1012-11-01

I november ska man julhandla! :D så idag blir det julhandling med syster i stan :) Får se hur länge min fot pallar. Hoppas iaf jag hittar ngt, har en önskan om att få sätta mig vid matbordet och slå in paket när jag kmr hem ;D hahah. Nackdelen är ju att jag handlar med syster.. så då kan man inte köpa till henne xD men får skicka iväg henne om jag hittar det jag ska köpa till henne ;)
Ahh och när jag kmr hem... ska jag ta av bandaget :D på foten dåra ;D Sen är det bara att börja bygga upp styrkan i den :) Handen vettefan.. har fortfarande ont i den så bandaget får väl sitta kvar iaf ett tag I guess.

Fick ett sms imorse, så nästa vecka ska jag passa Kimbo och Shania mån-ons :) Dem är ju medvetna om att jag är sjukskriven, så hundarna får ju inga promenader direkt. Men huvudsaken för dem är nog att dem har sällskap, eftersom Kimbo har svårt för att vara ensam. Synd att det är vardagar, annars hade man kanske kunnat prova släppa dem på dagiset. Men, men.. är ju bra iaf att dem funkar med Rebelle, så det är ju inga problem :) Enda är att Kimbo kan skälla om han hör ngt.. och mamma ska sova dem tider jag har dem ;O men det ska nog gå bra :P
Tror btw inte att jag har sagt att det inte blir ngn resa till TSW... insåg att eftersom jag sagt upp mig och min ekonomi därav kmr vara ostabil så gör jag bäst i att åka när jag har en mer stabil ekonomi. Tråkigt men sant.

Kommentarer
Postat av: marie

TSW???

2012-11-01 @ 14:38:17
Postat av: Sandra till marie

TSW är min och en kompis gamla praktikplats med massa slädhundar :p heter egentligen The Silent Way.

2012-11-01 @ 18:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0