Två Terriers

Spelade lite Lux deluxe, då fick man använda hjärnan lite så nu känns det lite bättre x) hahah.

Har btw troligtvis kmt ner till 2 raser.. Staffordshire bullterrier eller Bedlingtonterrier ;P Spanielraserna kändes inte som ngt för mig.. jag känner mig inte som en spanielmänniska 8) hahah. Men ahh.. får väl se.
Fast i slutändan blir det nog en staffe. Av två anledningar; Bedlingtonterriern måste man ha massa pälsvård till.. och eftersom jag är kär i staffen. Så ja, det blir nog en staffe :) Ska bara hoppas på att få svar från ngr uppfödare och se om det jag kan erbjuda duger till en energisk liten staff ;P hahah.
men ahh, båda är raser som jag sagt att jag ngn gång SKA ha ;) men joo, det blir nog en staffe! :)

filmkvällar ska ske i sällskap av folk

Jag gillar inte att sitta själv hemma och se på film. För efter någon timme blir jag rastlös och börjar tänka en massa. Jag får en känsla av ensamhet, även fast jag inte tkr jag har rätt till att känna så.
Samtidigt är jag lite trött, men inte sådär trött så man vill sova. Känns inte som om jag vill se ngn mer film eller serie just nu. Jag behöver ngt annat att göra.. men vad? Usch hatar såna här kvällar.

Men okej, försök dra undan tankarna och så tänker jag på imorrn. Syster ska göra mig och Aiira sällskap till rastgården! och på kvällen kmr Alex hit med Nena, för att sedan följa med hem till min gudfar där min cykel ska få luft i sina däck ;D och sen ska vi hem till Alex och se x-factor! Sen får jag väl se till att göra mer saker under dagarna eller kvällarna i fortsättningen. Ja på ett sätt längtar jag till att börja jobba.. heheh x)

hundliv

Idag gav jag mig ut i snön tillsammans med Aiira för att hitta rastgården som jag et att jag sett då man åkt mot barkarby.. Men efter en timmes promenad så gav jag upp i letandet efter den. Vettefan om jag gick fel eller om den ligger längre bort än jag trott. Så jao, får kolla upp det ;O Imorrn ska jag iaf satsa på en promenad till åkeshov, för till den rastgården hittar jag iaf ;) hahah. Får se om syster hänger med på det också.
Jaja, promenerade tillbaka en bit innan jag gav upp och bestämde mig för att ta bussen hem. Skönt att få vila benen lite. Tragiskt att man inte orkar gå lika långt som förut ;O men, men.. det är bara fortsätta gå så kmr det väl så småningom :P hahha,
Njuter av sällskapet av denna lilla tokamstaff, och måste säga att det inte känns lika tomt längre. Dock är kvällarna tomma, för jag saknar mina och Rebelles små kvällsrundor. Hade henne ju oftast lös då och så lekte vi och var oftast alldeles själva ute. Ja det är inte lätt att omplacera sin älskade hund. Men jag vet att hon har det bra hos Sofia, och hon gör redan små, små framsteg med bilen :) Super!

Aiira har dessutom blivit lite bättre med skällandet. Inte perfekt, men det är inte som i måndags då hon typ.. vrålskällde när det plingade på dörren xD hahha. Duktiga lilla vovve :)
Men nee, nu blire till att fortsätta se how i met your mother!

LillLördag

Imorrn ska jag ha Aiira en heldag, och oavsett väder ska jag ge mig ut på en långpromenad :) Hoppas iaf på att det kmr ligga kvar lite snö, men gärna inge slask.. hahah. Drömma går ju :)

Efter att Aiira blivit hämtad så tog jag mig en powernap xD Vilket säkert kmr resultera i att jag inte kmr komma i säng i tid idag.. ehhehe. Inge ovanlighet där inte ;P hahah.
Tillbringade iaf kvällen hemma hos Jenny :) Vi åt middag tillsammans och såg på film! Två stycken, och dessutom lyckades vi börja på en serie som vi trodde var en film xD hahah fail. Supertrevlig kväll iaf! :)

Nu blir det lite fruktsallad, jordgubbar och apelsin, och lite how i met your mother! ;) mhm. Eller okej, ska kika runt lite på internet först. Men sen så :)

hund och foten

Sitter och äter frukost. Ska snart ut med Aiira en sväng. Får sällskap av moster, det är alltid trevligt :) Imorrn tror jag att jag kmr ha henne en heldag, får se om vi ger oss på en långpromenad då :P Beror lite på, har ont i ena foten, tror min skruv är på väg ut, så måste ringa och kolla om jag ska gå till ortopeden och få bort den.

