Kortis

Såå kryssning idag :) Wiiie, roligt! Fast är lite.. otaggad :O inte bra. Men tror det blir bättre när man väl kmr dit jao ;) Iaf, jag är så nöjd. Marsvinen är framme lite då och då och äter :) Duktiga :D hahah, well well.. jag ska inte skriva så mkt mer, ska försöka få på lite nagellack på naglarna innan vi ska åka ;P yes.

Wiiiho

Wiiiie :D Mitt marsvin åt lite av salladen! :D Yey! hHAH, var bara tvungen att säga det ;D Nu ska jag sova. Godnatt!

Sthlm <3

Hemma igen. Well nog fan är det mysigt i Norrland, men fan.. Sthlm i mitt hjärta! Yes! <3 Hahah, well well, vi har haft det mys och slit. Hjälpt till med att måla ett hönshus, varit på en auktion, varit och tränat agility med hundarna, gosat med marsvinen, spelat kort, spelat spel, sett på tv, kelat med katterna och jaa.. annat smått och gott :)
Nu är man iaf hemma! Hemma hemma hemma! Jao :D Inte har man varit social idag heller.. Datan!<3 hahah ;D Rolla!<3 yes :D hahah, well well, bebbarna har fortfarande löss :/ bläää! Marsvinen är typ livrädda i denna nya miljö :O och vovven sover borta hos Christina inatt och imorrn natt. För imorrn ska vi på kryssning! :D Familjen + Farmor, Faster och Kuins :) yes. Men aja, jag ska försöka avsluta snart. Måste plocka in dem sista kläderna i skåpet innan jag ska sova :P Imorrn måste man packa och bestämma sig för vad man ska ha för kläder på båten :P svårt jao! Aja.. lite bilder också!



1-2. Projekt
3. Tiger och Amisa <3
4. Amisa
5. Amisas hemmagjorda lilla agilitybana!
6. Brur som sågar




1. Dammbygge
2. Väsare, dumma ankor :O
3. Vicky och Munfy :D
4. Curre och pappa
5. Agilityträning med Munfy
6. Dammbygget ser fint ut!
7. Nisse, otroligt kelig kisse!
8. Stickan, tuffing till katt.
9. Fia, fegis ;D


En av dem charmigaste kaninerna jag har mött ;D


Systers marsvin, hon är ännu namnlös, men kanske blir det Tiara?


Min lilla tjej, Hydra :D Tuffing!

I'm still alive

Jag är inte död. Jag är bara fast i Norrland ;D haha! Men vi har det mys här! Sitter just nu på typ.. världens segaste dator, men yes, den funkar jue iaf :P Idag har vi målat ett hönshus, jag är i Härsösand och inte Övik just nu. Är hos farmors bror, på deras gård med alla djuren :) MYSIGT! Men hey, nu är det snart mat. Får se när nästa inlägg kmr ;)
Ha det bäst!

Huvudvärk

Jag hatar att ha ont i huvudet.
Man kan typ inte göra ngt då jue.

- Man kan inte läsa
- Man kan inte se på tv/film
- Man kan inte sitta vid datorn
- Man kan inte lyssna på musik

Man kan typ inte göra ngt förutom att ligga i en hög och tycka synd om sig själv.
Så jao, det ska jag göra nu!

Film

Jaa idag har man hjälpt till med att måla en del :P Jag tror inte jag har nämn det, men vi alla har hjälpt till att fixa en liten farstu (i brist på bättre ord) till farmor. Vi har fixat dit fönster, samt spikat dit massa plankor. Jao och målat det rött :) Blir superfint! Nu är det typ bara ett fönster kvar, sen är det klart! :D Eller, okej, nästan klart iaf :P
Jag, Sara och Jenny såg iaf klart på vår film som vi började se i fredags. Spirit- Hästen från vildmarken <3 Den är helt underbar! Superbra film, mkt stark. Me like! :) Sen efter det såg vi en gammal favorit- Lejonkungen <3 Hahah, alltså den är ju bara helt underbar! :) Mer än det har man inte gjort idag, men snart ska jag iaf läsa :) Läser ju Harry potter och halvblodsprinsen, då man var tvungen att ta reda på vad dem missat att ta med i filmen :P HAHa, jaa jag har iaf typ.. 3 kapitel kvar, sen ska jag bara vänta på att mamma läst klart sjuan, innan jag kan läsa den igen :)

Men okej, nu ska jag kika lite på vovve.net, samt blocket (karin letar ju katt), och även bdb jao :) Btw, bilder från vårt fina snickeri kmr typ den.. 29:e då jag är hemma :) Glömde ju datasladden hemma 8) klantigt jao ;P



