :) Sen sov hon hos mig och vi såg på the Fast and Furious, fyran.
I fredags gick jag till banken åt pappa, och sen spenderade jag 1,5 timme till att åka till nynäshamn, hem till Malin<3 Vi gjorde inte så mkt, var ute med hundarna en sväng på brukshundsklubben och såg på en riktigt jävla skum film -Ronal barbaren xD  Grymt roligt, men ja, skum ;D Sov där också sen.
På lördagen åkte jag med Malin till stallet på morgonen och hjälpte henne med morgonfodring och utsläpp. Hundarna var med och Elliot tkt det var lite läskigt med alla hästar som slog på boxdörrarna för att få frukost xD så han fick sitta i bilen tills dem släppts ut, och efter det gick det hur bra som helst att ha han lös i stallet medans vi sopade och fyllde på vatten och lite sådär. 
Åkte hem runt 3, 1,5 timmes resa igen -alltid lika kul xD- och direkt hem till Alex där vi hade lite spel- och singstar kväll! Blev jag, Alex, SaraX2, Jenny och Anton :) Var riktigt jävla roligt, och med lite drinkar och straffshots så blev det kanske lite mkt alkohol jao ;D heheh. 
Söndagen spenderades åt att åka till tyresö med syster och träffa en staffeuppfödare. Kennel Giwidos, supertrevlig kvinna med supersöta och superduktiga hundar :D längtar tills jag kan skaffa mig en egen liten gris! :D maha. Blev även en kvällspromenad hem till mamma och pappa där jag skrev ut mitt CV och personliga brev, eftersom jag skulle ha det till arbetsförmedlingen idag..

Så idag, måndag har jag varit på arbetsförmedlingen, och tror ni att man ens behövde CV och Personliga brevet? -.-' FASTÄN det stått på pappret att man skulle ha med sig det. Skit på dem :D heheh.
Promenad med Elliot i det fina vädret, och sen lite filmtittande innan jag åkte till Vinsta hundcenter för att fylla i att jag arbetat två dagar i februari när Ella var sjuk. Mötte sen upp syster i v-by och handlade hårfärg och lite matsaker. Det svarta färgar nämligen av sig på det orangea, så får väl bli helsvart igen då. I guess 8) jao. Men nee, nu ska jag snart göra mat!

Tji fick jag

När jag kom hem till mamma och pappa för att va social så möttes jag av en tom lägenhet. Blev sjukt chockad när jag var tvungen att låsa upp överlåset! xD
så jag lämnade tvätt, hämtade tvätt och snodde lite av deras lasagne som fanns i kylskåpet! Gratis middag tack :D hahah. 

Hem med tvätten och sen gick jag och handla. Typ bara massa drickbara saker. Mjölk, juice och måltidsdrycker. Jao och unnade mig jordgubbar med smält choklad också 8D så sjukt jävla gott! Vettefan vad som hänt, men min träning som jag började komma igång med har typ.. försvunnit? 0.o.. måste fixa detta med tjejerna igen ;D 

Blev ingen ny header idag heller. Suck på mig. Men, men.. får se om jag hinner/orkar imorrn. Annars får den jag har nu helt enkelt duga ;D 

rubrik

Heldagen igår på dagiset gick bra, var ngr hundar som var lite småjobbiga till och från, men annars var det nice. 
Idag hade jag en skön dag, båda promenaderna gick hur bra som helst, näst intill perfekta. Utan hundmöte också! Jao och så fick jag bada en hund också, så det var roligt :) 
Tog inga bilder från idag men slänger upp ngr ifrån gårdagen då jag hade hand om rastisgrupperna på eftermiddagen :P
Annars då? Jo jag ska äta lunch nu, och senare ska jag hem till mamma och pappa med tvätt. Va social ett tag och snyltar nog på deras mat också ;) och så hem för att ta det lugnt i guess. Ska försöka skaffa mig fantasi till en ny header, så om jag lyckas kmr det väl en ny ikväll x) 

Imorrn är sista dagen för nu som jag jobbar på hunddagiset. Hoppas jag får en bra dag med hundar som sköter sig ;P Sen ska jag möta upp syster i stan och åka till andra hunddagiset! För ska hämta Elliot som jag ska passa från imorrn tills på måndag :) Har saknat honom så det ska bli nice!

