Hanssons Fyrverkerier!

Wihoo jag har jobbat med fyrverkerier hela dagen :) Med Curre och Alex, samt två okända killar som typ blivit lovade att jobba av min köra farbror ;D haha, att vara fem stycken var alldeles för många, men jag tog det med ro. Var skönt att man fick sällskap när man gick med kartongerna iaf ;D för hade vi varit tre hade man med all säkerhet fått gå själv 8) men, men.. det var iaf roligt och även om man kände sig helt bortkommen i början så blev det bättre :) Speciellt efter att lyssna på proffsiga Alex som betedde sig som om han kunde allt om allt när kunderna fråga ;) Lyssna och lär var det som gällde helt enkelt ;P haha. Curre var lika rolig som vanligt, och vi dansade lite smått där i väntan på kunderna, samt roade oss med tuschpennan och att tävla om vem som kunde lägga över enkronor från ena handen till andra snabbast xD hahah, alltså sjuka vi är :) Alex var ganska tyst hela dagen, ahh när han inte pratade med kunderna dåra :P

Nu ska jag typ in på msn och snacka lite med folk, samt kika runt på lite bloggar och sånt där. Sen blire sängen helt enkelt. Rollningen får fan vänta, jag känner mig inte taggad inför den så :P Kanske imorrn, men troligtvis inte. Nej imorrn är det ju jobb som gäller igen, sen är det nyårsfirande med familj, släkt och Malin :D Det kmr bli nice! :) För med vår korkade och störtsköna släkt har man aldrig tråkigt ;) <3

Inlägg innan jag går och lägger mig

Jao nu ska man sova. Jappelijapp. Hahha 8) Ska upp halv 8 imorrn så det är bäst att få sig lite sömn iaf ;D haha. Ahh iaf så har man lite planer.

Onsdag: Jobba med att sälja fyrverkerier
Torsdag: Jobba med att sälja fyrverkerier. Fira nyår hemma med familj, släkt + Kamilla och Malin! :) Blir nog nice! :D
Fredag: Utgång!? :D *hoppas*
Lördag: Åka till norrland? 8)

Men nu ska jag sova. Godnatt!


It´s my Life!

Jag har kommit på den stora svagheten hos mig. Vill ni veta vad det är? Brist på självförtroende. I alla fall när det gäller vissa saker. För jag har ganska bra självförtroende till vardagen. Men när det kommer till andra saker.. till saker jag inte är van vid så saknar jag självförtroende. Letar efter det på golvet eller något. Och det suger. hahah, men vet ni vad? Jag vill inte gå och tänka massa äckelbajs bara för det. Nej usch, här ska det inte deppas. Det har jag gjort tillräckligt. Så istället.. är det bara att köra på. Att leva livet och även om det går neråt så le. Ingenting blir bättre för att man tycker synd om sig själv. Dröm inte om hur du vill vara, bli den istället. Hahah, lättare sagt än gjort, men försöka går alltid. Och denna låt får mig så peppad att jag dör!

Riktigt bra låt jao!

På Jobbet

Åter igen sitter jag på jobbet och skriver blogg. Haha, det är typ en vana. Det är ganska dött här, men det brukar ju vara det den här tiden. Lär bli mer folk om någon timme. Är trött som satan och skulle väl helst vilja åka hem och bara slappa. haha, vem vill inte? ;D men pengar vill man ha. Och jag hoppas på att få ett schema för januari. Vill ju ha fler löner och jobb vill man ju ha. För efter idag har jag inget schema :O så hoppas jag får ett idag jao.

Mina tankar är väl det enda som jag egentligen har att skriva om. Och varför inte skriva ner dem då? Jag menar det är ju ändå min blogg. Min egna blogg. Frågan är bara hur privat man vill vara. Inte för att jag inte skrivit privata saker förut. Nej jag har skrivit en hel del sånt förut. Men det var ett tag sen, så jag tror jag har tappat den där gränsen om exakt hur långt inpå det privata man ska gå. Inte för att jag tror det är många som läser min blogg, nej det är väl bara några vänner och sen typ några från familjen och släkten? hahah, aja skitsamma. Jag vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja i. Dessutom börjar jag få kramp av att hålla upp armarna. Hahah ;D

Kan iaf säga att jag är nöjd med mina klädköp jag köpt dem senaste dagarna. Mycket nöjd jao! Och skorna gillar jag skarpt :) Dessutom vet jag vad jag ska ha på mig på nyår! :D och det är bra. Fast nu fan börjar det komma fler kunder så får nog avsluta nu. Hahha, och så inga bilder igen :O får skärpa mig med det. hahah, men får skriva ikväll, och då ska jag ha ngn bild eller youtubeklipp med iaf! Kram på er :)

Hmm

Återigen verkar jag ha hamnat i det här bildlösa stadiet då jag skriver blogg. Men vad fan lägger man ut för bilder då man typ inte skriver om ngt? Nu kom iaf Alex hem :P haha, han har fan sovit här flera nätter i rad xD idag har han jobbat med att sälja fyrverkerier, vilket jag också ska göra på onsdag och torsdag. Men imorrn ska jag jobba på apoteket, från 10 till 18 :O lääänge. Hahah, men det blir nog bra. Men ahh, återigen.. jag har typ nada att skriva. Och är trött, sååå.. godnatt.

Jag är trött.

Jag hittade ingenting, förutom ett par leggins som syster köpte till mig då hon haft sönder mina andra :P Filmen var asbra! Fast det visste jag ju redan ;D hahah, me like that movie! :)

Sen tänkte jag bara kort och gott säga att det är så sjukt jävla skönt att för ett tag försvinna in i låtsasvärlden och glömma bort verkligheten ett tag. Sjukt skönt! För hade jag inte haft min låtsasvärld nu.. hade jag deppat sönder. Men inte nu, nej jag sitter och rollar, roar mig med att leva mig in i mina karaktärers liv, och det hjälper faktiskt. I alla fall för stunden, och det får helt enkelt duga.

Bättre nu.

Ryggen är bättre så nu blir det till att klä på sig och sedan gå till v-by med syster. Väl där uppe ska vi till H&M, Gina och Din sko :P Får se om vi hittar ngt ;P i så fall kmr det upp här ikväll skulle jag tro :P Sen blire ju bio igen :D haha, nörd jag är som ser samma film två dagar i rad xD men det har ju hänt förut, och dessutom så blir jag ju bjuden nu ;P haha 8) Men nu ska jag dra! Ha en bra dag allihopa :)

Morgonproblem

Jag har så sjukt ont i min rygg idag. Vet inte vad jag har gjort och kan knappt röra mig :S fyfan. Blir kanske inte v-by idag, och då inte heller ngn bio. Vi får se om ryggen blir bättre. Sen är det iskallt här inne också! Jag fryser ihjäl! Emils data står och surrar också, gnäller om att den vill ha luft typ. Haha, men jag tänker fan inte öppna fönstret, då dör jag jue.

Bra dag jao!

Avatar ÄGDE! :D så sjukt jävla bra film. Sjukt bra! :) Me like! Haha, och en rolig sak är att jag ska se den imorrn igen xD hahah, syster bjuder ;P snällt! :) Säkert bara för att hon vill se den själv och inte orkar med sina udda kompisar xD Mhaha ;D nee, men det ska bli nice :) Vi ska upp till v-by då också och leta leggins till mig, och kläder till henne :P det blir nog bra. Slösa mer pengar! Aouch!

Hahah, fyfan handlade fan för 900 kronor idag 0.o OMG! HHaha, fan snart är man fan fattig igen xD men det kändes bra att spendera dem :P Såå vad köpte jag då? Joo, ett usb minne till Alex i lite försenad julklapp :P En klänning och en t-shirt, samt ett par skor! :D bilder kmr här, men dem är kanske inte dem bästa ;P


Me and Alex med dem superheta 3D glasögonen xD hahah!

Sitter vid systers data ;D

Wiihoo, söndag, ledig och det är nice! :D Hungrig som satan dock, men fan det blir till att äta så fort syster har duschat. Sen drar vi direkt efter. Jag, Alex och Sara ska ut på stan och slåss på mellandagsrean ;D hahha, H&M, Siba och MQ är tre måsten, sen får vi se vart vi tar oss :P Kvart över 4 är det dock bio som gäller, jaaa för mig och Alex :) Avatar 3D :D ska bli coolt att se 3D för första gången :) Nice nice!

Har inte direkt ngt mer att skriva, men ska kika på systers bilder och lägga upp ngn ;D haha, *snoka* :D hahha.


Fina bilder! Uppe i Norrland, vovven <3

Nanannananana 8)

Jag vill skriva vilka tankar som rör sig i mitt huvud. Vill men tänker inte göra det. Haha, nee jag gillar ju att vara ärlig och skriva lite personliga saker ibland. Även om jag typ inte gjort det på ett tag? hahah. Iaf, just nu känns det helt okej. Så länge jag inte tänker på det. Så länge jag har ngt att göra. Men samtidigt är det som om det ligger ett mörkt lager i huvudet som jag tippar runt på tå. Haha, fyfan vilken ful liknelse, men lite så det känns :O weird jao.

Tror fan jag skriver det på word istället. Jag brukar må bättre av att skriva av mig, även om det knappast lär funka i detta fallet. Haha, men hallå, jag skulle ju inte tänka på det ngt mer. Neee.. nu tänker vi på ngt annat. Som att jag är anustrött men inte vill sova 8) haha. Imorrn ska iaf jag och Alex på bio :D Avatar 3D :D ska bli nice jao! :) Ahh, och innan ska vi gå lite i stan och bli fattiga ;D syster följer med då också :P haha.
Visst ja! Idag köpte vi ett Wii också :D nice nice! Så vi har spelat lite ikväll :) det var mys.