Smått & Gott

Idag har det regnat -.-' hela jävla dagen! Äckelväder jao! Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Mer än lite smått och gott. Jag letar kattungar till salu, min faster ska köpa två så jag hjälper henne att hitta ngr :) Hittade 3 st supersöta katter! Men dem var leveransklara en vecka försent :( blää!
Sen så hitta jag en annons på vovve.net där dem sökte en dagisfröken :D jag skicka mail dit, hoppas jag kanske kan få jobb där. Well, jag har ingen hundutbildning, och tror väl inte direkt att chansen att jag får jobb där är så stor, men ändå :P Hoppas går alltid :) Vi ska äta Tacos idag :D <3 och nu är den klar! Mums!


wiiie

Wiie :) jag har övningskört för första gånge 8) HAHAH, well fan det gick väl inte sådär jätte bra, men det var ju som sagt första gången så vad spelar det för roll ;P det var rooligt iaf :P men nu sitter mamma här och väntar på att få spela, och jag ska läsa Harry Potter :D måste ju läsa den efter att ha sett filmen ;P

Åsele marknad

Vi var i Åsele idag, på marknaden :) Mysigt och trevligt! Dock hade jag ont i huvudet större delen av dagen :/ men det funkade ändå. Då vi var ett sällskap på 8 pers så fick man jue vänta lite då och då, men jag tkt ändå det gick bra. Jag köpte ett par short för 50 spänn, betalade halva priset för en x-box kontroll (100 kr), och det var allt jag köpte :P Sen fick jag också en tunika/klänning av mamma och pappa som kosta 189 kr. Men det var allt :P Jao, och en vaniljmunk av brur xD hahah :P yeah. Bilresan var fun fun. Jag åkte med farmor, sara och jenny, vi spelade hög musik och sjöng :D
Men ska gå och vara lite mer social nu. Innan pappa kmr och klagar.

Norrland är udda

Ganska dålig uppdatering här jao. Well well, är man i norrland så är man. Kan ju kika in en kort stund på kvällarna, men blir inte flera inlägg om dagen som jag annars brukar få till ;P

Iaf, resan igår gick bra. Jag och brur halvsov typ hela resan = det bästa med att inte ha körkort ;P haha! Vi hamnade i värsta stormen, med ösregn och blixt och dunder. Alla bilar körde typ in till kanten för att dem inte vågade köra i vädret, men lilla pappa han körde vidare, nöjd över att trafiken försvann xD hahah!

Idag har vi varit duktiga, fixat med fönster till farmors trapp. Jaa jag kan inte förklara så bra, och dessutom väntar det fika så försöker skriva snabbt XP heheh. Jag, farmor och Jenny tog oss en tur till Solberg, handlade lite mat och annat i världens största butik... HHAHA, yeah right. Seriöst den är så liten och sugig att man typ dör xD hahah! Till exempel skulle vi köpa tandkräm till Karin (faster), och under lunchen hade vi skämtat om att vi skulle köpa ngn barntandkräm.. Well, vi köpte det också, för det var liksom det enda som fanns i äffarn xD hahah!
Dessutom har vi badat idag :) Det var kallt som fan! Jao och åkt moppe :) Fast det var jävligt struligt att få igång den. Tur man fick hjälp.
Men aja, nu ska jag fika!

Kortis

Godmorgon.
Här håller alla på att göra sig iordning, för snart ska vi åka. Till Norrland :D Blir borta typ 2 veckor, hela familjen jao :) Sara är ju redan där uppe, så vi blir fyra stycken i bilen idag ;P

PAUS, ska bara hjälpa pappa bära ner lite saker så han kan börja packa bilen innan han ska åka och tanka.

Och nu är jag tillbaka, men hinner inte skriva mer för mamma tkt vi kunde gå ut och vänta på honom xD hahah, well well.. Ha det bra! Nu väntar en cirka 8 timmars lång bilresa 8)

Harry Potter och halvblodsprinsen

Jag är sjukt trött :O så blir ett väldigt kort inlägg. Vi spelade spel hos Alex, det var mys :) Bion var asbra! :D jag satt bredvid Kamilla och Alex, och vi kommenterade allt lite då och då :) Precis som det ska vara! Fedrik och Jessica var ju med på bion dem med :D men dem satt för långt bort för att snacka med under filmen 8) hahah, smart!
Vi störde oss lite smått på vissa grejer i filmen, men aja, den var bra och rolig! Absolut sevärd yes! :D Men nu måste jag fan packa så jag kan sova. Håller halvt på att somna här jaa xD hahah!

Wiiiee

Jag och brur var sociala igår :) Vi såg på film samt spelade dataspel. Heroes 3 :D Hahah, alltså jag hade fan inte spelat det på sjukt länge! :O Det var jätte roligt :) Så senare idag ska jag ta ett ryck och leta efter skivan så jag också kan spela det :D Jao och vi baka kladdkaka också, köket såg ut som ett bombnedslag och den var väldigt rinnig i mitten, men hey det gör inget, för den var god ändå :D

Jag har städat hos bebbarna och well jag packar ikväll, för nu ska jag hem till Alex där han, Jessica och Kamilla väntar på mig :D Ikväll är det bio!!! HARRY POTTER och halvblodsprinsen :D wiiiiie! :D

PS

Wiiiie, så jag lekte i ps :) Blev inte sådär jätte nöjd, men helt okej endå. Lägger upp bilden här nu.


