Vi kör!

Det är bestämt att vi ska tävla klass 3. Så den 12e november kör vi. Vi har helt enkelt tills dess på oss att träna så mkt som möjligt :P Har kört ngr pass nu som känns väldigt bra! Men metallen den kmr vi hoppa helt. Den är ändå bara gånger 2, så får vi se om det andra räcker eller ej. Om träningen fortsätter gå såhär bra och vi kan behålla samma känsla på tävling som på träning så kanske det kan gå. OM vi får till vittringen vill säga. Så länge den inte funkar så kmr det inte räcka. MEN visst såklart jag vill ha ett första pris, men det är ändå inte målet med tävlingen. I och med att vi ändå har halvdana moment annars och inte har lagt ner tillräckligt med träning på typ fjärren och vittringen så får det gå som det går.

Orkar inte skriva mer, utan slänger in lite bilder på Hobbit samt gruppbild från gårdagens träning! (sitter ju för en gångs skull på datorn och skriver ;P) Trodde jag ja. Blogg.se suger så jävla hårt. Kmr sluta blogga för man blir bara less. Går av ngn anledning inte att hitta bilderna..... fittsaker. Så ja ännu ett bildlöst inlägg, och kanske till och med mitt sista inlägg ever.


snabba ryck

Träningen står ganska still, men vi har satt igång lite grann. Kört lite rallylydnad och lite lydnad. Funderade på om vi skulle tävla klass 3 i lydnaden, men vi har inte många moment klara och vissa moment inte alls. Dem byter ju regler vid årsskiftet så det är lite bråttom. Plus att jag troligtvis ska till Göteborg och jobba i en månad med start mitten av november. Detta tsm innebär att jag måste anmäla mig senast imorrn till en tävling om 1 månad. Velar som fan.. åhh ena sidan så är det roligt att tävla, och det vore ändå kul att ha startat klass 3. Men åhh andra sidan så känns det som att kasta 200kr i sjön när man i princip vet att man kmr få nollor på minst 2 moment x') utöver det så har vi egentligen typ inte ett enda moment där vi är helt säkra så ahh. Hahah. Får ta mig en funderare så får vi se hur det blir. I lördags åkte jag, Sara och Ronja till Uddevalla. Vi sov hos Rose och hade det mys med filmkväll! :D på söndagen sen åkte vi och kika på hennes djurbutik, innan vi lämnade Rose och åkte vidare till Dingle för att hälsa på en Lancashire heeler kennel! Sara hade på måndagen den veckan tagit kontakt med uppfödaren som hade en hanvalp kvar till salu, så ja vi var där för att titta på han. Väl där blev det bestämt att hon skulle ha han, så vi åkte hem med lilla valpen :D Han heter Hobbit och är så jävla sööööt! :D<3 imorrn, torsdag, blir han 9 veckor gammal. Sara jobbar så jag och mamma hjälps åt med Hobbit på dagarna. Jag jobbar inte så mkt, så vi pusslar ihop det ;p När han fått sin 12 veckors spruta ska han följa med syster till jobbet :)

ja jag lever..

Fy satan vad dålig jag blivit på att blogga 0.o fy på mig!

Helgen när jag fyllde år så åkte vi på kryssning på fredagen, och sen hade vi hemmafest hos mig och Sara på lördagen. En superrolig helg! :D

Sen till det tråkiga, Zombie fick kennelhosta, så både jag och Sara fick ställa in flera tävlingar. Så jävla tråkigt!! En månad tills man får tävla, så jag och Morf missar 3 lagtävlingar i agilityn, 2 rallylydnadstävlingar i fortsättningsklass och även debuten i freestyle. Är fortfarande så äckligt besviken.
Hundarna har inte fått vara på dagis på hela förra veckan, och även denna vecka måste dem hållas hemma.

Har jobbat en del på hunddagiset Glada svansar. Det går bra, väldigt trevliga hundar och personalen är ashärliga och roliga! :D

Jobbade med pappa på Lascom, vilket var superkul! Fick spendera en hel timme åt att fånga och plocka lerduvor ;) timmen sprang förbi, men efteråt hade jag ont i ryggen. Har sen haft lite problem med min rygg senaste tiden. Så jävla segt -.-

facebook är cp så kmr inte åt dem bilder jag tänkte lägga upp. och ja bloggappen suger. Det är en jävligt bra fråga hur länge jag kmr fortsätta med bloggandet..Är så kul närsaker funkar.. just so you know.

RSS 2.0