Men ahh, jag tänkte jag skulle göra en såndär lista, liksom bara för att. Har ingen lista, men ska fan in på bdb och sno en därifrån :) maha ;D

ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig?
- kaotiskt ;D upp och ner men troligtvis mest bra!
Bättre än förra året? - hmm, bättre kanske? lika bra? :P
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio?
- Danmark! Studenten! <3
Har du flyttat under år nollnio? - jaaaa :O
Har du hittat en ny låt som du älskar?
- hahah jaa massa! :)
Isåfall vilken? - som sagt massa, men till exempel World behind my wall med Tokio Hotel :)
Har du kysst en främling?
- hahah yes.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? - dålig som alltid.
Har du varit kär? - tror det.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - kompisar jao.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ahh :)
Har du haft ett hemligt förhållande?
- nope

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord?
- inte i min närhet men typ i mina kompisars närhet :O
Har någon i din släkt avlidit? - nope
Har du slagit någon med knytnäven? - jag slåss inte :P
Har du varit i slagsmål?
- neee tror inte det ;D

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?
- alltför ofta, haha 8)
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? - jofan, det är väl en av dem få saker jag är bra på x)
Har du ljugit för en vän? - kanske, ljuger helst inte
Har du varit ute en hel natt?
- yes :P
Har du blivit tagen av polisen?
- nope
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön?
- jao
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön?
- jao

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? - ingen längre :O
Har någon varit elak mot dig i skolan?
- nee typ inte
Har du gjort något framsteg? - haha va? xD
Haft alla rätt på ett prov? - ahh faktiskt :D

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - jao :)
Har du förlorat en vän?
- halvt? :S
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - nae, fast samtidigt typ ja xD
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du ljugit för en bästa vän? - nej

Ingen förstår det nog.

Jag tror det inte längre, nej jag är säker. Säker på att jag seriöst har något fel i huvudet. Haha. Jag vill, jag vill, jag vill. Men borde inte. Hahah. Usch det suger. Har för mycket tankar som rör sig i huvudet, och det är inga roliga tankar det handlar om. Nej usch det är bara äckeltankar som jag gör bäst i att inte tänka. Men det är lättare sagt än gjort.

Dessutom är jag festsugen som satan. Hahah, var fan ute igår jag vet, men vill ut mer. Men får väl helt enkelt vänta tills nyår I guess.

Living Fast

Kvällen igår var nice! :) Den lilla förfesten här hemma var det fullt ös på och fyfan det var rooligt :) Drog ju till Chaplins där vi fick inträde för 20 kronor, that´s nice :D träffade lite folk där, och det fanns massa Ögongodis :D.. hahah ;D Dansade lite granna, snackade med okänt folk och hade allmänt trevligt :) Men det bästa på hela kvällen var nog ändå när Nadja kom dit :D hahha, hon, Ullis och Fredrik hade väl haft tråkigt eller ngt? ;D Hursom helst så blev jag överraskad och riktigt glad över att dem kom :) Det var absolut kvällens bästa!

Vi roade oss med att skicka sms på hemvägen, hahah alltså fyfan säger jag bara, helt sjukt, och mer in på detaljer går vi inte :P det var dock ej jag som skrev xD 8)
Kom ju på nu att jag inte tog så mkt bilder, och Nadja och Co blev aldrig fotade :O sånt gillar vi icke. Men, men.. vi får helt enkelt klara oss utan det ;P Hoppas ni bestämmer er för att dyka upp fler gånger när man är ute :D


Det var nice jao

Helo alla :) Hoppas alla hade en mysig dag och kväll igår :) Själv hade jag det mys. Att jobba gick bra, 3 timmar går ganska fort. Sen så kom man hem, var social med släkten, såg på Kalle Anka <3, åt mat, spelade Rummy, öppnade julklappar och sen spelade vi också kort! :)
Jag fick ltie smått och gott, bland annat Nutella av brur :D mums! Pengar, lite kläder, presentkort på H&M, tofflor och lite sånt där smått :) Nice, nice. Att spela kort var riktigt roligt, speciellt när vi körde Knektöppning om pengar ;D haha, jag brukar ju inte vilja spela om pengar, men vi körde med enkronor så det handlade inte om så mkt pengar :P dessutom gick jag plus så det var ju nice ;) hahha. På kvällen sen när alla gäster gått så spelade hela familjen Kareoka också :) Ett mkt roligt kortspel jao! Sedan avrundade jag kvällen med att titta på Ugly Betty, så det var mys :)

Idag vaknade jag, klev upp och slappade lite vid datan innan jag och syster åkte in till stan. Jag hämtade biljetterna till Avatar som jag och Alex ska se på söndag :D och sen skulle vi titta om H&M var öppet, vilket vi dock inte trodde. Haha, och vi hade rätt, så eventuellt åker vi in lite tidigare på söndag, typ innan bion och kikar lite :) Det blir nog bra.

Ikväll är det utgång som gäller! :D Tror det blir jag, brur, Ronja och Kamilla<3 Blir nog bra! :) Synd bara att fler inte hänger med, men så är det :/ haha. Jao och Curre kmr hit idag också :P (pappas morbror). Men ahh, så jag har ingen aning vad jag ska ha för tröja/topp ikväll :O.. men vi får väl se. Är iaf taggad och tror det kmr bli hur mysigt och roligt som helst! :) Ahh, och vi ska ju föra lite här innan också, och sen ska Kamilla sova hos oss också x) Kvällen ser iaf ljus ut, och jag ska ladda upp med att rolla lite och kanske se ngn film ;D

God Jul på er!

Well, well god jul på er alla mina läsare :) Sitter på jobbet just nu, men det är typ luuugnt jao, inte direkt konstigt med tanke på att dem flesta lär vara hemma och fira jul med sina familjer hela dagen ;P HHaha. Är lite småledsen över att missa familjens årliga julfrukost :O typ den enda som vi alltid äter tillsammans :/ Men ahh, jag överlever. Det enda man ABSOLUT INTE får missa idag är ju Kalle Anka! :D Och det hinner jag ju hem till så julen är inte förstörd ;) hahah. Sen så får vi ju inte glömma att det är snö! :D wiiie, en riktigt vit jul, och det är så mysigt! :)

Att åka t-bana imorse var lugnt, var typ kort tåg men det förstår man ju med tanke på hur få som åker idag ;D jag tror fan aldrig jag har åkt t-bana på julafton förut :P Inte för att det är så speciellt, men ändå 8) haha. Sen sa en av mina kollegor att jag ser ut att vara 15, ja max 16 år.. hahah, det är inte en komplimang i min ålder xD fyfan. Men, men.. jag vet ju att jag ser yngre ut än jag är, så det var inte direkt ngn nyhet 8)
Happ, vad ska jag göra nuda? Eller jag ska in på facebook och länka till min blogg till Katja, men sen så vet jag inte. Kanske ska försöka mig på att logga in på rollspelssidorna? Vågar jag det? Eller snarare.. orkar jag det? Hmm, tror inte det. Det får bli ikväll. Är inte riktigt på rollhumör så :P Var jag inte igår heller, så det får vänta tills ikväll efter alla gäster gått hem och sådär. Jao.
Men nu ska jag in på facebook och hoppas att datorn inte hänger sig. Haha, jao det blir spännande ;D Ha en bra dag allihopa! och åter igen.. God Jul på er! :)

Time to sleep

Ugly Betty är bra. Man blir glad av det. Vill se mer men ska fan upp vid 8- halv 9 imorrn så borde gå och lägga mig. Vilket jag ska. Är trött så det är väl bra i guess.

Och nu är det den 24:e, vilket betyder att det är julafton. Såå:

Det ser ut som om det typ brinner, men orka bry sig ;D hahah, ahh godnatt.

Dåligt humör

Kan någon förklara för mig hur det kmr sig att kläder bara försvinner? För det verkar ju ha hänt här. Har saknat ett par trosor i typ.. flera veckor.. fine det spelar inte så stor roll. Men nu insåg jag att ett av mina bästa par byxor att gå ut i är borta.. vart fan har dem tagit vägen liksom!?

Sen så är jag irriterad över att jag har så sjukt tråkiga kläder. Jag har typ inga såna där.. 'åhh vad fint' kläder. Men sen när jag har pengar och kan köpa det så ba.. "nej det sitter inge bra.." eller typ "det är inte jag.." och jag hatar det. Fyfan arg och irriterad jag blir på mig själv. Jag har seriöst ngt fel i huvudet.

Att va ledig idag var nice!

Var mysigt att träffa Ronja och snacka lite :) Hon har rött hår! Nice nice! ;) Fick mitt söta halsband med ett smycke av en sjöhäst :D samt en söt liten nallehund till min samling! Tack för det söt! :) <3
Att gå runt i v-by sen med Alex var mys :) Vi köpte jul och födelsedagspresent till Kamilla :) Samt letade efter ngt som jag kunde köpa till Alex, men vi hitta inget :O och Alex köpte en julklapp också, och jag köpte det sista till pappas julklapp :) Var till coop också där Alex köpte saker för att baka lussebullar :P

Kom hem, kom fram till att fan vi vill gå på bio, så bokade biljetter till Avatar 3D på söndag :D Jag ska hämta biljetterna på fredag, troligtvis blir det att gå lite i stan med syster under dagen, och sen som jag skrev igår så blir det utgång på kvällen! :D Ahh, och Kamilla ska sova här då<3 och på lördagen kmr Alex så ska vi fira henne :) men nu ska jag dammsuga :O ska bara lägga upp lite bilder ;P

JULKLAPPAR :D:D:D hahah 8) Julgranen ska egentligen glittra, men det syntes ej då man hade blixt, så var ju tvungen att ta en utan blixt på tha granish :D

Måste ringa

Jag måste ringa f*ttiga arbetsförmedlingen men jag pallar fan inte -.-' Bläää. Dem ringde mig ju för några veckor sen, och nyvaken som jag var då fattade jag typ bara hälften av vad han sa xD hahah. Weird. Men ahh, så jag fortsatte ju att vara med där, men nu ska jag typ ta kontakt med en handläggare, som jag inte ens vet vemd et är 0.o.. och säga att jag inte vill vara med längre. Hahha, problem. Men, men.. blir väl till att ringa kundtjänst och typ.. "hej jag fattar nada, men ska gå ur arbetsförmedlingen.. :)" HAHA ;D ahh så får det bli. Ska fan göra det nu sp jag har gjort det. Om 20 minuter kommer Ronja också :) Då ska vi fika och byta klappar :D Sen ska jag and Alex till v-by :)

Lista jao.