Nu ska jag och brur äta vår middag xD HAHAH! well, vi åt ju lunch typ vid 3 såå :P Sen ska vi se film också :D får se vad det blir för ngn :) yees. Kmr väl säkert ett inlägg senare ikväll då jag inte har ngt att göra ;P

Some people laugh

Jaaa... såklart. När det bara är jag och brur hemma, och då jag kan lyssna på HÖG musik.. ja då har man ont i huvudet -.-' Irriterande jao. Men envis som jag är kmr jag snart strunta i det 8) HAHA, det är säkert jätte bra.. heheh 8)

Iaf, brur och jag var i stan. Han köpte en t-shirt, jag köpte en mascara till mamma :) jao för hennes pengar men endå :P (oj nu blev det högt här :O haha) Efter stan åkte vi till vällingby där vi åt :) Friterad kyckling med ris och sötsur sås :D mums! <3 och vårrullar på det också :) namnam!
Fan vad jag fick lust att se på High School Musical nu! :O hahah! Bara för jag lyssnar på en låt därifrån ;D hahah, alltså den filmen är så söt :) yes. Men jag ska typ se Confessions of a shopaholic senare :) Brur min skickade den till mig :) Jao och vi ska typ spela x-box och kanske se film ikväll :)

Btw, jag älskar hur min datorskärm ser ut just nu :) Med bakgrundsbilden och det. Superfint, kolla bara!


Och yey, nu har volymen höjts en smula, och det känns helt okej :) Inte helt på topp med huvudet, men fan det funkar ;) Inte heller håller jag mig till att lyssna klart på låtarna.. nej här byter vi lite hej vilt :D hahah!
Jag funderar på om jag kanske ska börja packa.. men känner mig inte direkt.. sugen på det xD eller vad man nu ska säga. Nej jag vill leka i ps :D jaaa, så det ska jag göra :)

Kikar igenom gamla inlägg

Jävlar vad jag skrivit långa inlägg på bloggen xD har liksom nada att göra, så roar mig med att kika igenom gamla inlägg :P samt lyssna på musik. Jag läste ngt inlägg och kom på ngt jag skulle skriva.. men fan jag har glömt bort det :O haha! Kanske skulle jag skriva att hela familjen åker till Norrland på torsdag.. eller jaa! en sak jag skulle skriva var iaf att mamma vann 10.000 igår! :D så vi käkade ute :) mysigt jao!

Idag ska jag och brur till stan, sen är vi ju ensamma hemma då mamma och pappa åkte till ngt landställe :) Så jag ska spela HÖG musik!<3 yes. Imorrn måste jag städa hos bebbarna.. och jaa, sen är det ÄNTLIGEN HARRY POTTER! :D vilket var en av sakerna jag skulle skriva kom jag på ;D Man har liksom väntat sen.. november? och nu, på onsdag, imorrn är det dags! :D:D:D Ska se den med Alex, Kamilla, Jessica och Fredrik så det blir skoj :) Premiären! precis som alla andra Harry Potter filmer så måste man gå på premiären :)
Aja, jag e ganska hungrig.. vi fick iaf pengar av mamma så vi kunde käka ute :D ska iaf se om brur e klar snart :)

Min idol

Visst, det kanske låter skumt att ha sin pappa som idol, men han är verkligen det. Jag hör honom prata om sin ungdom, och jag önskar att jag skulle kunna uppleva samma saker. Eller i alla fall liknande. Han är framåt och självsäker, och kunde jag välja skulle jag vara som han. Inte för att jag inte gillar mig själv, utan mer för att jag önskar att jag vågade göra saker. Vågade, precis som han gör. Visst blir man irriterad på han ibland, men finns det ngn som inte blir det på sina föräldrar? Nej knappast. Men hursom helst så är, och förblir han, min idol. Den jag ser upp till.


Jag vill ha en hund!

Fyfaaaaaan vad jag vill ha en hund. Jag hjälpte Sandra med att komma på ett hundnamn till hennes valp som hon ska köpa snart :D åhh, blir så glad för hennes skull. Jaja, jag kom med massa namnförslag men det slutade iaf med att hon kom på ett själv :) Missade ju att träffa henne plus massa andra sötisar igår :( Var ju tvungen att vara hemma så jag kunde få pengarna för datan :) HAHHA, yes min gamla data är såld!
Jaja, jag har iaf massa namn att välja mellan sen när jag skaffar hund :) Läääängtar! Men först.. jobb. Sen även lägenhet I guess. Men iaf jobb, annars har man ju fan inte råd att ha hund 8) heheheh. Typ.. smart! :D hahah!



