jooo men vi kör på fullt ös medvetslös :D

Shit vad dålig jag blivit på att blogga!!! :O 
Fast har en ursäkt, för har haft fullt upp ;P

I torsdags jobbade jag, och så var syster snäll och hämtade Elliot efter skolan :) Sen sov hon hos mig och vi såg på the Fast and Furious, fyran.
I fredags gick jag till banken åt pappa, och sen spenderade jag 1,5 timme till att åka till nynäshamn, hem till Malin<3 Vi gjorde inte så mkt, var ute med hundarna en sväng på brukshundsklubben och såg på en riktigt jävla skum film -Ronal barbaren xD  Grymt roligt, men ja, skum ;D Sov där också sen.
På lördagen åkte jag med Malin till stallet på morgonen och hjälpte henne med morgonfodring och utsläpp. Hundarna var med och Elliot tkt det var lite läskigt med alla hästar som slog på boxdörrarna för att få frukost xD så han fick sitta i bilen tills dem släppts ut, och efter det gick det hur bra som helst att ha han lös i stallet medans vi sopade och fyllde på vatten och lite sådär. 
Åkte hem runt 3, 1,5 timmes resa igen -alltid lika kul xD- och direkt hem till Alex där vi hade lite spel- och singstar kväll! Blev jag, Alex, SaraX2, Jenny och Anton :) Var riktigt jävla roligt, och med lite drinkar och straffshots så blev det kanske lite mkt alkohol jao ;D heheh. 
Söndagen spenderades åt att åka till tyresö med syster och träffa en staffeuppfödare. Kennel Giwidos, supertrevlig kvinna med supersöta och superduktiga hundar :D längtar tills jag kan skaffa mig en egen liten gris! :D maha. Blev även en kvällspromenad hem till mamma och pappa där jag skrev ut mitt CV och personliga brev, eftersom jag skulle ha det till arbetsförmedlingen idag..

Så idag, måndag har jag varit på arbetsförmedlingen, och tror ni att man ens behövde CV och Personliga brevet? -.-' FASTÄN det stått på pappret att man skulle ha med sig det. Skit på dem :D heheh.
Promenad med Elliot i det fina vädret, och sen lite filmtittande innan jag åkte till Vinsta hundcenter för att fylla i att jag arbetat två dagar i februari när Ella var sjuk. Mötte sen upp syster i v-by och handlade hårfärg och lite matsaker. Det svarta färgar nämligen av sig på det orangea, så får väl bli helsvart igen då. I guess 8) jao. Men nee, nu ska jag snart göra mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0