För att ha ngt att göra medans Alex svarar på vårt roll.. :)
------------------------------------------------------------------------------------

Nämn något som gjorde dig glad igår: LÖÖÖÖÖN :D eller ahh, jag fick reda på att jag får den imorrn och att jag får 5500 :D

Vad gjorde du kl 08 imorse: Stängde av alarmet och sov vidare :D


Vad gjorde du för 15 min sedan: Skrev ett roll skulle jag tro :D

Det sista du sa högt: "Vad gjorde du för 15 min sen.. skrev ett roll skulle jag tro" ;D HAHAH


Det senaste någon sa till dig: "Jag lovar att dem kommer ha ändrat imorgon, att det är 9+ istället för 9- på julafton."


Vad har du druckit idag: Oboy :D.. mjölk.


Vad var det senaste du åt: godis :D suuuuur


Vad var det senaste du köpte: en chokladklaka på väg hem från jobbet för ngn dag sen :P


Vad är det för färg på din ytterdörr: brun tror vi :)


Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt :D hahah, ehh... snö <3


Godaste glassmaken: Vanilja :D i think.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nae.


Sover du tungt: Ibland 8)


Drömmer du mardrömmar: Inte ofta som tur är :D


Trivs du med ditt jobb: Joda :)


Favoritklädsel:
Mjukisar och linne x)


Favoritlåt just nu: World behind my wall med Tokio Hotel eller Happy Ending med Mika


Vad ser du om du tittar till höger: Sängen, Sara och Alex med varsin data i knät xD = nördar hell yeah :D


Vad gör dig glad just nu: Att jag får pengar :D Att jag kmr bli skuldfri! Att det snart är jul! och lite annat ;P

Vad ska du göra härnäst: Hitta på något annat att göra medans jag väntar på att Alex ska svara på vårt roll 8)


Höger eller vänsterhänt: Höger jao!


Humör just nu: In a goood moood :D yeah!


Favoritgodis: Choklad eller surt godis jao!


Kläder just nu: Mjukisar och linne! <3 och filt på det ;)


Sommarplaner: hmm.. ha roligt med kompisar? :D


Hur många kuddar sover du med: 5 :)


Spelar du något instrument: Nope.


Morgon eller nattmänniska:
Nattuggla skulle jag tro :P

Vad är viktigast för dig: Mina vänner typ, och familjen <3


Är du kittlig: ahh typ :P


Snarkar du: Haha nej :D säger vi ;D


Stjärntecken: Jungfru 8)


Äckligaste insekten: KACKERLACKOR! usch :S


Längtar du mest efter just nu: Skaffa hund <3.. ngn gång i framtiden. Haha.

Jag gillar mitt "schema" :D

Jag är festsugen som satan! Emil säger att det är utgång på fredag, men jag vet fan inte om han driver eller inte ;D hahah, fast börjar tro på att det blir så :D Men okej.. i ordning.

Idag: Alex ska sova här så vi sitter här och slappar :) vi spelade Rummy också ;D jag förlora -.-' haha.
Onsdag: Ledig, träffa Ronja och byta klappar, samt upp till v-by med Alex :)
Torsdag: Julafton :D Jobb mellan 10-13. KALLE ANKA! :D Julklappar! och allt som hör till ;) nice nice!
Fredag: Utgång!? :D
Lördag: Träffa Kamilla? :D

Ojojoj, bara roliga saker typ :D Me like, me like! :)

HAHAhaa, den bjuder vi på! ;D

Lär dig planera

Hejhopp min planering suger :D som alltid. Hmm, kanske borde man lära sig ngt av det?.. hahah ;D fryser om händerna gör jag också men det gör inget säger vi. haha 8) Slänger i mig fil och banan och inser att jag kmr dö av hunger om typ en timme :D wiiiho, jag suger 8) haha.

Men, men har inget intressant att skriva så skippar det.

I ain't gonna live forever


*tänker på mat*

Känns som om jag har vänt på dygnet igen. Haha, är ju bra. Eller inte ;D Men skitsamma, jag gillar det. Är lite mysigt att sitta uppe när andra sover :P I för sig är det bara  pappa som sover, mamma jobbar jue och jag, brur och syster är vakna och sitter vid varsin data xD hahah, nördar jao x)

Men iaf, jag är hungrig som satan så funderar på om jag ska ta ngt att äta :O Dock planerar jag att sova snart.. så kanske inte är så smart? x) hahah. Well, well, tror fan jag skippar ngt att äta. Kan försöka äta frukost imorrn istället :) Iaf.. jag sökte jobb till ett hunddagis, så hoppas på det bästa :) Imorrn ska jag träffa Ronja och sen Malin ocksp :) Mysigt. Fick pengar av mamma så jag kan ta en fika med Ronja :D wiie, snälla lilla mamma som skänker fattiga mig pengar <3 dock får jag ju pengar snart, men det låtsas vi inte om ;D hahah :P

Men okej, pallar inte skriva mer. Och jofan jag ska ta ngt att äta! *dör här* ;D vid två ska jag stänga av har jag bestämt mig för, och 30 minuter utan ngt att äta när jag är så här hungrig är bara smärtsamt :O hahah x) Har varit dålig med bilder idag ja :O men ska nog kasta in ett sista inlägg sen innan jag ska sova ;)

Me like money

Jobbelijobbet gick bra. Hahha, var mkt folk så det gick typ snabbt men var lite småstressigt ibland :P Men det gick bra yes. Förutom att varorna inte kom förrän typ halv fyra, och sen skulle jag plocka ur buren och fick typ asont i handlederna :O </3.. hahah, men ahh jag överlevde faktiskt 8)

Kikade in på Nordea nyss, eller ahh för typ en halvtimme sen men ändå.. ;D den 23:e får jag lön :D 5500 :D ahh, eller typ 5526 ;D hahah, me like! :D Dock försvinner det lite pengar till mamma och pappa, men jag kmr iaf vara skuldfri sen! :D wiiiie :D

Nu är jag rollsugen som satan, men har sjukt ont i skulderbladen :O Not good, så vet fan inte hur det blir med det :/.. aja, vi kör på och sen kanske man glömmer bort det :) .. hahah, låter bra! x)

Att vara admin..

.. är inte lätt. Hahha. Fyfan.

Jag <3 Snö

Var med Alex igår jao :) Vi spelade lite gamcube, sen åkte vi till Johannelund och köpte godis ;D tog oss en promenad hem till han i snöstormen sen :P Var Kallt som satan, men mysigt :) Jag älskar snö! <3 Väl hemma hos Alex gjorde vi typ inget mer än att slappa framför datan :P

Ahh och som ni märker så överlevde jag jpbbet xD Kände mig inte alls pigg där ett tag :O usch och fy för det! Sen blev det bättre och sen blev det sämre igen xD hahah. Dem sista två timmarna gick iaf fort så det var ju skönt :P Orkar inte skriva ngt mer, ska svara på lite roll och sen ska jag fan se Harry Potter :D Har fan bara sett sexan en gång tror jag :O hahah. Yes, så det är kvällens planer.



Best Friends jao! <3

Sjuk?

Usch fyfan jag känner mig sjuk :S Sitter på jobbet och känner mig bara allmänt seg i hela kroppen. Har ont i huvudet och ont i magen. Bläää. Dock har en halvtimme gått fort, så jag hoppas att mina 3,5 timmar som är kvar av arbetsdagen går fort dem också. Hahha. Ska ta en paus typ vid halv två tänkte jag. Typ 10 minuters paus och äta ngt. Har inte ätit ngt mer än två rader marabou choklad idag. Kanske därför man inte mår så bra? haha. Men nu ska jag jobba ordentligt. Ett inlägg kmr ikväll.

Väntar på Moster

Tröttelitrött är man. Och hungrig som satan än. Väntar in lilla moster (katja) som ska komma så vi kan äta sen. Hahha, jag dööör! Kmr hon inte snart kmr jag fan äta ändå ;D hahha. Usch fyfan för att vara hungrig.

Ska till Alex sen :) Tror vi ska se HP 6 och slappa som alltid :P nice nice. Jobb imorrn igen så måste åka därifrån vid 11. Men det blir nog bra :P Fryser om fötterna gör jag också. Fyfan för det. Hahah, men nu ska jag va social och stå och dregla över maten och hoppas på att Katja kmr snart :) yes.