Living young and wild and free

1. Jag måste göra om headern till bloggen.. men har ingen fantasi alls. Det suger! ;O får se om jag kanske kan fixa den imorrn.. 

2. Helgen var så jävla grym! Kryssning fredag till söndag, med festande, dansande och seriösa snack ;D Lunchbesök i Riga på lördagen och pensionärsvarning på nästan alla i vår grupp av fyra tjejer på kvällarna xD.. hahah! Sträckte höften och spenderade en timme av natten till söndagen sittandes på golvet på toaletten då jag druckit för mkt ;D mådde dock inte dåligt, utan kände mig bara lite skum, och fick då självklart världens oro över att må dåligt xD.. hey sån är jag.
Trasig kläder och en smärta i en höften. Armbrytning och middagsätning kl 2 på natten.. Massa skratt och helt enkelt en jävligt bra kryssning! :D 
3. Väl hemma från kryssningen på söndagen så spenderades ngr timmar tillsammans med Jenny och Anton. Det bjöds på lunch och vi degade framför ngr skumma filmer som man skulle kunnat klarat sig utan att se xD 
Sen social med Alex och syster som råkade åka lite fel.. xD 

4. Jobb idag, och snälla som dem var så fick jag med min onda höft ha två grupper i rastgården istället för att promenera. Grymt skönt, och tror fan min höft behövde det. Känns iaf bättre i den nu :)
5. Social med Alex hela kvällen. Spelade hans nya Sagan om Ringen spel tills ps3 i typ 3 timmar! Så jävla roligt :D Mkt bra kväll jao!

6. Imorrn är det heldag på jobbet som gäller. 10-18, och jag planerar att sen ta mig hem och dö lite ;D hahah. Men nu ska jag se på Gladiatorerna från i fredags, och sen äre nog sova som gäller x)

hemma hos Ronja

Måste ändra rubrikerna till en mörkare färg så dem syns sen. Får göra det på söndag helt enkelt ;) Kanske till och med blir en ny header då, om man fått bra bilder under helgen ;)

Igår färgade jag över mitt sjögräs, så nu är halva håret svart och halva orange. Måste dock färga det svarta lite igen eftersom vi missade ngn fläck, samt att färgen inte riktigt räckte så det syns lite sjögräsaktigt på vissa ställen. Bra att färgen inte ens räckte till halva håret..? 0.o.. sjukt.

Annars då? Jo jag är lite orolig över min högerfot. Har börjat känna i den föredetta knölen. Liknande hur det liksom krampa förut, fast mildare. Gillar det inte alls. Får väl ringa och kolla med ortopeden om det.. :/

Idag är det kryssning! :D:D:D
men innan det ska vi göra en del saker. Jag ska duscha (ronja är och duschar nu ;P), sen ska vi fixa lite med mitt hår igen. Ett evigt fixande verkar det som xD ahh och så ska jag fluffa det om jag hinner. Så jag slipper göra det på båten ;)
Ska även fixa lösnaglar -orangea! så hoppas jag kan använda händerna sen xD hahah.
Vi ska även hinna handla lite frukost saker, samt ta ut pengar. Känns som om det var mer, men tror inte det :P Halv 3-3 ska vi åka från Ronja, och då får vi skjuts från hennes pappa :) That´s nice!

felberäknad tid.

började göra om bloggen och nu kanske jag inte hinner fixa klart den. oooops, den får helt enkelt se ut som dne gör ;D hahah.

orange

Skönt med helg! Behöver lite sovmorgon känner jag ;P
Har iaf packat klart för kryssningen nu. Har massa tid på mig innan jag ska möta Ronja i stan. Ska nämligen sova hos henne :) Fixa håret mitt ska vi bland annat göra ;D 

Annars då? jo jag ska väl fixa middag om kanske en halvtimme- timme eller så. Efter det är det väl bara att vänta ut tiden i guess :P 

Tog ngr bilder på håret mitt med min kamera. Blev okej, fast bilderna gör inte färgen rättvisa ;D Första bilden är väl den som är mest lik typ ;P jao och så ser man sjögräset där under också xD hahah. Hoppas alla får en bra helg! Det kmr iaf jag att ha :D

bra att man inte kan förminska bilderna och ha sig.. jävla äckelchrome. Alltid ska det va ngt som är fel. Blir så trött på sånt.

inte som man har tänkt sig

Min dag blev inte riktigt som det var tänkt. 