Men nee, nu ska jag klä på mig och sen ska vi ut x)

Namnam!

Bra dag med massa föreläsningar :)
Nu är jag nyttig med smoothie och apelsin! namnam :D

svåååårt

Har gett mig fan på att inte äta eller dricka massa onyttigheter som typ godis, bakelser eller läsk.. Så här sitter jag kl 19.48. Ensam hemma och dämpar sötsuget med morötter och vatten ;D hahha. Tragiskt eller bra? I don´t know x)

Bra måndag

Uppe tidigt efter typ 5 timmars sömn för att ta emot Aiira strax efter kl 7. Gick hur bra som helst med henne, förutom att hon är riktigt bra på att skälla som en dåre när det plingar på dörren xD Frågade matte om tips angående det, så vet hur jag ska försöka mig på att göra på onsdag. Hon var iaf hur mysig som helst! och det blev en 45 min promenad där jag mest kände av henne lite. Tycker hon gick väldigt bra i kopplet, även om man fick påminna henne lite ibland :P Supersöt hund jao!
Mamma kom hit till mig imorse och hade med sig frukost, supermysigt :D Så när Aiira blev hämtad vid kanske halv 12 gick vi upp till v-by och åt lunch, samt kikade lite i ngr affärer. Mamma var även hos läkarn på grund av smärta i foten :( Var ngt med en sena..? 0.o.. inflammation eller ngt. Så hon köpte Voltaren gel och ska ta det lugnt.
Hem till mamma och pappa där man slappade lite framför tvn. Nadja kom dit också, så vi gjorde sällskap hem sen :)

Väl hemma hjälptes vi åt att plocka upp min stationära. Så nu står den så fint på sin plats ;D ahh och sen lagade jag mat. Kyckling stekt i honung med klyftpotatis i ugn. Blev faktiskt riktigt gott :D även om jag lyckades bränna mig på tungan typ det sista jag gjorde :( inge kul.

Hon med retrieverna har hittat en annan dagmatte, så ska inte ha dem ngt. Eller okej, hon frågade om jag fortfarande var intresserad av att ha dem på helger ngn gång, och det är jag absolut :) Så kanske ngn helg då.
Men så bestämde mig för att höra av mig till hon med shar peien, men hon har inte svarat än. Annars kanske jag kikar runt lite för att se om ngn vill ha hjälp med hund nu i december. Annars kmr Aiira få väldigt mkt uppmärksamhet ;P Jaaa och så får vi se om/när Kimbo och Shania behöver passning igen..

sova

Hmm.. klockan är 01.03.. jag borde sova, för om 6 timmar kmr Aiira hit :)
Fast matte har sagt att hon är morgontrött.. så får hoppas på det ;D hahah.
Godnatt!

Ute i god tid

För några dagar sedan när jag kikade upp lite om vilka raser jag ska välja mellan inför nästa hund så hade jag 13 stycken. Nu har jag spenderat kvällen till att läsa på om raserna, samt mailade ngr uppfödare. Har i och med det jag läst, samt ngra svar på mailen nu gått ner till 7 raser. Vissa skiljer sig en del från varandra, och kanske är inte alla dem raserna något för mig. Men dem som just nu är av intresse är:

* Bedlingtonterrier

* Bostonterrier (osäker på denna på grund av nosen och avsaknad av svans...)

* Field spaniel

* Kromfohrländer (vet inte om rasen är för vaktig..)

* Stabyhoun

* Staffordshire bullterrier

* Welsh springer spaniel
Sen är jag ju väldigt sugen på en kelpie.. men har en känsla av att rasen kräver mer motion och stimulans än vad jag kan ge den. Men ska iaf maila och kolla med en uppfödare.

Om någon läser detta och tror att jag ska kasta mig in och skaffa en ny hund direkt, så tror du fel. Jag vet inte när detta blir av, eftersom jag sagt upp mig från dagiset så vet jag inte hur min framtid ser ut riktigt än. Eventuellt har jag ett jobb på posten till nästa år, men där är det ju svårt att ta med sig hunden. Så ja, vi får helt enkelt se när det blir av. Men tror det bästa är att vara ute tidigt och försöka dra ner på alternativen av ras och undersöka dessa noggrant, samt hälsa på kennlar med rasen.