Bilder också ;P på SNÖÖÖÖÖN :D

Här klagar man

Sitter i kassan. Det är helt okej om man bortser från att mina ögon känns jätte torra, jag är ashungrig och har ont som satan i skulderbladen :( hahah, positiva Sandra här jao. Men slutar om en timme så får helt enkelt hålla ut. Yes yes. Nu får det räcka. Är folk hela tiden typ ;D

Skumma drömmar

Yes inatt och imorse har jag drömt om bland annat superman, slädhundar och en tjejfight. Hhaha, ehh.. weird? ;D Ahh och så var det pandor som bodde i typ nordpolen också 8) hahah! Sen åkte jag en flygande vespa också.. den var livsfarlig! ;D haha, men rolig :P

Iaf.. ska jobba idag. Vilket jag tjatat om huuuur länge som helst xD hahah. Har ont i magen och känner mig allmänt seg, så det blir säkert super härligt. Haha 8) 4 timmar i kassan.. får väl endast hoppas på att jag känner mig bättre om ett litet tag. Yes. Men nu ska jag fixa lite i ps, sen blire väl till att trycka i sig ngn frukost, klä på sig och sedan vid typ elva gå hemifrån. woho. hahah 8)

Haha Malin det var du inte beredd på? :D

Trött som satan är jag! Men ett kort inlägg ska jag nog lyckas skramla ihop. Överraskningssak för Malin. Hon fyller år på måndag. Vi var fem pers som tillsammans åkte hem till Malin för att umgås. Åt tacos och spelade Jeopardy, samt fixade tårta och åt den ;P lekte med ballonger och var glada som små barn när vi fick godispåsar av hennes mamma ;D haha. Mysigt att umgås sådär jao! :)

Är iaf hemma nu, trött som satan.. som jag redan nämnt ;D.. tänkte bara slänga in lite bilder från kvällen och sen fan är det sovadags som gäller.


<3 till er söta människor!

Nu drar jag

Nu ska jag dra för att träffa Alex :) och jag kmr få låsa överlåset för första gången! :O WOW ;D Har alltid varit ngn hemma när man går. Men inte nu :P
Jobbar imorrn så kanske kmr ett inlägg då ;P annars kmr det på kvällen jao :)

Mkt bra låt jao :) och jag gillade den inte först xD hahah. Måste lyssna på låtar ngr gånger då jag oftast inte gillar nya låtar 8) *vill kunna dem typ* ;D

Bilder typ

Fixar och donar lite :) Stavar man det ens så? :O hahah. Har saker att göra hela dagen. Mysigt. Nice! ;) Lite bilder från snöstormen igårmorse ;D samt på moi med meinen nya hårfärg ;P haha.


Rollspelsnörd! <3

Jaa fyfan, jag är en stor jävla rollspelsnörd.. and i love it! :D Men alltså, fan jag hade inge mer att skriva om detta kände jag xD mer än ett smakprov från ett roll :P Enjoy! eller ngt ;D

"Skogen låg sänkt i tystnad. Dagens sol lämnade sakta skogen och gjorde sig beredd på att låta mörkret ta över. En storvuxen hane rörde sig genom den tysta skogen. Lika tyst som om han vore en skugga. Den gråspräckliga pälsen var raggig, och dolde ett flertal ärr väl. Endast vid en mycket nära titt kunde man se ärren som låg utspridda över hans muskulösa kropp. Men ansiktet, som inte alls hade lika mycket päls, bar på ett flertal synliga ärr. Ärr som helt klart visade att detta var en hane med stridskunskap. En hane som varit med om mycket, och som levt länge. För ja, han var inte ung längre. Han hade passerat den normala livslängden för en varg, och kunde i princip inte göra annat än att vänta in sin sista dag. Men han var inte rädd för döden. Var inte rädd för att lämna jorden. För vad fanns det kvar att hämta här? Han hade varit med om alldeles för mycket för att någonsin kunna ändra sig. För att någonsin kunna släppa den där skyddande muren, som många gånger räddat honom, men som också förstört honom."

--------------------------------

Sen skulle jag också skriva att jag ALLTID har ont ngnstans.
Och att få ha en enda dag då jag inte har ont någonstans skulle vara obeskrivligt skönt. Jag kan seriöst inte komma ihåg när jag senast upplevde en sån dag. Nej smärta är en vana för mig. Jag har ont i knäna, ont i handlederna och ont i höfterna. Från och till, men alltid är det något. Det som är värst är nog skulderbladen/axlarna. För där har jag ont varje dag. Dock olika mycket såklart. Detta är fan tragiskt.. men sant.

Jag vara snäll flicka

Sitter på jobbet än. Skulle egentligen sluta vid 6, men Lina kände sig krasslig så jag var snäll och tog hennes sista två timmar. Snart ska jag väl börja fronta lite smått i närheten av kassan. Men just nu sitter jag här och latar mig ;D Kmr ju folk hela tiden så. Typ en i taget ;D Vilket innebär att jag typ hinner skriva en mening i taget xD hhaha. Men okej, nu tror jag det börjar bli mindre folk. Börjar bli hungrig igen :O Tur jag fick en mandarin eller clementin eller vad det nu heter av Åsa :)

Imorrn är det iaf fredag :) Och jag är ledig :D Me like!
Men nu är den över 7, jag började med inlägget typ vid halv hahah xD men så nu ska jag hjälpa Lisa med lite varor :)

på jobbet

wiiho, det snöar som sjutton ute :D Det var massa, massa, massa snö ute jao :D VAR!? det ÄR :D haha ;D en nackdel bara.. jag har inga bra vinterskor.. så nu fryser jag om fötterna :P men, men. Det är mysigt ändå ;D Sitter i kassan, jag gillar ändå att sitta här :) maha. Dock stör jag mig lite på mitt nyfärgade fina hår.. det är elektriskt :O not good. Men, men.. hinner inte skriva mer nu :P

Färga håret

Moster hjälpte mig färga håret :) Det blev fint, även om det blev lite udda då jag hade typ hundra olika färger i håret xD såg det ut som i alla fall :P Haha, men det blev bra ändå tkr jag :) Är nöjd. Ahh, Före och Efter bild dåra, även om det såklart ser helt annorlunda ut i verkligheten :P

FÖRE, jag hade sovit med uppsatt så det ser lite trassligt ut ja ;D

EFTER, utborstat och fint ;)


MAHA :D

Tänkte bara inflika lite kort att jag börjar bli bra på det där med bilder eller youtube klipp på bloggen nu :D Fan tre inlägg idag, och alla har ngt sånt i sig! :D Duktigt jao! Okej, detta blir det fjärde, och nog fan ska den ha en bild också! ;)

MSN SMILISAR I MITT HJÄRTA <3

Malin är trööött

Jag har ont i ryggen, så planerar fan att gå och lägga mig snart. Yes. Har typ slutat se på Heroes, det är inte lika bra längre ;D är på 3:e säsongen, så frågan är om man pallar se två säsonger till bara för att, eller om man ska skita i det? Har lite Ugly Betty avsnitt jag vill se, så troligtvis dissar jag Heroes ;D hahah.

Iaf, gjorde om Malins blogg. Kika här.
Gillar den blåa färgen jao :) Looking nice yes!

Vi snackade i tele nyss också. Hahah, gillar att vi skrev på msn medans hon ringde mig ;D

Jag <3 Hög Musik

Jag har PISSont i ryggen :( buhu. Under jobbet idag kom jag på en nackdel. Att alla andra känner varann så bra. Att dem pratar om saker som jag inte har ngn aning om, att dem vill prata om saker med varann. Då känner jag mig lite utanför, för det känns ju inge roligt att hela tiden försöka klämma mig in i diskussionen, även om jag ibland försöker. Hahah. Aja, antar det är så när man kmr som nyast till ett jobb.

Nu sitter jag iaf och spelar ganska så hög musik :) Mysigt! Är ju bara jag och syster hemma. Så egentligen skulle jag kunna ha sjukt hög musik :D men då skulle jag få ont i huvudet efter ett tag. Så kör på detta :) Duktig jag är :D haha. Imorrn ska jag färga håret. Hoppas det blir bra :) Ska försöka komma ihåg att ta en före och efter bild, Nadja om du läser detta så påminn mig ;D haha.
Rollar gör jag också, är mysigt, även om jag inte är på värsta rollhumöret. Funderar faktiskt på att fråga syster om vi ska baka ngt. Men vet inte än :P Sjunger med i musiken gör jag iaf :D wiiie, det är nackdelen med att dela rum med brur, att han stör sig på vissa saker jag gör. Jag kan till exempel inte asgarva åt en film, kan inte sjunga med i musiken och kan inte dampa på datan ifred :O hahah. Men bortsett från det så går det bra att dela rum. Vi gör jue inte så mkt mer än sitter mittemot varann vid varsin dator ;) hahah, nördfamiljen här vettni ;) maha.

Okej, jag är inte största fanet av Tokio Hotel, men den här låten är faktiskt bra:

Lätt shopping med moster

Well jag hann inte skriva ngt imorse :P Klev upp typ 20 över tio, gjorde varm oboy och satte mig vid datan för att rolla lite smått. Snackade med Nadja på msn, och hon tkt vi skulle mötas i v-by så jag kunde handla färg. Ska färga håret imorrn jao :) Men iaf.. så jag typ "ahh jag kmr ngn gång" 8).. hahah, sen hann jag inte göra sådär jätte mkt innan brur min klev upp, han skulle till tandläkarn i v-by så jag typ kastade på mig kläder för att gå med han. Trevligare med sällskap jue :)
Mötte Nadja i v-by och vi kikade i lite olika butiker. Köpte lite julklappar och sen så fick jag en tröja i tidig julklapp av Nadja :D Tack söt! :) Var mysigt att gå runt lite med henne, och sen gjrode vi sällskap hem. Nu rollar jag lite, men ska snart äta lunch. Är huuuungrig. Haha. Sen blir jobbet :P 3 timmar som vanligt jao.


FIIIIIIIN JAO :D

Jag älskar snö

Hahah, alltså detta blogginlägg skulle jag egentligen skriva för typ flera timmar sen. Men min mobil är på laddning och av ngn anledning är den typ extra seg på att ladda klart. Den har typ stått på 98% i en timme? 0.o.. Alltså, jag ska ju lägga in bilder från dagen och typ från söndag kväll då jag hjälpte mamma lite smått med att göra ischoklad :P Men ahh, så det är då därför jag väntar på att mobilen ska laddas klart, så att jag kan lägga in bilderna på datan och sedan här. Hahah, segt.

