Massage tack!

Sitter här och segar, har fan haft ont i nacken i typ 3 dagar :( ngn som vill massera mig? :D


HAhah, men iaf. Jobbet var helt okej like always :) Fick reda på att både jag och Lina ska jobba lördagen den 19:e, känns bra att inte vara själv om det blir kaos som Roggie (chefen) tror det kmr bli 8) Ahh och så fick jag sitta lite mer i kassan idag. Det är faktiskt roligt, så länge det inte går dåligt, för då är det jobbigt xD haha, men då plingar man bara på klockan och vips så är ngn där för att hjälpa en :) Även om det känns som jag frågar samma frågor flera gånger -.-' ahha, inte mitt fel att minne är kort ;D eller.. det kanske det är? :O har kanske manglat sönder hjärnan eller ngt xD HAHA, okej.. lite oseriös här jao :)

Onsdag idag jao, inget speciellt med det i mina ögon. Men ahh, det var inte det jag skulle skriva. Noope, skulle skriva att jag åkt t-bana som satan idag xD hahah. Först in till stan och julhandlat med Ronja. Köpte en sak, ett litet steg framåt iaf ;P eller okej, jag har bara till en person kvar nu, iaf med dem pengar jag har nu iaf. Se kmr ngr personer få precis efter jul då jag fått lön igen :) Det blir nog asbra!
Men ahh, så min mobil varnade för lågt batteri när jag var med Ronja, trodde den skulle dö men den klarade sig fan hela vägen hem :D duktiga mobilen! Den dog i mitt rum sen ;D haha. Såå ahh, satte den på laddning, tog sim kortet och stoppade i den i min gamla mobil eftersom den nya inte skulle hinna ladda klart på en halvtimme. Var ju bara hemma och åt så. Hann svara på lite roll också men sen blev det till att åka till jobbet. Kändes väldigt weird med gamla mobilen, och den hade inte direkt mycket batteri den heller. Fick massa sms och så också så trodde fan den skulle dö :O men den klarade sig och medans jag jobbade stängde jag av mobilen, med hopp om att jag skulle komma ihåg pinkoden när jag slutade. Vilket jag också gjrode! :) Så hade musik hela vägen hem också :) wiiie. Nu orkar jag inte skriva mer än att jag Hissar mina mobiler :D och Dissar att ha ont i nacken :( hahah! och hur det blir med ändring av header får vi se.

Kommentarer
Postat av: jessan

tack älsklings S! bli bra i nacken:)

tror det är efter bilresan, för jag är också helt stel! du låg ju som värsta mongot i framsätet och jag låg inge vidare i bak hlr, så inte konstigt;)

2009-12-09 @ 22:16:21
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0