FESThelg

Har haft en grym helg! :D
Började helgen med middag och förfest hos Jenny tillsammans med mina syskon och Anton :) Jaa och Jenny ;D Sen blev det så att jag och brur åkte kommunalt till nynäs medans dem andra åkte bil. Var helt okej ändå x)
Festen hos Malin var nice! Synd bara att en tjej som var där mådde väldigt dåligt.. så vi bestämde oss att åka med sista pendeln strax efter kl 1. Så jag och brur åkte ersättningsbuss till västerhaninge, alldeles själva på bussen xD och sen pendel till centralen, typ själva där också xD hahaa ;D Skulle bli hämtade i vreten av Anton, så vi fick springa ner till blåa linjen för att hinna med t-banan :P Jippie, jag kunde springa :D hahah.
Åkte hem till Alex där vi tog det ganska lugnt och spelade kort i typ en timme, innan det blev sovadags typ vid 4.
Upp halv 12 på lördagen och så tog vi det ganska lugnt. Jag åkte en runda hem till mig för att hämta Alexs julklapp -tekken tornament eller ngt sånt ;D- så vi körde det en del ;) Jenny och Anton kom och vi gick ut och åt innan det blev TP spelande hemma hos Alex. Alex vann, förvånande va? xD hahah. Ahh och så spenderade vi typ flera timmar åt Sing star! Grymt roligt, även fast jag var med i laget som förlorade alla gånger förutom en gång xD hahah.

Idag tog vi det lugnt, körde lite tekken innan jag och Sara åkte hem till mig där vi träffade Linda och Ninja med sina hundar för en kort promenad. Gick riktigt bra och var ganska skönt att gå lite. Blev dock ganska kort i och med Lindas ena hund, som är 9 år och börjar bli trött i kroppen :/ Men var mysigt iaf.
Efter det skiljdes vi alla åt, Sara gick hem och jag har sen dess (typ kl 3) varit ensam hemma. Konstig känsla, men samtidigt lite skönt. Har iaf varit duktig. Har lagt in alla kläder i garderoben, diskat och rensat ur skafferiet :P
Så nu blir det en lugn kväll framför Netflix och datan. Blir nog inte så sent ikväll, för imorrn ska jag upp kl 7 för strax efter det kmr Aiira hit! :) Känns bra att få ha hund omkring sig igen!

bilder i väntans tider

Nu sitter jag bara och väntar på att pappa och syskonen ska hämta mig x)
Så tänkte kasta in ngr bilder på hundarna från dagiset under tiden :)


Fest i nynäs på G

Blev ett litet hack i vår planering då stackars Anneli var inne på akuten med inflammation på hornhinnan :/ Men efter mycket om och men.. så har vi löst det. På ett eller annat sätt löser det sig alltid, så nu är jag taggad för kvällen och ser fram emot att träffa folk och va social hela kvällen och natten! :D maha.

Var btw i v-by med Nadja idag, köpte mig en fin jacka! :D like, like, like!

dagishundarna <3

Föreläsningen igår var nice! Så var värt att orka med den hellre än att falla för tröttheten ;P väldigt intressant fakta som fick en att tänka till lite.

Idag åkte jag och syster till hunddagiset och hälsade på :) Promenerade även, kanske en timme, vilket gick väldigt bra. Hade dock bara 4 hundar, men kände att det var så länge sen man gick med massa hundar, så det var lika bra att bara ha ngr stycken ;P Gick med 3 favoriter; Klura, Buster och Samsam <3 Sen tog jag sötLaban också :)
Var riktigt nice att få träffa och promenera med hundarna igen. Har saknat dem väldigt mycket. Och att promenera med dem. Det har jag saknat.
Fick dessutom paket :D avslutningspresenter typ :) En smörgåsgrill samt en glassmaskin! :D nice nice!

Har utöver det inte gjort så mkt idag. Varit ganska trött. Har packat dem sista sakerna här hemma, så idag flyttar jag helt tillbaka till Nadja :)

skola och sen föreläsning

Följde med syster och hälsa på skolan idag. Var nice att träffa sina gamla lärare :)

Hem, tog det lugnt ett tag och sedan åkte jag och pappa över med lite saker hem till Nadja. Nu ska jag ge mig ut igen, ska till ropsten för att bli upphämtad och åka till vallentuna för en föreläsning. Den är säkert jätte bra, men jag är trött. Jao just nu känner jag inte alls för att gå på föreläsning.. men ahh, det blir nog bra x)

LIKE LIKE LIKE

Blev en grym dag och kväll!
Påbörjade dagen i lugnets tecken. Sov ju hos Alex och han började jobba halv 11.. (tror jag det var ;P) så gick hemifrån han vid 10. Hem och såg på mina inspelade program, top model och project runway! Sedan blev det datasittande ända tills jag skulle åka in till stan typ vid 14 och träffa Ronja :) Blev lite shopping och så fika innan vi skiljdes åt och jag drog mig hemåt. Träffade sedan Jenny och Anton utanför hos mamma och pappa, och vi spenderade ca 2,5 timmar åt till att gå hem till mormor, hämta min cykel och hem till Nadja där cykeln lämnades ;D sedan gick vi upp till v-by där vi mötte Alex och inhandlade pizza, och så bar det iväg hem till mor och far för käk och så kortspel :) Mycket nice jao!