Först så jobbade jag ju. 9-12. Hade två ganska bra promenader, även om jag fortfarande tkr kopplena är sjukt långa ;P 

Upp till v-by för att lämna in mobilen. Fick då veta att dem inte delar ut lånetelefoner längre. Så hem snabbt för att kasta i mig lunch och försöka få tag i Ronja. Fick hjälp av Malin. Hade dessutom världens huvudvärk och kände mest för att lägga mig i soffan eller sängen och skita i allt xD Kände mig stressad som satan, men räknade ut att jag inte har råd att lägga 400 spänn på ett par fluffisar. Därför skippade jag och Ronja stan idag.
Dock skyndade jag mig hem till mamma med tvätt, samt för att försöka få tag i en mobil som har mikro-sim så jag kunde sms Felicia vars franska bulldog jag skulle ut och promenera med 20 minuter senare. Visade sig att alla extra mobiler dem hade hemma krävde stora sim-kort, och syster råkade trycka in mitt lilla mikro-sim i en av dessa. Vilket ledde till att mamma höll på i kanske 25-30 minuter? med att bända upp skiten för att få ut sim-kortet xD... samtidigt lånade jag systers mobil för att smsa Felicia och fråga om jag kunde komma vid 15 istället. Det visade sig då att hon hade smsat mig -typ precis när jag stängt av mobilen för att lämna in den- och skrivit att hon fått förhinder. Så plötsligt hade jag blivit av med båda dem sakerna jag innan hade stressat över att hinna med.. xD HAhha. 

Blev kvar en stund hos mamma och gick sedan upp till v-by för att köpa en adapter till sim-kortet, samt en svart toningsfärg. Så nu lånar jag pappas samsung mobil, och imorrnkväll eller på fredag så ska det grön/blåaktiga i mitt hår bort och istället blir det svart! Lite synd, eftersom jag egentligen vill ha hela håret oranget! Men men.. får köra på det nästa gång eller så ;)

Har dessutom pratat med en staffe uppfödare som jag och syster träffa på hundmässan. Jävlar vilken härlig person hon verkar va ;D så jag är nu vän med henne på fb, och ska väl hälsa på henne om kanske 2-3 veckor eller ngt sånt :) Vi skulle bestämma det senare! Synd bara att jag inte har ngr pengar eller så.. eftersom hon har en staffevalp -en hane- kvar :O Typ ge mig! :D.. hahah. 

Men ahh, nu ska jag se lite mer förhäxad, sen ska jag nog försöka somna tidigt ikväll! Får se om jag lyckas med det ;) maha. Slänger in två bilder på mitt hår också. En från igår när det fortfarande var blött. Där ser man tydligt det grön/blåaktiga xD och sen en från nyligen, där det bara syns i underhåret. 

lite klagan typ

Är så jävla trött nu. Vill sova men är ännu inte klar med håret som vi har hållt på med i X antal timmar nu. Bleka X2 är så otorligt bra för håret.. jag lovar. Hahha 8).. Sen färg på det, som dessutom inte vill fästa sig på ena halvan eftersom det blåa håret inte alls ville försvinna. Hej misslyckat. Kmr få se ut som en idiot i två dagar innan vi troligtvis färgar över den halvan med svart, fast det är väl inte hela världen. Största bekymmret just nu är att jag troligtvis inte kmr va helt nöjd.. samt att jag som sagt är trött och vill sova. Lär väl inte lägga mig i sängen förrän typ närmare kl ett. Jippie. 

Imorrn ska jag göra så sjukt mkt saker att jag är rädd för att glömma bort ngt utav det.. eller inte hinna. Inte fan blir det bättre av att jag ska lämna in mobilen imorrn, så kan inte heller förlita mig på mina påminnelser. Känns ju sådär.. 