Roligt

Wiiiihaaa, jag hade mkt roligt igår :) Vi hade en liten förfest hos Ronjas killes kompis Pontus :P Vi spelade x-box360 och snackade typ :P Drog till ngn klubb som hette typ.. club catta..cattlin.. ngt sånt jao 8) hahah, dem spelade ganska dålig musik (yes jag är bra på att klaga på musik), det var massa folk och lamporna blev man typ snurrig av xD hahah, men annars var det toppen! Javisst ja, och toaletterna var minisize 8) hahah! Men aja, det var roligt, med roligt sällskap och massa snack :) Blev inte direkt så bra bilder, inte heller så många, men ngr kanske dyker upp imorrn eller ngt. Ska börja göra mig iordning snart. För jag ska hem till Alex :) Vet inte vad vi ska göra, men det blir nog bra :P blir väl se på film och spela tv-spel som vanligt typ ;D hahah :P Jao men först ska jag bada bebbarna med lusschampo, det står först på listan jao :PVisst ja! Jag sålde datan :) så fick 1000 spänn för den :D nice nice! Men nu ska jag bada bebbarna ;P

Monsoon

Okej, jag är typ anti dem, tkr inte dem ser bra ut eller sjunger bra eller ngt 8) men just den här låten är fan bra. Och yeah, det står jag för.

Mosters blogg

Well jag kände mig jue lite rastlös så bestämde mig för att fixa mosters blogg. Vet inte om det blev bra med texten på headern, men i så fall får jag göra om den :P  här är den iaf :)

Nu ska jag rolla lite mer, sen ska jag väl krypa i sängs så småningom ;D yes.

Lite smått och gott

I'm hoooome! yes. Och jag sitter vid min älskade dator, lyssnar på musik och håller halvt på att somna. Men samtidigt är jag inte trött. Har massa att göra men känner mig ändå lite sådär... smått rastlös :O sådär som jag hatar att känna. Usch för det. Men aja.. Veckan har varit mysig! Skrev ju ett inlägg om måndagen, tisdagen och onsdagen, så well tänkte skriva lite kort om gårdagen samt om idag :)

Torsdag
Var på praktiken, fick gå med 6 hundar! Det var många koppel att hålla reda på, men det gick riktigt bra faktiskt :D *stolt jao!* ;D hahah 8) Rose kom på besök en kortis på dagiset också :) Vädret sög, men fan det var inte hela världen. Det var bara min högerfot som var helt dygnsur! heheh 8) mysigt javisst. Eller inte ;P Efter praktiken åkte jag och Rose hem till henne, vi åt pannkakor och städade i hennes rum. Sen när vi kom tillbaka till Högdalen såg vi på Torkel i Knipa. HAHAHA! weird film, men den var rolig ;D hahah!

Fredag (idag :D)
Praktiken gick bra idag, sista dagen </3 kommer så sakna hundarna, samt Bea och Anna. Mycket trevliga och fan man kände sig verkligen välkommen dit. Jaaa mer än praktiken har jag typ inte gjort idag. Eller jo! Spelade två omgångar Monopol med brur och pappa under kvällen ;D roligt! Sen var jag lite klantig där ett tag också, hade ut cola över spelet, hade ut chips över soffan och golvet.. :O hahah! yes som sagt, klantig ;P Sen har jag inte direkt gjort mkt mer.

Imorrn är det utgång :D förfest hos Ronja yes! Eller hos hennes kille, men aja :P hahah. Hoppas brur min hänger på, vore roligt :) Får se om Kamilla hör av sig, annars verkar det bara bli jag och Jenny, samt Ronja och hennes kompisar :P jao och kanske brur. Aja, det spelar inte så stor roll :D skoj ska det bli iaf! :) Men aja.. bilder! sen fåre räcka :)

1. Jennys katt och kattungar!
2. Emil, Milou, Dilba och Vilma :)
3. Sibel som är indränkt med lusschampoo


1. Mira, Flora, Tindra, Vilma, Emil och Milou :)
2. Flora, väldigt fin tik jao!
3. Jag och Emil, han blev en av dem jag kom att tycka som mest om


1. Även din vildaste Dino kunde koppla av ibland ;P
2. Milou :)
3. Underbart söta Dilba!