Nu ska jag sitta vid datan lite innan det typ är läggdags. Ska följa med syster en sväng till skolan imorrn :) haha. Blir bara ca 2,5 timme, och sedan ska jag hem och ta det lugnt innan kvällen då jag ska på föreläsning i vallentuna ;P maha.

inbillning

Hela dagen har jag gått omkring hemma och sett hunden framför mig. Typ föreställt mig att hon ligger på madrassen eller i systers säng på morgonen. Att hon kmr springandes när hon hör att man håller på och fixar med saker så att det typ prasslar. Att hon tittar upp från korgen när man går förbi vardagsrummet. Saknar henne redan.

Det enda positiva med det hela idag var att jag inte behövde gå ut massa extra gånger. Skulle ju upp till v-by för att gå på arbetsförmedlingen, så behövde inte gå ut ngt innan det. Även om jag på morgonen var helt inställd på att det skulle jag ju göra.. hahah 8) Iaf, släpade med mig en väska och en gigantisk påse med saker hem till Nadja, och mötte henne sedan i v-by. Hon var snäll och gjorde mig sällskap på arbetsförmedlingen, tur det för man fattar ju typ nada när man skulle skriva in sig xD hahah.
Hem efter det och såg på film, och så hem till Nadja igen. Släpandes på ännu en väska. Ska ju flytta tillbaka hit denna vecka så :P

Snart kmr Ninja hit, då blir det fika och ifyllande av papper. Sen ska jag hem, packa lite saker, och sedan vidare hem till Alex x) Ska sova där idag :)

Vila kan man göra i graven!

Måndag: Måste upp till den fruktade Arbetsförmedlingen. Det suger jao x) hahah. Onödigt egentligen.. men är typ ifall jag förblir arbetslös.. så jag säkert får pengar från a-kassan. Sen ska jag även träffa Ninja, hon med Aiira (amstaffen) och skriva papper. Hon börjar som daghund hos mig nästa måndag :) Ska trolgitvis sova hos Alex sen också!

Tisdag: Träffa Ronja :) Vettefan vad vi ska göra, men blir nog en tur i stan skulle jag tro.. ;)

Onsdag: Ska följa med syster till skolan! :D Vara med på två lektioner ;P grymt länge sen man var där. Gick ju på samma skola som hon går i :P haha. Sen på kvällen är det föreläsning i Vallentuna om tillväxtrelaterade ledproblem. Kmr bli intressant jao! :)

Torsdag: Ska åka och hälsa på hunddagiset. Blir väl en promenad där också ;)

Fredag: Fest hos Malin! :D:D:D

Lördag: Singstar hos Alex med massa folk :D:D:D

Söndag: Vara död? xD hahah.


ahh och så ska jag försöka gå och hämta min cykel hos mormor under veckan.. typ i början ngn gång så jag kanske kan börja cykla lite på kvällarna. Samt att jag ska flytta tillbaka till Nadja x) Mycket att så i, oh yeah,

SötHundar och CoolKatter

Har glömt skriva om filmen i fredags ;O den var hur bra som helst! En scen satt jag typ som en staty och bara glodde xD hahah. Grym! Lugnt den bästa :)

Tänkte även slänga in lite bilder på dem söta hundarna och katterna hos våra kusiner :) En av hundarna blev deras typ idag xD Var en som hade köpt honom för typ mindre än en vecka sen?, men sen var han typ inte säker på om han ville ha kvar den? eller ngt sånt.. 0.o.. så först fråga dem om jag ville ha han. Vilket jag dels inte är redo för, samt att han till en början verkade lite osäker. Och jag ska inte ha en osäker hund. Men så då bestämde dem sig för att behålla honom själva xD hahah.
Men nee, nu ska jag nog börja packa ner lite saker. Veckan som kmr flyttar jag tillbaka till Nadja :) Kmr bli så jävla tomt utan hunden, men det är bara att vänja sig. Har iaf planer för typ hela veckan ;D men orkar inte skriva ner schemat nu, det kanske kmr i ett senare inlägg :P

<3

Det gick bra att åka bilen till Askersund.
Det gick bra att träffa Sofia och hennes man Anders.
Det gick bra att berätta om Rebelle för dem.
Och det gick bra att se Sofia ta en promenad med Rebelle och sina hundar.
Det gick till och med bra att se Rebelle hoppa in i bilen med dem.