Iaf, har rollat lite smått och dessutom sett på film :) Såg på 17 again, HAHHA, alltså den är så bra! Sjukt pinsam dock, man blir liksom "oHnooo!" HAHAH ;D härlig film jao, sitter och skrattar som fan, även om jag försöker dölja det då brur min finner det irriterande. Haha 8)

Ahh, och så skulle jag skriva om dagen. Fyfan vad mysigt det ser ut ute när det är snö. Jag älskar det! Vill egentligen ut och göra snögubbar, åka snowboard eller ngt sånt, men så blir det inte. Nej jag vill inte leka i snön själv. Det är tråkigt :( haha. Hur som helst är jag glad över att vi fått ordentligt med snö i Sthlm för en gångs skull :D wiiie! Hoppas, hoppas, hoppas att det ligger kvar till jul! Känns inte så troligt, men man kan alltid hoppas ;) hahah x) Jobbet gick bra som vanligt, finns inget speciellt att säga därifrån mer än att jag verkligen, verkligen, verkligen trivs med folket där :) Härliga personer hela bunten! :)

Och nu skiter jag i att den fortfarande bara laddat 98%.. haha, alltså den har ju fan stått på det huuuuur länge som helst, den är weird helt enkelt.





Kort

Jag hatar att stressa, men trots detta lyckas jag alltid få till det så att jag 9 av 10 gånger måste stressa :O HAHA, bra jag är liksom 8) till exempel nu när jag har 10 minuter kvar på mig innan jag ska gå.. jag borde diska min tallrik, borde borsta tänderna och lite sånt där. Men istället råkar jag fastna här och får för mig att skriva en liten lista om vad jag har för planer denna vecka, men skiter i det dåra.
Fast nu smsa Alex och säger att han blir lite sen, ska ju upp till v-by med han och julhandlla lite innan jobbet 8) måste dock ha ngt att äta sen, för nu åt jag lunchen en timme för tidigt, och jag brukar ändå vara vrålhungrig när jag slutar efter jobbet :O hahah, vilka problem jag har. Men skitsamma. Jag ska snacka med Tott istället för att skriva ngt här ;) yes.

SNÖ :D

Jag ser det snöar! Jag ser det snöar! :D Mysigt! Yes :) Haha, har varit vaken sen typ 9, men orkade verkligen inte kliva upp ur sängen. Jag låg bara där och halvsov lite från och till. Tittade ut genom fönstret där man såg snön falla :) Ahh, och så var det ju så varmt och skönt under täckte så ofta man vill gå upp liksom xD hahah.

Har faktiskt inte så mkt mer jag vill skriva just nu. Så det får väl räcka :P

Lång kväll

Klockan sprang iväg. HAhha, ooops typ. Well well. Man börjar ju inte förrän vid 3 så varför hetsa upp sig? Även om jag ska till v-by vid 1 för att möta Alex och julhandla lite lätt innan jobbet. Det blir nog bra :) Måste ju dock äta ngt där också. Fuck, det tänkte jag inte på. Aja, det blir nog bra.
Nu ska jag sova :) Godnatt.

HAHHA, udda

Orkar fan inte skriva ngt om dagen, nej jag har ingen lust. Blir en lista som jag såg på Monas blogg för några månader sen ;D Varför det är bäst att vara tjej typ.

1. Vi kom av Titanic först.

2. Vi lider inte av för tidig utlösning.

3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.

4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.

5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.

6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...

7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.

8. När det gäller storlek vet vi sanningen.

9. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.

10. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.

11. Inget viktigt kan kapas med ett snitt.

12. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.

13. Vi undrar aldrig om hans orgasm var äkta.

14. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.

15. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.

16. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.

17. Vi har förmåga att klä oss själva.

18. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.

19. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.

20. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.


Sen ett roligt klipp som Jouline skicka till mig på msn:

http://www.collegehumor.com/video:1921845

Vill ha

Jag vet inte om ngn verkligen fattar exakt hur mkt jag vill ha en hund. Det är seriöst som om det värker i bröstet på mig. Som om det är ngt som saknas. JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL! Jag dör fyfan vad jag vill ha en hund. Har till och med hittat "min" ras. Kromfohrländer. Seriöst så sjukt söta. Sjukt, sjukt, sjukt söta!
Jag skulle så vilja ta min lilla vovve på en kvällspromenad. Kanske hem till Alex eller ngn och bara snacka massa strunt. Snacka av mig lite. Visst msn finns, men fan jag pallar inte att ta det över msn. Vill ha en kram, men ahh. Hahah. Men skitsamma, skulle faktiskt prata om denna supersöta ras. Det låter verkligen perfekt i mina öron. Som en hund som skulle passa mig.

"Kromfohrländern är en underbar ras som är fylld av energi, styrka, kärvänlighet och förarvillighet. Den är en medelstor, tålig och anpassningsbar sällskapshund. Kromfohrländern är en utmärkt familjehund som verkligen älskar sin ägare och familjen. Den tycker om att vara med på familjens alla upptåg men ligger lika gärna i soffan och tar det lugnt. Den tycker även om långa promenader och aktiviteter av olika slag. Den har ingen jaktlust och är lätt att ha lös i skog och mark, då den ogärna lämnar sin matte/husse. Den är en mycket mångsidig och kärleksfull ras att leva med som skänker sin ägare mycket glädje!"
Kopierat härifrån: http://www.kromfohrlanderklubben.se/ (samt bilder tagna därifrån)


Men ahh, vill ha en jao!

Kaos typ

HAhha ja vart fan ska man börja?
Skulle ha skrivit ett inlägg om att dagen var mysig och lite sånt där när jag kom hem. Men nope, det blev inte så. Istället hamnade jag mitt i ett bråk över internet. Usch fyfan det sög, och inte heller löstes det, nej det blev fan bara värre. Så rollspelandet känns helt meningslöst och bara BLÄÄÄ just nu. Funderar seriöst på att bara strunta i skiten. Men jag är för beroende. Gillar det för mkt. Så yes, jag vet inte vad jag ska göra. Tar paus för just nu iaf, kanske lyckas svara på ngr roll senare ikväll då det trots allt var flera dagar sen jag svarade vissa. I för sig känns det onödigt om det nu blir så att sidan dör. HAHHA, alltså fyfan jag vet inte. Men cred till Jouline och Tebbs som lyckas hålla mitt humör uppe just nu. <3

Hundmässan <3

Hundmässan var mys som vanligt! Behövde inte gå upp klockan 6, nej jag gick upp en timme senare då jag och Sandra bestämde oss för att mötas vid 9 istället för vid 8. Var iaf massa fina hundar! <3 Allt från Kromfohrländer till Saluki och dandie dinmont terrier ;D haha, allt möjligt, smått och gott. Gott och Blandat! :D
Underbart, underbart, underbart. Jag trivs där. Att se dessa underbara djur vart man än vänder blicken. Enda nackdelen är att jag längtar så sjukt mkt efter en egen vovve. Fyfan säger jag bara. Haha.
Hade det mys med Sandra och vi hälsade på i Djurgymnasiets monter, hälsade på Tomas, Fredrik, Adrienne, Bettan och så var Therese (?) där också. Henne hade vi aldrig i ngt ämne men jag hon verkar schysst iaf :P Ahh och så tog vi massa Dumle från ett ställe också, typ flera var flera gånger ;D det slutade med att hon som stod där tittade typ.. irriterat på oss xD HHaha, ahh och visst ja! Jag gick in som 15 åring ;D tjänade 40 spänn på det :D Mohahah! Sen att jag gick in som 4 år yngre än jag egentligen är låtsas vi inte om, nej vi tänker bara på pengarna jag sparade ;) haha! Sen så kom Malin dit också, så hann snacka lite med henne också innan det typ var dags för mig att dra hemåt.

Åkte hem, käkade pizza med hela familjen och våra gäster, sen drog jag vidare hem till Alex. Grillkvällen blev det inget av, nej alla bangade. Så det blev bara jag, Elli, Erika och Alex. Vi satt i hans kök, drack varm choklad och julmust och käkade saffransbullar, pepparkakor och marsmallows ;D mums! :) Ahh och snackade om allt möjligt och det var riktigt mysigt och trevligt! Blev inte direkt som vi tänkt oss, men jag tkt det var en härlig kväll ändå! :)

Dessutom kom jag på mig själv med att försöka bli bättre på en sak. Nämligen på att höra av mig till folk och göra saker. Vad man gör spelar liksom inte så stor roll, nej det är ju trevligt att bara träffas och umgås lite. Detta är dock något jag suger på. Att höra av mig. Jag vet inte ens varför. Kanske måste få tummen ur arslet eller ngt sånt :O hahah! Men ahh, ska iaf försöka bli bättre på det :)

Planerar inför morgonen

Buhu jag måste upp sjukt tidigt imorrn :O helt sjukt.



Och jag måste gå hemifrån vid typ hel, vilket innebär att jag måste gå upp typ klockan 6 för att hinna både äta frukost och fixa matsäck och sådär. Haha, alltså fyfan. Jag kmr dö ;D Men det är värt det, vafan Hundmässan jue! <3

Lite vintrigare

Den här designen är i för sig också ljus, men den ser mycket bättre ut än den ljusa jag hade innan den röda som jag hade innan den här ;D HAHHA. Men nu ska jag hjälpa faster med att skaffa ett yahoo konto, och sedan ska jag hjälpa farmor med ngt på hennes mobil :P haha, jag är poppis här :D maha! ;) fast dem får nog hjälp i reklamen mellan idol, för nu är det fan snart dags! :D

Och så ett klipp, "Prins Alii, viiilken magai, Alliiiia- Baba!" xD

Det funkar inte

Fittsida som inte funkar. Yes Ez funkar inte, och jag som sett fram emot att rolla. Haha, gör jag alltid, men ändå. Är ju mitt uppe i ett spännande roll jue. Skitsida. Vill helst inte flytta hela alltet, men hittar vi ngn bra sida så kmr vi nog troligtvis göra det. För att det ska strula är ju bara irriterande.