Like I said, I'm still alive

Jao okej, jag har ju varit väldigt oaktiv här på bloggen den här veckan. För jag har varit med Rose :D jao och jenny. Jag sover i Högdalen och Rose har ingen dator, men nu sitter jag på min systers bärbara som jag lånade hit :) Tack syster ;D och btw.. jag skickade ett sms men du svarade inte och jag orkade inte skicka till farmor eller så xD hahah :P
Iaf, jag ska uppdatera lite om veckan innan Rose får äran att låna datan ;D (Bilder kmr på fredag då jag är hemma)

Måndag
Praktik, jag fick gå med 4 hundar. Det gick bra :) Fast sen gick man ju typ endast med dem som går bäst också ;D haha :P Jag mötte Rose i centrum så vi gick till Johans lägenhet. Slappade lite och sådär, sen kom Jenny och vi såg på film. Zodiac. Den var seeeeg! Sen såg vi en till film som gav mig mardrömmar xD HHAHA! nästan iaf ;D jag är skadad efter den iaf ;P

Tisdag
Praktiken var okej, jag fick gå med alla hundar själv för Bea kände sig lite hängig :O men delade upp det i två grupper så gick totalt 4 promenader. Det gick iaf bra, förutom att jag ville slå Dino :) hahah ;D han var bara sååååå jobbig! :O Sen mötte jag Rose och Jenny i centrum, dem hade planerat kvällen väl :) Vi åkte hem till Rose där hon städade hos sina bebbar. Käkade på Donken i Huddinge. Sen åkte vi hem till mig där vi skulle ha städat hos mina bebbar, men märkte att dem hade löss, så vi skjöt upp det till nästa dag så vi kunde städa hela rummet och sådär. Sen åkte vi till Alvik där vi träffa Daniel (en av Jennys kompisar) som skjutsade oss till Åkersberga. Där gjorde vi oss iordning lite samt käka Daimtårta innan vi åkte för att se på lite Streetrace :) Spännande spännande, var inte så mkt folk då vädret inte var det bästa, men vi fick iaf åka med lite :D Det gick fooooort! Var sjukt roligt, men samtidigt lite läskigt 8) Jag och Rose åkte tillbaka till högdalen där vi såg lite på film innan vi typ däckade xD

Onsdag
Rose gick upp före mig då hon skulle till tandläkarn, så när jag gick upp var jag ensam i lägenheten (som jag btw älskar!) Praktiken var rolig idag, lugn och skön. Mötte Rose i centrum för att ge henne nycklarna, sen möttes vi i centrum efter praktiken också. Bea samt Roses brorsa var med då också. Jao och Beas korthåriga collie Dilba. Bea och Dilba gick av vid centralen och vi andra åkte hem till mig där vi städade hos bebbarna, samt duschade dem med lus schampo. Dessutom tvätta vi alla saker och dammsög och damma rummet :P Åt pizza också, sen åkte vi hit, och well jag snodde med mig systers bärbara dator ;D
Nu sitter vi här, ser på Animalt planet - Djurpolisen, samt äter pommes ;D mums! Och dricker juice :D rolig blandning, men gott :) Men nu ska Rose få använda datorn lite ;D

i'm still alive

Ni behöver inte vara oroliga. Jag lever än. Sover hos Rose i högdalen tills på fredag. Vi hade roligt igår med Jenny, idag ska vi ha ännu roligare! Bebbarna mina har löss :( ska fixa med det imorrn, så då kmr troligtvis ett litet längre inlägg. Annars kmr det på fredag ;D and guess what.. JAG HAR MIN MOBIL IGEN!!! :D:D:D så vill ni ngt... SMSA! :D Nu ska vi snart dra! HAVA FUN :D oh yes!

Morgon

Jag glömde skriva att jag drack sjukt mkt cola igår. Jag tror jag drack 4 glas, en 33 cl burk samt en femtedel ur en 50 cl flaska 8) hahaha, mums! Tröstade mig för att jag är mobillös jao ;D

Nu håller äter jag frukost :) ska åka om typ.. 5 minuter :P Idag ska jag sova hos Rose :D Rooooligt. Blir nära till praktiken sen imorgon också då vi ska vara i hennes killes lägenhet. Well han bor i högdalen så det är nära och bra ;D Imorgon måste jag dock hem, måste ta hand om bebbarna samt städa hos dem. Men sen kmr jag troligtvis sova i högdalen med Rose resten av veckan :P eller ja, tills på fredag iaf ;D
Btw, Nadja.. försök komma på ngn kort text som jag kan skriva in på headern! Gärna tills imorrn :) Så fixar jag din blogg imorrn när jag kmr hem ;) <3

Slappdag

Jag har suttit här hela dagen :) Och för en gångs skull gör det fan inget ;D hahah, well har varit så seg i huvudet att jag inte orkat göra ngt annat så :P Har gjort massa småsaker på datan, så det har varit helt okej. Slappt yes. Fixat till exempel med mina bilder. Är inte helt klar än men nästan :P Hahah, såg massa bilder när jag var blond, fan ibland saknar jag den färgen 8) Men men :P Brur min fixade iaf "10 orsaker att hata dig" till mig :D så den ska jag se alldeles snart <3 yes. Sen efter det blir det väl sängen så man är pigg imorrn ;P Men hey, nu ska jag se filmen :D