Men när dem åkte iväg, då kom tårarna. Fy satan vad jobbigt det var.

Var en jävla tur att vi skulle sova hos släkten i Askersund så man fick ngt att göra resten av dagen. Det blev matfixande, taco, och sen Paranormal activity maraton. Från kl 18 till typ.. 2? såg vi alla fyra filmerna ;D Var skönt att inte behöva tänka, men blev desto värre att sova sen. Blandat med massa känslor och tankar, blandat mellan hunden och skräckfilmerna. haha.
Idag har det gått bättre, är mest när man börjar tänka ordentligt som man blir ledsen, eftersom man inser att hon inte längre är min. Eftersom jag älskar henne. Men då försöker jag tänka på allt som fick mig att besluta om omplaceringen, samt det faktum att vi hade sån jävla tur som lyckades hitta ett riktigt bra hem. Det är dem sakerna som gör så att jag klarar mig med bara lite tårar i ögonen, istället för att sitta på golvet storbölandes. Det blir bäst så här, och jag är så sjukt jävla glad att hon får bo med Sofia. Redan efter första dagen känns det bra, hon har till och med haft henne lös och Rebelle tyckte även om Sofias mamma. Vilket är superbra, eftersom det är hon som är hundvakt ibland. Och systrarna funkar bra tillsammans, det är super!

Jag får helt enkelt bara vara stark och ge mig tiden till att gå vidare och fullt ut glädjas åt att hon kommer få det så himla bra. Även om jag nog alltid -innerst inne- kommer vara lite avundsjuk över att hon har det bra med någon annan istället för med mig. Men det är väl inte så konstigt.

snart är det inte du och jag

Igår fick vovva träffa två av sina favoritmänniskor. Malin och Alex :) Gissa om hon var glad ;D Båda var här för att säga hejdå till henne </3, fast Malin sov kvar också :)

Idag är det biiiiio, sista Twilight filmen :D ska bli super! Sen ska jag passa på och ta mig en liten längre tur med hunden när jag kmr hem efter det. Klockan lär väl vara typ.. 12, men är ju sent på kvällen som hon typ är som bäst att gå ut med. Brukar ju inte va så mkt folk ute då ;P Blir mitt lilla hejdå till henne, för imorrn åker vi mot Askersund där vi ska möta Sofia som ska ta över henne.
<3

ny mobil!

Igår skrev jag ett inlägg från mobilen -finns ingen bloggapp på nya mobilen :( -och det blev så fult, för av ngn anledning så kunde man inte gå ner en rad..? 0.o skumt. Så störde mig på det och tog bort det ;D hahah.

Såå gårdagen i punktform:
* Hundvakt åt Kimbo och Shania från 9-13.30. Inga problem, förutom att den korta rastrundan dem fick var lite småkämpig till och från.
* Upp till b-vy med mor och brur, där supersnälla brur köpte en mobil till mig :D:D:D för tidig julklapp. Det blev en HTC windows phone 8X, och den är riktigt nice :) Är typ helt ny ute i affärerna, så finns kanske inte alla appar man vill ha, men det kmr väl :P Den är iaf blå och jättefin! :D Tack brur!
* Till coop för att storhandla, där även pappa droppa in. Är inte ofta nästan hela familjen är och storhandlar xD vet inte om det ens har hänt förut? xD Bara syster som saknades eftersom hon gick i skolan 8) hahah.
* Hem till Alex där vi tillsammans med syster min lekte lite med nya mobilen och sen körde singstar resten av kvällen! Riktigt nice :) l

Idag blir det en lugn dag. Var ute en sväng med hunden nyligen, hon skötte sig inte direkt så bra som man kan. Så känns ju bra att datumet närmar sig för hennes flytt. Tror både hon och jag i längden kmr må bra av det.
Känns samtidigt sjukt att snart är hon inte min längre. Störd känsla.
Har sett på mina inspelade tv-program och fixade när jag kom in en supergod milkshake! Glass, mjölk, lite vaniljsås, hallonssås och chokladsås ;) nam namn!

Ahh visst ja, och så kom jag igår på ännu en julklapp jag önskar mig. Breaking Dawn del 1 på dvd.

Vi arbetslösa

Blev en tur till Bromma blocks med Anton idag. Han hade så grymt tråkigt, så vi arbetslösa fick roa oss med att kika i djurbutiken, samt gick in på XXL och letade vantar till honom. Hittade inga så vi kikade på H&M och Åhlens också, men icke.
Avslutade med sen lunch i vällingby :) Bra dag.

Det är fortfarande min hund.