Men ahhh, farmor, faster och kusin +kompis är här nu, så ska väl vara lite social med dem istället. Blir nog inte mycket till dator nu i helgen skulle jag tro. Eller.. kanske på söndag :P Men ikväll blir det nog inte så jätte mkt, och imorrn lär det inte bli ngn alls. Jaa om jag inte kastar in ett kort inlägg på morgonen innan jag drar till Hundmässan dåra :P men det märker vi. Iaf.. ska fixa bloggen nu, och om en halvtimme är det Idol också! :D wiiie! :)

Hey, sån är jag

Jag är totally fast i rollspel, och jag älskar det. Att kunna försvinna och leva sig in i sina karaktärers liv är underhållande och ibland är det riktigt skönt att för en stund svepas bort från ens egna liv. Låter kanske lite tragiskt, men så är det. Hahah, jao.

Snart ska jag börja göra mig iordning, för ännu en dag på arbetet väntar. Yes. Och ikväll när jag kmr hem lär farmor, faster och kusin (+kompis) vara här :) Och dessutom är det Idolfinalen ikväll :D den SKA jag se jao! Wiiie :) Kmr "sörja" lite när det är slut. Haha, vad fan ska jag följa då liksom? :O hahah. Men, men.
Halvligger här i stolen och lyssnar på lugna favoriter, känner det som om hjärnan min stängs av varje gång jag ska skriva blogg. Weird typ. Men jag kmr liksom aldrig på ngt att skriva. Men likväl för det skriver jag, eftersom det är underhållande på ngt sätt. Hahah, okej jag låter typ totally weird xD men hey sån är jag ;) Nu ska jag snart klä på mig och skriva lista på vad jag ska ha med mig imorrn till hundmässan samt grillkvällen. Är lika bra att skriva en lista så man är säker på att inte glömma ngt ;P hahha 8) Och ni mobba brur mig för att jag bara skriver med pekfingrarna xD hahah, jaaa jag använder faktiskt nästan bara pekfingrarna när jag skriver. Vilket både brur och pappa brukar mobba mig för xD hahah 8) dem är bara avundsjuka för att jag är udda :D hahah, säger vi x)

Äntligen

Nu äntligen funkar Ez. Det har ju varit ur funktion hela kvällen. Så jag har inte gjort så mkt. Passade på att se lite på Heroes, och sen letade jag bild till Tott. Hittade dock ingen bra, men hade i alla fall ngt att göra ;P såå nu är det rolla hela natten som gäller ;D hahah. Dessvärre har jag sjukt ont i ryggen, och dessutom ont i magen :( not good. Tror jag ska ändra bloggen igen, till den headern som fått 2 röster av 3 ;) men orkar iaf inte göra det nu. Nej det blir troligtvis imorrn :P Men nu ska jag rolla gärnet!

Min plan!

HAhaha, jag och brur har en plan :D Eller.. det är min plan, men han hjälpte mig komma på den ;P Jag ska bo ovanför en affär, och när jag på kvällen blir sugen på choklad eller ngt annat så ska jag ringa dem och hissa ner en korg och ba: "Ni får pengarna imorrn när jag går till jobbet." Och ahh, såklart känner vi varann då jag varit där så ofta xD HAHA!

Och denna plan kom till för att jag tog två bitar ur min chokladkalender och baa.. fan jag vill ha mer :O Funderar på att gå och köpa, men orkar fan inte. Latheten segrade, och det blev väl bra eftersom det då blev typ.. nyttigt? HAHA ;D


På jobbet :)

Sitter på jobbet. I kassan dåra :P Folk kmr hela tiden :O haha, hinner inte skriva ;D men ahh, lyckades precis sätta in nytt papper i kvittoapparaten :D För första gången funkade det ;P haha, har alltid lyckats sätta den åt fel håll och så förut. Så wiiie, cred till mig :D nu blev jag osäker på om det verkligen stavas så också :O cred, creed, credd :O HAHA, allt ser fel ut ;D men ahh, stopp här.

Strunta i jobbet :O

Jag och Tott har värsta intressanta rollet igång just nu, så därför ska jag stanna hemma från jobbet idag :) .. HAHA, skoja. Såklart jag inte ska, men jag vill xD Får helt enkelt hålla ut i 4 timmar och sedan skynda mig hem och hoppas Tott är vid datan då :) Yes, yes. Iaf, har inget vettigt att skriva och känner mig lite stressad av att jag måste gå snart :O </3.. så ett inlägg kmr ikväll som vanligt jao ;)

Massage tack!

Sitter här och segar, har fan haft ont i nacken i typ 3 dagar :( ngn som vill massera mig? :D


HAhah, men iaf. Jobbet var helt okej like always :) Fick reda på att både jag och Lina ska jobba lördagen den 19:e, känns bra att inte vara själv om det blir kaos som Roggie (chefen) tror det kmr bli 8) Ahh och så fick jag sitta lite mer i kassan idag. Det är faktiskt roligt, så länge det inte går dåligt, för då är det jobbigt xD haha, men då plingar man bara på klockan och vips så är ngn där för att hjälpa en :) Även om det känns som jag frågar samma frågor flera gånger -.-' ahha, inte mitt fel att minne är kort ;D eller.. det kanske det är? :O har kanske manglat sönder hjärnan eller ngt xD HAHA, okej.. lite oseriös här jao :)

Onsdag idag jao, inget speciellt med det i mina ögon. Men ahh, det var inte det jag skulle skriva. Noope, skulle skriva att jag åkt t-bana som satan idag xD hahah. Först in till stan och julhandlat med Ronja. Köpte en sak, ett litet steg framåt iaf ;P eller okej, jag har bara till en person kvar nu, iaf med dem pengar jag har nu iaf. Se kmr ngr personer få precis efter jul då jag fått lön igen :) Det blir nog asbra!
Men ahh, så min mobil varnade för lågt batteri när jag var med Ronja, trodde den skulle dö men den klarade sig fan hela vägen hem :D duktiga mobilen! Den dog i mitt rum sen ;D haha. Såå ahh, satte den på laddning, tog sim kortet och stoppade i den i min gamla mobil eftersom den nya inte skulle hinna ladda klart på en halvtimme. Var ju bara hemma och åt så. Hann svara på lite roll också men sen blev det till att åka till jobbet. Kändes väldigt weird med gamla mobilen, och den hade inte direkt mycket batteri den heller. Fick massa sms och så också så trodde fan den skulle dö :O men den klarade sig och medans jag jobbade stängde jag av mobilen, med hopp om att jag skulle komma ihåg pinkoden när jag slutade. Vilket jag också gjrode! :) Så hade musik hela vägen hem också :) wiiie. Nu orkar jag inte skriva mer än att jag Hissar mina mobiler :D och Dissar att ha ont i nacken :( hahah! och hur det blir med ändring av header får vi se.

Varm choklad :O

Igårkväll pratade jag och brur om vad vi ska ta med oss för ngt på grillkvällen på lördag. Varm choklad låter ju asbra liksom. Sen var det så roligt att Emil lite senare på kvällen läser detta:

ISHOCKEY HV-backen Nichlas Torp       
missade kvällens match mot Modo. Han  
fick brännskador när han spillde varm
choklad över bröstet. -Jag har aldrig
känt sådan smärta i hela mitt liv,    
säger Torp till Jönköpings-Posten.


HAHHAHA! Jag undrar jag om vi vågar ta varm choklad nu :O HAHA! Komiskt.

Ser fram emot helgen!

Jag har redan tröttnat på min bloggdesign. HAha, bra liksom. Men ahh, har varken ork eller fantasi för att ändra om den. Nope, får se om det blir ngn ändring senare i veckans kanske. Haha :P Iaf, ska faktiskt snart dra mig för att sova. Yes, för det första är jag tröttelitrött, och för det andra ska man upp i tid imorrn och åka för att mtöa Ronja vid hötorget klockan halv elva imorrn. Julhandla är vad som gäller då jao ;) Sååå, om jag går upp vid halv 9-9 hinner jag sitta lite vid datan innan, och så går jag hemifrån strax innan 10 för att åka in och möta henne. Sen blire julklappshandling till klockan 1, och då tror jag faktiskt jag åker hem, käkar lunch och sen vänder för att åka till jobbet ;D hahah. Har ju fan inte råd att käka ute :P

Iaf, längtar till helgen. Varför? Joo här kmr anledningarna:
Fredag: Farmor, faster och kusin (+kompis) kmr ner :D
Fredagkväll: Idolfinalen :O aahhh, den bara måste man ju se! :D
Lördag: HUNDMÄSSAN<3<3<3<3<3 Äntligen! :)
Lördagkväll: Grillkväll med sötisar från klassen<3<3<3, + brur min :D Fuuuun! :)
Söndag: Kanske hem till Rose eller slappa hemma och vara social? :)

Om inte det är roligt så vet jag inte vad som är det ;P hahah.
Bilder också!