NOOOOOOOOOOOOOO

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN !!!! Jag är utan mobil! :'( Äckel cp mobil. Jag laddade den under natten, la den på skrivbordet imorse när jag gick upp, gick på toa och kom tillbaka. Då var den avstängd.. 0.o Typ jippie. Kom fan inte ihåg koden, det stod helt jävla still. Dem enda koderna som kom upp i huvudet var liksom portkoden och koden till mitt bankkort. Jag provade iaf, och hey det gick skit. Så jaa.. utan mobil alltså </3 Och jag som är mobilberoende :S

4 timmars sömn

Helo alla. Inte fan är man pigg nu kan jag säga. Vart väldigt sent igår, eller tidigt idag beroende på hur man vill säga det :P Jag tror jag och brur var hemma 6.20 :P Och sen gick jag upp typ halv 11, så har sovit ungefär 4 timmar. Hahha, jao det är alldeles för lite för mig xD hoppas jag piggnar till snart, inte för att jag lär göra mkt idag. Neee lär väl sitta här och slappa, sen kanske spela ngt med brur? och se film kanske :D ååhh fyfan vad jag vill se "10 orsaker att hata dig" :O Yes. Men men.. vi får väl se hur det blir med det. 
Men hey nu är jag hungrig, så ska äta ngt :D eller.. först kmr en del bilder från gårkvällen!




Minigolf; Pappa vann, Jompa kom sist, men var nog lika glad för det ;D


Hmm, vad gör brur min ute i brännässlorna? :O ahhah! sorry brur för min klantighet! (jag lyckades sparka in tennisbollen vi hade med oss i brännässlorna två gånger :O klantigt yes!)



Jompa, eller kanske är det Jesus? xD                  HAHHA, men Jompa då :O


Brur min fick massa shots från mamma och pappa :)




Jag och brur :D HAHAH <3


Mamma, jag och pappa <3 (brur hade sprungit bort xD)


På väg hem :P


Kaos hemma hos oss ;D                                    Jompa mådde inte så bra 8)


Mamma, pappa och brur <3


I hissen ;D vi 4, + Marie och Gunnar drog vidare hem till Nadja och Roger :)


Jag och Roger gick hem till dem medans dem andra var latisar och åkte taxi ;D


Sen så blev det bara jag och dessa herrar kvar. Marie skadade sig så åkte till akuten :( Nadja var bra kompis och hängde med henne!


1. Ngn gris Roger sa att jag skulle lägga upp 8) varför kmr jag inte ihåg xD
2. Nisse eller vad fan han heter ;D
3. Spotify! Fan vad jag vill ha det <3 Vill, vill, vill. Yes :P


Zkruttan :)


Sen kom Nadja tillbaka, (Roger var lite trött där ;D) och Karin kom dit också då :P


Me and brur får äran till sista bilden ;D Dagen var lyckad och rolig, med mycket trevligt sällskap! :)

Skooooj

Wiiiiie! Jag sitter hemma hos Najda och Roger, lyssnar på lite musik från Spotify. Fan vad jag vill ha det! yes. Iaf, vi snackar och har det trevligt. Snack snack. Jag har drukict, vilket kanske kmr märkas på min stavning ;D trots att jag koncentrerar mig på den xD ahhaha! Iaf, kvällen vr trevlig. Mysig grillning hos mormor. Mums mums. Sen glass med jordgubbar till efterätt. Mums! Sen åkte vi hem till oss, satt där ett litet tag innan vi allaihopa drog och spela minigolf. Gick skit, men fan det var skoj endå ;D Mysigt sådär. Sen var det Råcksta krog som gällde. Kanske inge dansklubb direkt, men mysigt sådär ändå. Sen efter det drog vi hem till nadja och Roger, yes där vi är nu. Jag och Roger gick medans dem andra tog taxi. latisar xD hahaha! Iaf, folket är ju härliga här. Stackars Marie som fick en spricka i foten dock :/ usch usch fr det! Nu lyssnar vi på massa blandad musik. Justr nu "Lies" med McFly <3 Introt, alltså fyfan vad jag älskar det! yes.
Well well, vi får se hur länge man orkar. Natten är ung, och itne känner man sig redo för sömn än ;D hahah! Jag och brur ska kanske väcka pappa vid halv 8, vore ganska roligt sådär! Btw, vi snacka en massa. Fyfan det känns bra att kunna snacka av sig ibland. Och dessutom är det roligt att göra saker med brur min <3 Hoppas verkligen han är nöjd med sin 20 årsdag! Yes. Men hey, nu ska jag vara social. Jag vet, en del stavfel, men hey det är inte hela världen xD och jao, bilder kmr imorrn ;D har dokumenterat dagen med bilder ;P
Have a good time!