Jag har ansvaret. Jag bestämmer vad jag vill göra mina sista dagar med henne. Jag tänker inte ha henne kopplad bara för att jag snart ska lämna ifrån henne. Det räcker med att jag inte tar med henne på saker -för att undvika att bli irriterad på henne. Så visst fan ska hon få springa lös och ha det som om det inte vore nedräkning tills vår tid tillsammans snart är slut. En gång att springa fram till en annan hund, och man kommenterar det på fb, och genast tror folk att det är bättre att ha henne kopplad. Nej det är det inte. Det handlar om EN gång. Jag känner min hund bäst. Jag vet att hon sprang fram till den andra hunden för att jag inte såg den andra hunden och inte var tillräckligt uppmärksam. Sen är det såklart att jag blir irriterad över det eftersom hon annars lyssnar så bra just när hon är lös. Men så är det ibland, hon såg den först och hann bli tillräckligt uppspelt för att "stänga av hörseln."

Vet att jag troligtvis överreagerar.. det är säkert bara ord sagda av välmening. Men i min värld upplevs det som om folk tror eller ser det som om jag inte kan min hund. Som om jag inte har rätt till att bestämma om hon ska vara lös eller inte, bara för att jag ska omplacera henne. Det är så jag upplever det.
Det är fortfarande min hund.

Rubrik

Jag brukar alltid vakna när Sara går upp samt oftast vakna när någon släpper ut hunden från rummet för att gå ut med henne (ja sån lyx har vi ;D). Men idag sov jag som en stock fram till kl 10 när mitt alarm lät. Och jävlar vad varmt det var. Solen lös in genom fönstret som en jävla värmelampa och strålkastare.. hahah x)

Är lite seg idag, men har samtidigt en liten rastlös känsla. Ska iaf ringa kommunal idag, och se om en borttappad mobil går på hemförsäkringen.
Senare idag ska jag och syster åka till stuvsta och träffa Rose :) Vi ska kika på råttor åt syster! Spännande spännande :) Var ett tag sen vi hade råttor, men efter att ha passat Kossan så blev man ju sugen ;) så syster fick ju. Själv får jag vänta tills jag har egen lägenhet.
Igår var jag och syster btw och träffa en kvinna med sina tre retrievers. Jätte mysiga hundar, dock lite lätt skälliga när vi plingade på dörren.. 8) hahha. Blev lite småkär i gammeldamen på 9 år. En Cheasepeake bay retriever (stavas det så? ;D). Var tvungen att kolla om jag var duktig nog till att stava rätt.. nästan rätt. Chesapeake bay retriever ska det va :P Hon var lite småreserverad till en början, men det slutade med att hon låg i soffan bredvid mig med huvudet i mitt knä. Mys! Ska iaf kanske passa dem en timme eller så denna vecka. Matte skulle sälja en matta som en ev hundrädd person skulle komma och kika på ;D Är bra att lära känna dem lite mer :)

Annars då? Joda, fötterna är lite småömma idag, men annars bra. Och handen går det framåt för så det är ju bra! :)

Shit happens

Hade grymt roligt igår.. tills jag tappade min mobil.. jippie :) var lite totalt förstörd när jag insåg att den var borta. Jag som alltid varit supernogrann och alltid haft superkoll på mobilen och andra viktiga saker. Hade ju haft smskontakt med brur innan då han också var ute, så ringde han från Ronjas mobil och mötte upp honom på vägen. Var verkligen tur, för han fick lilla totalförstörda mig till att lugna ner mig och inse att det kanske inte var hela världen. Tycker synd om dem som inte har en storebror<3

Så ja, hem och så satte jag mig typ kl 4 och ringde och spärrade sim-kortet. Samt polisanmälde det dåra. Så idag har jag även spärrat själva telefonen. Ska ringa till Kolingsborg där vi var och se om dem fått in den i garderoben eller så, men tvivlar på det. Sen blir det upp till telia för att fixa nytt sim-kort.

Shit happens.

Fest

Party party! Headhunterz med bästa Ronja ikväll! ;D


Okej

Ryggen överlevde! Men kan inte påstå att det var skönt att sova i soffan x) hahah. Nu ska vi typ bara göra oss iordning så blire till att åka hem. Malin börjar jobba 8 så :p


Mindre bra

Fick soffplatsen, så får se hur bra min rygg mår imorrn.. Känns redan i den :(


Hel snart?

Äntligen börjar handen bli bättre! :) tog av bandaget igår, och det har känts ganska bra :) lite ont vid vissa tillfällen, men huvudsaken är att det går framåt! Snart kanske man kan få va hel? Haha.
Sen att jag har ont i nacken samt får ont i knäna vid ansträngning är en annan sak.. 8) hehehe.