Funderar faktiskt på att ha ngn av dessa Headrar... hmm, vad tkr ni? :O

Seg reaktionsförmåga

Jag gick fan runt som en zombie under jobbet. Hahah, alltså jag var så sjukt trött och tror nästan att jag lämnade hjärnan hemma eller ngt :O hahah, till exempel frågade en kund mig en fråga, och jag typ stod och stirrade på henne utan att kunna formulera mig om att jag inte är utbildad och tyvärr inte kan svara på det så hon får fråga en av mina kollegor. HAHAH, sen kom Sylvia iaf och räddade mig :) hahah ;P Bad om ursäkt till chefen iaf, har nog hamnat på minus hos henne, inte bra men jaja gjort är gjort. Ångrar mig iaf inte, mer än att jag kanske borde ha ringt direkt när jag bestämde mig. Men, men. Tror inte heller Catja var lika stolt över en längre.. hahah, hon typ sa hej sen sa vi inget mer och så plötsligt hade hon gått hem utan att ens säga hejdå :O happ, sånt är livet i guess.

Nu sitter jag här framför datan, har nyss ätit mat och äter nu godis. Mums för att vara onyttig! :) Kanske ska man börja träna ngt så man får bort dem där extra kilona? Hahah. Nu ska jag snacka med folk, rolla, spela ds och äta mer godis :)

Sitter här i min ensamhet

Att vara uppe någorlunda tidigt känns bra, förutom att det typ inte är ngr inne varken på msn eller Ez. Dem flesta går i skolan, och kmr hem typ när jag åker hemifrån. Det är lite irriterande jao, men så är det. Haha.
Iaf så ska jag väl försöka städa undan lite från skrivbordet samtidigt som man hoppas få napp på något av rollen snart 8) ahh och så ska jag hoppa in i duschen snart också :P Hoppas jag hinner det innan Tott kmr in så vi kan rolla gärnet sen ;D hahah. Men ahh, har egentligen inte så mkt att skriva så slutar väl här.

120 FÖR fort!

Well för att följa en röd tråd så ska jag börja med att säga att jag sov hos Alex i lördags :P Vi slappade som vanligt, samt bakade lussebullar som blev jätte goda :D såg på The Mexican gjorde vi också :)


På söndagen blev jag hämtad hos Alex av Rose och Jessica då vi skulle upp till Idre. Rose skulle hämta sina skidgrejer i deras stuga som dem har där, så jag och Jessica gjorde henne sällskap :) Hade självklart roligt som alltid, spelade musik på HÖG volym, med allt från lite Bon Jovi till lite Hjalle och Heavy ;D hahah! McDonalds blev det också, där dem var sjuuuukt sega ;P jao och så köpte vi mat på ica Maxi också :P Gick runt och garvade åt lite allt möjligt, ja tråkigt hade man iaf inte ;) Något som var roligast var nog ändå när vi körde Hjalle och Heavy - mer o mer o mer på typ högsta volym, med nervävda vindsrutor då vi körde igenom ngn by xD HAHHA! Fyfan vad dem tittade ;P sjukt roligt!
Att Rose dessutom kör fort vet ju alla som åkt med henne, men ahh, ibland är hon livsfarlig ;D haha! Men fan det var skoj! Var snö, snö, snö i Idre :D Häääärligt! Fiiint jao! :) Ahh och så hade vi ngr bilar vi gav smeknamn och skrek "nej nej vänta!" efter då dem försvann xD HAHA, asroligt!
Och den röda tråden existerar inte i detta inlägg, men vad fan gör det :D hahah, var mysigt när vi kom fram till stugan, den var skitsöt :) och så käkade vi och dansade till lite låtar ;P senare på kvällen tog vi oss en promenad uppför miniberget på baksidan av huset. Rose med vinterkläder och vinterskor, Jessica med gympaskor som inte läckte samt vantar och sånt, och så jag med gymopaskor som sög samt med torgvantar xD hahah, fyfan vad kallt det var ;P att det var kolsvart ute gjorde inget, nej vi tog oss upp till toppen och där gjorde dem små sötisarna varsin snöängel ;) haha.
Väl inne igen såg vi på Superhjältarna och käkade onyttigheter. Mums! Sen var det sovadags, och jag smsa lite med Rose som sov i andra rummet xD hahah, mongon vi är! :)

Morgonen idag började med att vi klaga över att det var kallt, inte heller fanns det ngn ved :O men när man klivit upp och satt sig framför tvn för att se på Shrek 2 så blev det snart lagom, speciellt med ljusen tända ;) Vi käkade frukost och pausade sen filmen för att gå ut och hämta in skidorna som Rose skulle ha med hem, sen åkte vi snowboard ;D hahah, var riktigt roligt! Ahh och Rose åkte ju på en plastpåse också ;P hahaha! Vi njöt av snön och hade det bra, men drog oss snart tillbaka till stugan där vi åt lunch och såg klart på filmen. Sen var det städning som gällde, och efter det gav vi oss av hemåt. Körde på lite musik och sörjde över snön som försvann alltmer samtidigt som vädret blev sämre ju längre hemåt vi kom :O haha, fyfan. Ahh det var lite segt där ett tag på hemvägen, men det var helt okej ändå :P Ahh och så blev det ju McDonalds igen, fast denna gång Drive in :O hahah, första gången för mig ;P åhhh, det var sjukt coolt :D.... HAHAHHA xD ehh, ahh vi säger det iaf ;) HAHHA, hade riktigt roligt med er små sötnosar iaf! :) <3 Absolut värt att "skolka" från jobbet för det ;)









idol 2009

Okej, att dem tre sista i idol är ens favoriter som man hejat på hela tiden är ganska sjukt :O hahah, okej fyra egentligen med tanke på att Mariette också var en av mina favoriter ;P Sjukt grymma allihopa! Trots allt tkr jag att svenska folket röstat bra, även om jag tkr juryn var orättvisa emot Tove :O Hon hade sämst låtar helt enkelt, en som man typ.. bläää palla den :O och sen en där man typ tappa tråden mitt i alltet :O elakt jao. Hon är iaf grymt bra! Mellan Calle och Erik.. hmm, jag tror Erik kmr vinna, men samtidigt tkr jag Calle är grymt bra han med :) Men ahhh, Erik är nog trots allt bättre :P
Iaf, idol 2009 är bästa idol hittills, även om jag ännu tkr Måns är den bästa som varit med någonsin i idol! :) Men ahh, så lägger in 3 klipp från youtube här, ett av dem bästa med Tove, Erik och Calle :)




Fredagar har en betydelse igen

Att jobba var okej som vanligt, dock kändes det som om det gick fortare än vad det brukar göra :P Ganska skönt jao. Det bästa med att jobba är såklart att få pengar, men det som är näst bäst (om man jobbar vardagar) är att fredagen åter igen får en betydelse. Att man tänker "Yes det är fredag!" och jag älskar det!

Sååå, skönt med helg. Sitter här och degar med brur, syster och Alex. Snart är det idol som gäller, spännande! :) Gillar alla 3 som är kvar, så egentligen bryr jag mig inte så mkt om vem som åker, det ror helt enkelt på hur bra dem är ikväll ;P Men kan iaf lugnt säga att svenska folket har röstat bra i år :)
Har fixat ny bakgrund till bloggen, blev helt okej, och nu får det vara så ;P haha. Har ganska ont i ryggen och det är ju aldrig roligt, men annars är det helt okej.

Sen har brur gjort en teckning i paint till mig :) Söt snögubbe jao! Me like it :D

Morgonsamtal

Blev väckt imorse av Alex :) Vi snackade på msn igår kväll, och då bad jag honom ringa och väcka mig idag när han vaknat av sin WAKE up light (inte make up light som jag skrev förut xD). Han ringde iaf typ vid halv 9, så vi snackade i typ en halvtimme och sen blev det till att kliva upp och äta frukost :D känns som det var länge sen man åt det då man sovit för länge typ hela veckan :P haha.
Sen var jag lite seg och valde att se på film till frukosten :) Blev High School Musical som jag inte sett på länge :P HAha, alltså den är så söt! :) Insåg att mina hörlurar funkade idag :O hahah, så är väl ngt glapp i dem eller ngt :/ not good. Men aja, ska försöka fixa bakgrund till bloggen idag, ser så.. dystert ut om allt är svart xD haha. Tott ska försöka förklara hur man gör så att bakgrunden till alltet ligger kvar då man scrollar ner delen där texten står :P Får se om hon lyckas få mig att förstå ;P haahah.
Insåg att jag är fattig eftersom man bara har typ 600 spänn och ska köpa julklappar till6 pers :S Dock får 2 av dem senare iaf, kanske 3 stycken också. Det får vi se. Och sen är det lite fester och sånt roligt som planeras, hemmafester då eftersom det är dyrt som satan att gå ut :O hahha, hade velat följa med Ronja ut idag, men fan jag har inte råd :/ Och well.. sen är det ju Hundmässan också :D <3 Åhhh vad jag längtar! Årets höjdpunkt typ :D hahah ;) Så mina 600 spänn kmr gå till julklappar, dricka och inträde på Hundmässan 8) Sen lär dem vara slut xD hahah. Men sånt är livet, och efter jul får jag mer pengar :D mohahha.
Men ahh, ska gå och duscha nu :P eller först ska jag svara på ett roll, men sen ;P


Tog bara en bild jag fixade lite i PS förut :P har säkert lagt upp den förr, men orkade inte leta mer eller så ;P hahah, måste ju ha bilder ibland ;)

Inga bilder igen :O

Okej, ändring av bakgrund igen, nu får den vara helt svart tills jag vet vad jag ska ha. Ngt vintrigt typ, ngn som har förslag på bild eller så? :) Orkar egentligen inte skriva ngt, nej gör det mest för att vänta ut tiden då Ez alltid strular den här tiden -.-' Håller på och fixar tävlingen :) Efter tävlingsfixandet ska jag nog sova iaf. Om Alex ska ringa och väcka mig klockan 8 imorrn så är det nog bäst xD hahah :P Ska tvinga mig upp ur den varma sköna sängen och påbörja tidsomställningen, igen ;P Men nu borde det funka att fortsätta med tävlingen, så godnatt.