Datanörd

Jaha nu känner man sig typ som en datanörd. Sitter här hos mormor på morbrors dator xD AHHAH vadå nörd liksom? 8) men men.. den här datan var lite charmig, men jobbig att skriva på. Jao är man inte van så är man inte :P Iaf, dem spelar kort här bredvid. Jag vill vara med men endå inte, dem spelar ju om pengar jue :O jag vara fattig kvinna så :P

Brur min var på systemet idag, han fick köpa åt mig :D hahha *fy på mig yes* eller.. *fy på han*, men fan det är bra brur :D HAhah, aja, ska väl försöka vara lite social eller ngt :) Eller, jag är ju social här. Sitter på en bärbar data bredvid kortspelarna så det går jue bra :P Yes. Fast pappa lär mobba mig när han kmr xD jao om datan fortfarande lever då 8)

Nu har jag typ inget att skriva om,så well.. stopp där :P


Stress är en vana

Jag förstår inte hur jag lyckas 8) Varenda gång! Jag har massa tid. Sitter vid datan och slappar. Sen så plötsligt har jag knappt ngn tid alls. Vilket innebär att jag alltid får stressa xD förstår inte hur jag lyckas xD ngn gång borde man väl lära sig. Eller? ;D
Iaf.. har 3 minuter på mig. Måste fixa håret lite till. Sen ska vi dra ;P Bye bye!

Bilder, Och jao, Grattis Brur :D

Well så det blev ingen fest. Men aja. Är ändå trött så det kanske var bäst så :P jao. Men men.. så jag tänkte att jag ska lägga upp lite bilder från praktiken medans bebbarna springer runt och röjer stället 8) Sötbebbarna<3 Jag grattade brur min :) Ville vara först, men var 3:a :( hahah, dumma sara och pippin -.-' heheh 8) Iaf.. Han förtjänar väl ett grattis här med.. Så grattis på 20 års dagen brur min :D Det blev i för sig två grattis där.. oj 3, eller 4 med rubriken :O HAHAHAH! okej jag e trött 8)




Bilder var det ja!

Tindra :) söt sak


Milou :) en pipig liten sak ;D


Emil :) jaa han var ju charmig som fan!


Dino :) Han var duktig idag.


Mira som typ var lugnast av alla :P märktes knappt jue ;P

Fredag

Vafan jag har ju glömt skriva om praktikdagen :O fy på mig! yes. Och nu är jag för trött för att orka ladda upp bilder eller skriva långt. Bra där ;D Hade roligt iaf, var bara jag och Bea där hela dagen. Idag var det 7 hundar, varav en löpte så det var lite kaos ibland :P men vi fixade det :) Jag fick ha 3 hundar idag när jag var ute. O'boy, Tindra oh Flora (som löpte). Det funkade bra iaf! Fast Tindra märkte man knappt av :P söt var hon iaf! Bilder kmr väl imorrn eller ngt :)

Jag har fixat med Erikas blogg :) den blev fin!!! Yes. Här
Försökte fixa till moster också, men nae det gick inte så bra :/ haha, min fantasi svek mig där. Jao. Men får försöka imorrn igen :) Hoppas det går bättre då ja :D

Jag är trött men ska kanske på fest :D Hoppas :D fast har inget att dricka men fan det löser sig :) Än så länge är det inte ens säkert så :P vi får se jao. Snart fyller brur år också :D Han blir systemmyndig! yes! eller vad fan man säger ;D haha! Aja, ska sluta babbla i nattmössan.

Uppe med tuppen

Sååådär :) Nu har jag fixat till den där lilla saken på bloggen :) Blev mkt ändranden, och well bloggen blev lite bredare också. Men det gör inget. Nu ser det snyggare ut iaf :D har två "beställningar" på bloggfixande också ;D Hoppas jag har fantasi så jag kan fixa det ikväll :D

Var uppe halv 8 idag. Känns skönt att ha gott om tid på sig på morgonen. Ska liksom inte dra förrän om 45 minuter :) Skönt skönt. Har packat badkläder och liten matsäck :) Det skulle typ åska och regna idag så kanske blir det ingen badning, men det märker vi :P

Btw.. Det är freeedag idag :D Och imorrn fyller brur min år :) Ska köpa ngt till han idag yes.

Ändring

Wiiie så min blogg är omgjord :D Stör mig på en liiiiten detalj, men hey det är säkert bara jag som vet om den ;D jao och Therese för jag sa det till henne 8) hahah! Blev iaf nöjd med den :D Även om jag ska försöka fixa till det där lilla felet imorrn. men inte nu. Nej nu ska jag fixa ngr småsaker, sen är det sovadags. Yes.

Och jag har nada att skriva :D sååå.. godnatt!


Nära

Jag blev med ens rastlös :O jag fick lust att ändra min blogg.. HAHAH, fast orkade inte riktigt lägga ner så mkt energi på det. Samt att jag har dålig fantasi just nu. Eller okej, jag ska väl leka lite.. så får vi se hur det blir. Men troligtvis lär den stanna som den är ett tag till :P yeah, det märker vi.