Är iaf på väg till Malin nu :D hon jobbar i handen, så plockar upp mig där :) =en timmes resa istället för en och en halvx) eller okej.. Vi ska ju åka bil sen också, men då har jag iaf sällskap ;D vi ska skynda, skynda, skynda hem för att se på x-factor xD


snart är vi där

Imorrn är det en vecka tills vi åker med hunden. Tills hon får flytta till sitt nya hem. Är så grymt blandat med känslor inför det, men jag vet att hon kommer få det bra, och det är huvudsaken.

Näst intill övertrött?

Är grymt trött.. Så ska sova alldeles, alldeles snart x) tänkte bara slänga in ett sista litet inlägg här :)
Imorrn ska jag sova hos Malin!<3 Känns som om det var hur länge sen som helst som vi träffades :o ska bli nice!

Annars då? Ingenting förfan! Ska sovelisova :) maha ;p


Kvällen

Det löste sig ändå x) bra bra.
Snart är det Hells Kitchen, och sen när pappa lagt sig ska jag se top model och project runway :) mina program ja.

Bjuder på en bild med mig och Kossan :)


Suck

Förstår inte hur det kan va så svårt. Om inte min tidsplanering låter bra så ge ett eget förslag. Om det inte vore så krångligt skulle jag fixa det själv. Bittra jävel.


Mer än en månad kvar

Var och julhandla med Alex på Bromma Blocks idag :) hittade ngr julklappar, så nu har jag inte många kvar x) känns bra!

Ahh och har inte ringt det där samtalet än.. Så kanske kmr ngn info om det senare :p ehehe.


Aldrig riktigt lugn i tankarna

Det verkar som om jag aldrig kmr få vara ifred från massa tankar. Det är jobbigt.

Blev besviken idag. Men vad ska man säga?

Imorrn ska jag ringa ett samtal, och så ska jag till Bromma Blocks med Alex och julhandla x)


Vovvarna

Det blev ingen långpromenad idag. Alla tre hundarna var nog inte så nöjda med det blåsiga vädret. Kimbo och Shania växlade mellan att gå bra och mindre bra, mest mindre bra dock vilket gjorde det hela till en kortare promenad. Men men, tar ju ett tag innan dem vänjer sig så vi får ge oss ut igen på nya försök nästa vecka när jag har dem ;p

Annars gick det riktigt bra! Shania lyssnar bättre nu när man säger till henne om hon är uppe och nosar på saker, och Kimbo skällde inte till en enda gång idag :) mysiga bushundar, även om Rebelle blir lite sotis när dem två andra söker uppmärksamhet ;p haha, skulle ha behövt tre händer tror jag x)


REDheads

Lyckades hitta julklappar till syster. Så nu är hon klar ;)

Resterande av dagen har jag tittat på mina program -top model och project runway, städat hos råttan, medicinerat råttan, lekt med hunden, suttit vid datan och lagt in bilder från mobilen till externa, samt varit nere en sväng i källaren med syster för att hämta lite råttsaker. Syster ska ju få skaffa råttor igen :) Så avis! Jag vill också ;O eheheh.. men om min kära moster läser detta.. så ska jag försöka övertala dig att jag får ha råttor också.. :D.. *blink blink* ehhehe.
Nee men annars får jag helt enkelt vänta tills jag har en alldeles egen lägenhet. Så är det. Får nöja mig med daghundarna istället då ;P
Btw så såg jag en SUPERsöt staffevalp som uppfödaren ville ge ut på foder.. dock en tik, men fan vad söt hon var! :P haha.

Börjar bli trött så ska nog kanske lägga mig snart. Måste upp vid typ 8 för att hinna ge Kossan sina ögondroppar och ögonsalva innan Kimbo och Shania kmr hit :P Får iaf se om jag lyckas med att ta en lite längre promenad med dem. Lika bra att bygga upp benen direkt right? ;) hehehe.

Yey

Hade turen att moster slutar 13 idag, så det blir en liten tur uppe i v-by med henne efter det :) nice nice. Ska se om jag hittar ngr fler julklappar ;p


Nya bilen

Här är den nya bilen som pappa och brur köpt :) supersnygg!


Today

Skulle vara hundvakt idag också, men Anna är hemma med sjukt barn så då har ju hundarna sällskap x)
Imorrn ska jag ha dem nästan 6 timmar, har planerat att försöka ge mig på en lite längre promenad då. Får se hur det går.

Idag vette fan vad jag ska göra. Just nu känner jag bara för att ligga i sängen och halvsova. Är grymt seg. Men nee, ska se om ngn kanske vill va lite social med mig mitt under dagen.. Nackdelen är väl att dem flesta jobbar 8) heheh.