Ny design igen

Såg på Jumper och blev på bra humör :) Wiiie, jag gillar den filmen jao. Sen gav jag mig på att fixa ps, dålig idé så blev på dåligt humör igen. Avinstallerade dock skiten och installera om det, funka först inte, men sen funka det. Wiii bra humör :) Så nu har jag gjort om designen en gång till ;D Är inte nöjd med bakgrunden men orkar fan inte fixa det nu :P Nej det får vara så tills vidare ;P hahah. Nu är den iaf mörk och fin :D Mörkt ska det vara jao ;) maha.

Men, men. Hade tänkt ge mig i kast med Malins header och så, men orkar inte det just nu. Neee det blir till att svara på ngr roll, sen får vi se om man pallar strula med ps ;D hahah, alltså det funkar ju att skriva nu, men det är typ lite cp. Sen kanske man ska fundera över att krypa i säng någorlunda i tid idag :P Vill komma upp i bra tid imorrn, hoppas Alex ringer och väcker mig då han vaknat av sin fina make up light :P haha.
Men ahh, roll var det!

Can't you understand

Dagen fortsatte inte lika blää som den var imorse när jag skrev förra inlägget. Dock var det väl inte den bästa dagen heller. Lätt huvudvärk till och från på jobbet, och dessutom har jag haft värk i tandköttet typ hela dagen. Not good. Dock så är personerna där så sjukt härliga så då blir man på lite bättre humör iaf :) Nu är jag iaf hemma, åt fastän jag inte var hungrig, och sitter nu här igen. Med huvudvärk, och dessutom lite nere. Jippie. Och så kom det upp 6 jävla uppgifter på mobilen, hahah, ofta jag orkar.


Men för att ta upp lite.. roligare saker. Så satt jag och räkna, och tror att om jag jobbar en hel månad med samma schema som jag gjort i november och kmr göra i december, så skulle jag fan ha råd med en hund. Okej, kanske inte en valp, och skulle dessutom inte ha tid till det. Men en vuxen. Seriöst, om jag bara kunde ha så brur eller syster har lite koll på den, och kanske går ut med den ibland, så skulle det fan funka. Fyfan jag vill, jag vill, jag vill. Fast för det första vet jag inte ens om jag kmr få jobba kvar, och dessutom tror jag fan aldrig jag skulle få det för mamma och pappa. Haha, där sprack det.

Och visst ja, skulle skriva in lite saker jag önskar mig, så att folk som planerar att köpa ngt typ kan se vad jag vill ha.
- Pengar :D hell yeah, det behöver man alltid ;D
- Fluffisar, jag gillar inte tofflor lika mkt nej :O
- Sängkläder, örngott, påslakan och sånt tjafs. I fina färger och typ mönster :)
- Nya hörlurar då mina gamla gick sönder härom dagen :( Ganska stora dåra.
- Eine vovven :) Det MÅSTE stå med, och kmr göra det tills jag har en :P

Positiva Sandra

Fyfan den här dagen börjar dåligt.
För det första lyckas jag sova för länge, så går inte upp förrän 11. FÖR SENT!
För det andra är det pissigt kallt!
För det tredje stör jag mig på min ljusa design på bloggen.
Och för det fjärde funkar det inte att skriva i ps vilket gör min irriation ännu värre.
Joo men jaaa, vi fortsätter denna fittiga dag. Kan det bli natt så jag kan gå och lägga mig igen? Snälla.

cevby nkj

FITTSAKER!!! AHHDpv pn 5 y 6{io
m
jkn

ui
,
io ANUSFITTA JAG HATARPSNÄR DET ITNE FUNKAR::F:F:F:F.
Av ngn jävla fittig anledning kan jag inte skeriv atext.. klan ngn förklara för mig varför?

Ljust suger.

Har tråkigt och är ganska trött, så blir väl sängen I guess.
Btw, jag gillar inte alls att min blogg är ljus xD HAHAH, ändring kmr snarast! Dessutom ska man ju fixa ny header och sådär till både Rose och Malin :P HAha, hejdå fantasin ;P nee, men ska nog sitta och pyssla lite imorrn ;) Faktiskt.. så gör jag mig iordning, och sen ska jag nog leka lite i ps för att se om jag får till en ny header med mörkare färg :P pallar fan inte vit ;D hahah.

December 2009

Att baka var mysigt, och lussebullarna blev goda :) Har ätiti 5 stycken idag totalt :D inte så många egentligen om man tänker på att det var under hela dagen ;P hahah. Ahh, jobbet gick bra. Men blev lite strul där ett tag så det var ju synd.

Har massa saker planerade känner jag, så här kmr en lista.
Helgen: åka med Rose och Jessica till Idre, ha det mys och sova över en natt, sen hem igen. Rose ska hämta lite saker och vi gör henne sällskap :P
11 dec: Idolfinal, tror jag ska se den med Alex? :)
12 dec: HUNDMÄSSAN!<3 Grillkväll i Blackeberg :D och Sandra sova hos mig? :)
13 dec: Festsak hos Rose? :D
21 dec: Malin den sötisen fyller år :)
24 dec: Julafton, haha måste ju stå med ;P
27 dec: Kamilla fyller år :D
2 jan: Åker till farmor :D

Roliga saker jao! :) Och emellan det jobbar man och har ngr lediga dagar där man får passa på att sova och slappa :P hahah. December 09, oh yeah.

Fitt internet strulade igen.

*Skriver i Word*
Jag blir så jävla fittigt sur när internet inte funkar. Fan 3 dagar i rad har det strulat nu. FITTSAKER! Trodde det funka nu imorse, och visst det gjorde det.. i vadå? 5 minuter? HAHHA, sen la det av. Sgc rntmyb 6un.  ANUSBAJSFITTAKUK.
nu går jag och duschar, hoppas som fan att det kmt igång när jag e klar.

---------------------------------------

Efter att jag duschat:
Wiiiiiie det funkar :D skriva direkt i bloggen jao ;) Hatar när det ska strula, men det positiva är att jag nu duschat och klätt på mig så det är iaf gjort ;) hahah. Och fyfan, jag måste göra ngt med mitt och brurs rum, typ stänga ventilen eller ngt. Det är kaaaallt! Okej att han har öppet fönster, då kan man stänga det eller ta en filt, men inte fan pallar jag att det ska vara iskallt när man går upp på morgonen -.-' Neee så måste fixa det jao.
Hade planerat en sak med Rose på söndag men ska smsa henne nu och säga att jag inte kan. Måste spara pengar så mycket som det går. Dels föratt jag har ngr julklappar kvar att köpa, och dels för att det planeras lite fester och sånt som man måste ha pengar till. Plus att jag MÅSTE ha pengar till Hundmässan <3 Vill ju helst inte låna mer pengar, men kanske lånar två-tre hundra eller ngt då det blir Hundmässan. Vill ju kanske köpa ngt där :) Men ahh, nu ska skickas sms och sen svaras på roll! Sen kmr väl Nadja och mamma hem snart, och då ska det bakas lussebullar :D mums!

Vinterdesign

Så har man gjort om bloggen, var fan ett bra tag sen sist :O Blev inte helt supernöjd, men den får helt enkelt duga som "Vinterdesign" :P haha. Jag börjar bli ganska trött nu, så kanske blir det till att slänga sig i sängen innan klockan springer iväg. Haha, ska ju upp och baka lussebullar med mamma och Nadja imorrn :) Vet dock inte när, men det blir nog bra :P

Iaf, det gick bra att jobba som vanligt. Jag gillar inte vissa människor som ser på en som om man är dum i huvudet när man vänligt förklarar att man håller på och lär sig och ännu inte har koll på alla konstiga namn.. hahah, men gillar vissa folk som pratsamt snackar med en när man typ sitter i kassan. Vissa är trevliga, och dem hoppas vi får många julklappar, och dem som är otrevliga.. kan dö :) Mohaha.

Men ahh, ska väl leka lite i ps och se om jag får till ngn bra Header till Malin, annars får hon lov att vänta ;D hahah. Ska äta lite mer choklad och dricka cola, samt ändra till låtar som jag kan mima med till :D hahah.

Sitter i kassan jao

Mohahha, skriva inlägg när man sitter i kassan äger :D Hoppas som fan att skiten inte hänger sig. Damn jag skriver fort som satan! xD HAHAH, ahhh, men nu är det bara en timme kvar :) Niiiiice! Fick helt enkelt bara lust att skriva ngt kort, bara för att liksom. Så kmr ju ett längre sen.
Bye.

Första december 09

Alex sov här igår jao, och det såg stökigt ut i mitt och brurs rum eftersom vi klämde in madrassen där ;P haha. Vi tänkte gå upp vid 9, men ofta, neee vi var inte uppe förrän vid 11, och då käkade Alex sen drog han. Han ska träffa Jessica och Fredrik och åka in till nya Elgiganten som öppnar idag :P Själv tänkte man svara på lite roll och så, men det gick ju inte då internet inte funkade -.-' hatar verkligen sånt. Men nu funkar det, lagom i tid till att jag ska klä på mig, äta något och sen gå upp till vällingby för att ta mig till banken. Haha, får sällskap av moster iaf så slipper själv :) Ska jobba från 3 till 8 idag, pallar inte men är snäll och ställer upp för Lina som ska kolla lägenhet :P Hur som helst ska jag dra nu, inlägg kmr väl ikväll runt 9-10 ngt 8)

Vill baka.

Jag vill baka, men kan fan inte göra det eftersom alla sover :O buuu, det suger. Tänk vad nice om man flyttat ut, då kan man ställa sig och baka klockan 3 på natten om man nu får lust till det. HAha, sen bortser vi från att man då måste betala ingredienser och hyra och allt vad som ingår ;D haha.

RSS 2.0