Och varför jag började skriva här vet jag inte. Hahah, förvirrad jag är ;D eller ngt. Aja, skitsamma. Ska leka i ps nu, får se hur det blir ;P

Högdalens hundcenter

FAN FAN FAN! Äckel jävla fitt skit! Kom ett jävla kvitto från skolan idag.. jippie jag har tydligen inte lämnat in en bok.. och inte fan är den hemma.. vilket betyder att jag kmr få betala 356 jävla kr!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, fan fan fan. Det kmr svida så hårt på kontot :(

Men aja.. vi låtsas inte om det just nu. Istället ska jag skriva om dagen :D Första praktikdagen på Högdalens hundcenter! Well det tog ju år och dar att ta sig dit 8) hahah! inte riktigt men fan det var ganska segt. Kom iaf fram, var lätt att hitta då vägbeskrivningen var lätt att läsa :) Inte heller var det speciellt långt. Hade iaf 30 minuter på mig, tror det tog max 10. Så jao bättre tidig än sen! Anna och Bea var det som jobbade där idag :) Anna är ägaren och Bea är anställd, lika gammal som jag. Dem var väldigt trevliga och lätta att prata med :) Idag var det inte så många hundar där. 4 hundar totalt då dem flesta hundarna var lediga idag :P så jag och Bea gick med två var. Bra start då jag inte är så van att gå med två i koppel :) Det gick iaf bra, så är det fler hundar imorrn är jag redo för att ha fler :) yes! Men är det lika få hundar imorrn så kanske vi ska åka och bada med dem :D *hoppas*
Roligt var det iaf när jag och Bea var ute med två hundar var, så möter vi ett annat hunddagis med 3 pers som är ute med typ.. 6 hundar var xD vi kände oss lite små patetiska då 8) ahaha! Fast våra hundar skällde inte:) Det gjorde deras ;D hahah! Tror detta kommer bli en rolig praktik :D resan dit och hem är seg, men fan det är inte hela världen :P


O'boy :D alltså honom ville jag fan ta med hem <3


Mira :) Supersöt tik som doppade framtassarna i vattenskålarna efter promenaden xD


Dino, en jobbig tonåring som skällde en del ;D


Vilma, en fin äldre dam som tog det mesta med ro :) Lite gnällig var hon dock ;P


Det kom in en hund som skulle trimmas också. Bea och Anna på bilden :)

*Tummen upp*

Det är verkligen ngt fel på mig... 8) HHAHA! jag ska liksom upp 8, halv 9 imorrn. Så kan ngn vara vänlig och förklara för mig vad jag gör uppe den här tiden? hahaha, ja inte vet jag ;D Jag skulle gått och lagt mig vid 22.30 först.. sen blev det vid 23. sen 23.30.. och well.. nu är den 23.50 8) Duktig jag är... :D hahah! Men jaja, jag ska ta mig i kragen och göra mig iordning så jag kmr i säng. Nu gäspa jag iaf så trött är man iaf :D yey! hahah, well jaja..
Nu ska jag sova! Godnatt

Nice

Jag och Malin hade det mys typ hela tiden jao :) Idag gjorde vi inte så mkt. Såg på Sex and the City samt tog oss en tur till banken och apoteket. Sen hann vi inte så mkt mer då Malin skulle jobba. Så jag åkte hem. Träffade Mona och hennes kompis på pendeln. Roligt att snacka lite :D

Paus.. FYFAN vad ont det gjorde när bebbarna klättra på ens bara ben o.0 hahah!

Okej 8) så vad har jag mer gjort idag? inte mkt precis. Har suttit vid datorn och slappat, samt städat hos bebbarna. Nu gosar man lite med dem :) Sötnosarna! Sibel sitter i mitt knä just nu <3 Misty röjer som vanligt runt i hela rummet 8) Daphne springer runt och kikar överallt, och well Vilda käkar på ngn kartong eller vad det är :) Allt är som det brukar ;D hahah! bebbarna små <3

Btw.. Min kamera är sönder.. -.-' IGEN liksom. suck! Men aja.. får väl flirta med pappa så han tar den till dem som kan laga den 8) hahah! Imorrn börjar min praktik. Kanske är det bra att jag inte har ngn kamera då.. annars skulle det säkert bli mer fotografering än arbete xD hahah! typiskt mig jao ;P men men.. Ska bli roligt :) Hoppas bara jag hittar dit.


Lite bilder:



Usch

Well man tkr jue att man borde ha lärt sig att inte låta tankarna dra iväg sådär. Och den här gången tänkte jag jue inte heller tillåta mig till det. Men hahah, jaa det var lättare sagt än gjort. Och well, det ledde, precis som jag trodde, till besvikelse.

RSS 2.0