Kossan


Hundvakt

Gick bra med Kimbo och Shania idag :) råttan var intressant till en början men sen var det inge mer med det. Var ett tag sen men var ute med flera hundar samtidigt, men det gick bra att gå med alla tre. Nackdelen är ju att handen är paj, samt att Kimbo och Shania hade lite småproblem att välja vilken sida dem ville gå på x) haha. Shania gick iaf bättre i koppel än sist, så det var bra :)

Det enda som var mindre bra idag var att Kimbo var gnällig :o men berättade det för Anna och kanske berodde det på att han käkade kattmat igår :/ han är ju allergisk så kan ju vara så. Får hoppas det är bättre imorrn :)


Godnatt

Imorrn blir det till att gå upp tidigt, för kl 8 kmr Kimbo och Shania :) ska passa dem ngr timmar imorrn, hoppas det går bra med tanke på att jag ensam ska ta ut dem + Rebelle med typ en hand xD men det blir nog bra, Rebelle kanske får gå lös ;p


<3

Jag vill ha råttor igen!


Bloggappen är inte min vän

Jag skrev ett bra inlägg.. Sen försvann allt.. :) f*ttapp!
Hade i och med det sönder min mobil också.. -.- på baksidan dock.. Och den funkar så det är ju bra iaf.

Pappa har köpt en ny bil. Den är nice!

Jag är råttvakt, och i och med alla hundarna som kmr va här under veckan jag passar henne så står hon högt upp. Säkrast så x)


Tjejkväll

Tjejkvällen hos Jenny var mys! Blev tacos till en shopaholics bekännelser, och sedan massa fixandes med allas hår. Ronja, Jenny och jag blekte håret och dem färgade det också. Jenny med slingor, som vi dock aldrig hann se resultatet av. Syster fick sitt hår klippt en bit, det behövdes ;p
Jag sov sedan hos Ronja och imorse färgade vi mitt hår. Så nu är jag rödhårig igen! :) i like!


Hundar, hundar, hundar

Känns ganska bra i foten. Men blir till att ta det lugnt ett tag med den x)
Nyss fick vi sällskap av Pontus. Vi ska passa han tills ikväll då Alex hämtar honom hemma hos Jenny. Yes ikväll är det tjejkväll hos Jenny med ansiktsmasker och typ tjejfilmer :p blir nog nice!

Hundarna var iaf grymt glada över aty få röja lite ute. Dessa tre är typ en asbra trio. Dem funkar bra tsm och har många gånger varit tsm med oss när vi passat dem :) tre helt olika individer x)


Död

Helt slut. Både fysiskt och psykiskt. Hittade bara två julklappar, så är ju en del kvar. Är iaf så trött att jag troligtvis inte kmr orka slå in dem idag x)

Träffade hundarna på dagis en kortis också då vi lämnade Elliot där medans vi var i stan. Myshundar! Blev nerdreglad av Buster xD

Har nyss tagit av bandaget på foten också. Skönt att bli av med det!


1012-11-01

I november ska man julhandla! :D så idag blir det julhandling med syster i stan :) Får se hur länge min fot pallar. Hoppas iaf jag hittar ngt, har en önskan om att få sätta mig vid matbordet och slå in paket när jag kmr hem ;D hahah. Nackdelen är ju att jag handlar med syster.. så då kan man inte köpa till henne xD men får skicka iväg henne om jag hittar det jag ska köpa till henne ;)
Ahh och när jag kmr hem... ska jag ta av bandaget :D på foten dåra ;D Sen är det bara att börja bygga upp styrkan i den :) Handen vettefan.. har fortfarande ont i den så bandaget får väl sitta kvar iaf ett tag I guess.

Fick ett sms imorse, så nästa vecka ska jag passa Kimbo och Shania mån-ons :) Dem är ju medvetna om att jag är sjukskriven, så hundarna får ju inga promenader direkt. Men huvudsaken för dem är nog att dem har sällskap, eftersom Kimbo har svårt för att vara ensam. Synd att det är vardagar, annars hade man kanske kunnat prova släppa dem på dagiset. Men, men.. är ju bra iaf att dem funkar med Rebelle, så det är ju inga problem :) Enda är att Kimbo kan skälla om han hör ngt.. och mamma ska sova dem tider jag har dem ;O men det ska nog gå bra :P
Tror btw inte att jag har sagt att det inte blir ngn resa till TSW... insåg att eftersom jag sagt upp mig och min ekonomi därav kmr vara ostabil så gör jag bäst i att åka när jag har en mer stabil ekonomi. Tråkigt men sant.

RSS 2.0