Men jaja, får väl göra det bästa av situationen helt enkelt x)

Do Somethin´

Jobbat på Vinsta hundcenter både igår och idag. Det går bra, förutom att vissa hundar har en tendens till att dra en del eller vilja dra utåt i kopplet för att lukta på allt och inget. Men annars är det mysiga hundar, och en av mina promenader idag var så bra som den kunde va! Eller okej, enda som kunde varit bättre var om solen skint så härligt ;) hahah. Hundarna gick fint -en schäfer, två beaglar, en lagotto, en golden och en shetltie- och hade hela promenaden typ långa koppel :) Såna promenader gör att dem lite jobbigare promenaderna försvinner bort från tankarna ;D Bjuder på en bild av den duktiga och fina schäfern Alice! :) (lite suddig men jaja ;D)
Annars då? Jo jag var på arbetsförmedlingen idag. Gick ganska fort eftersom jag kom dit kanske 5 minuter innan dem ens kommit ut med drop-in listan. Så hamnade som andra på listan, vilket innebar att jag endast behövde vänta kanske 5 minuter totalt. That´s nice! ;)

Har varit duktig idag också, bäddat rent sängen min samt diskat upp disken från igår ;) oh ja, superduktig! hahah x)

Ahh och så har jag läst klart min bok. Så jävla bra! :D Läste klart den igår vid 23.30... så fick iaf sova tillräckligt inatt ;) till skillnad från i måndags då jag råkade läsa boken till typ kl 3? ;O hahah. 

Senare idag kom Ronja hit<3 Vi ska färga håret och bara ha trevligt! :) 
Imorrn ska jag jobba igen 9-12.30, och ska sedan gå med tvätt till mamma ;P samt ut på en promenad kl 14 med en fransk bulldog som jag träffa förut. Ahh och så ska jag till stan med Ronja vid 16. Fullt upp jao ;)
Torsdag är det inte så mkt, men på fredag är det kryssning som gäller!!!! :D:D:D monday bar kryssning oh yeah! Blir borta tills på söndagen ;) Ska bli superroligt! :D


Norrland och tjejkväll i Sundbyberg!

Kom hem från norrland igår, och åkte direkt hem till Jenny för en tjejkväll tillsammans med henne, Ronja och Elin. Så jävla grym kväll! det gjordes ansiktsmasker, spelades fia med hutt, dansades och spårades lite ;D blev typ 4 timmars sömn, och så såg vi på titanic imorse x)


Övergav dem andra när dem skulle in till stan, hey jag har inte budget till att shoppa ngt :/ så var social med mamma och syster lite innan jag traskade hemåt med min nyinköpta bok! :D:D:D Har läst större delen av kvällen, och DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA :D:D:D:D jag borde egentligen lägga mig tidigt idag eftersom jag dels bara sovit 4 timmar inatt, samt att jag ska upp kl 8 imorrn för att jobba på vinsta hundcenter x) men neee... känner jag mig själv rätt så kmr jag "råka" läsa lite för länge ;D hahahha. 

Men ja, slänger in lite bilder från norrland och så ngr från igår också!









uppdatering till Marie ;)

Jao har varit uppe i norrland sen i söndags. Är så grymt skönt att vara här uppe och bara va. Inte för att min vardag hemma är så jobbig för tillfället, hey är man arbetslös så är man ;D
Men är alltid skönt att komma bort lite. Va social med farmor och bara slappa.

Vi har inte gjort mkt alls. Nej ute med hunden, byggt snögubbe -en sköldpadda! (bild kmr nog när jag kmt hem ;P), sett på film, spelat massa kort och yatzy. Sen har vi ju haft med oss wiiet också, så en del wii spelande har det blivit också :)
Jao och jag tog med mina böcker, Bloodlines och forts, The Golden Lily. Har ju läst dem förut, men dem är så jävla bra att jag fortfarande hamnar i ngt som liknar streckläsning ;D Eller okej, lyckas ju va social också såklart ;) Och vad som är ännu bättre är att fortsättningen på serien ligger hemma och väntar på mig :D:D:D:D

Åker hem imorrn, och kvällen ska spenderas hos Jenny med fint folk :) Tjejkväll blire ja! Ser fram emot det :)
Söndagen kmr troligtvis spenderas åt att läsa. Läsa. Läsa. Läsa! ;D

Jao lite bilder här uppifrån kmr nog på söndag eller kanske måndag kväll, beroende på om jag kan slita mig ifrån min bok på söndag ;) maha.

RSS 2.0