Lite smått och gott

I'm hoooome! yes. Och jag sitter vid min älskade dator, lyssnar på musik och håller halvt på att somna. Men samtidigt är jag inte trött. Har massa att göra men känner mig ändå lite sådär... smått rastlös :O sådär som jag hatar att känna. Usch för det. Men aja.. Veckan har varit mysig! Skrev ju ett inlägg om måndagen, tisdagen och onsdagen, så well tänkte skriva lite kort om gårdagen samt om idag :)

Torsdag
Var på praktiken, fick gå med 6 hundar! Det var många koppel att hålla reda på, men det gick riktigt bra faktiskt :D *stolt jao!* ;D hahah 8) Rose kom på besök en kortis på dagiset också :) Vädret sög, men fan det var inte hela världen. Det var bara min högerfot som var helt dygnsur! heheh 8) mysigt javisst. Eller inte ;P Efter praktiken åkte jag och Rose hem till henne, vi åt pannkakor och städade i hennes rum. Sen när vi kom tillbaka till Högdalen såg vi på Torkel i Knipa. HAHAHA! weird film, men den var rolig ;D hahah!

Fredag (idag :D)
Praktiken gick bra idag, sista dagen </3 kommer så sakna hundarna, samt Bea och Anna. Mycket trevliga och fan man kände sig verkligen välkommen dit. Jaaa mer än praktiken har jag typ inte gjort idag. Eller jo! Spelade två omgångar Monopol med brur och pappa under kvällen ;D roligt! Sen var jag lite klantig där ett tag också, hade ut cola över spelet, hade ut chips över soffan och golvet.. :O hahah! yes som sagt, klantig ;P Sen har jag inte direkt gjort mkt mer.

Imorrn är det utgång :D förfest hos Ronja yes! Eller hos hennes kille, men aja :P hahah. Hoppas brur min hänger på, vore roligt :) Får se om Kamilla hör av sig, annars verkar det bara bli jag och Jenny, samt Ronja och hennes kompisar :P jao och kanske brur. Aja, det spelar inte så stor roll :D skoj ska det bli iaf! :) Men aja.. bilder! sen fåre räcka :)

1. Jennys katt och kattungar!
2. Emil, Milou, Dilba och Vilma :)
3. Sibel som är indränkt med lusschampoo


1. Mira, Flora, Tindra, Vilma, Emil och Milou :)
2. Flora, väldigt fin tik jao!
3. Jag och Emil, han blev en av dem jag kom att tycka som mest om


1. Även din vildaste Dino kunde koppla av ibland ;P
2. Milou :)
3. Underbart söta Dilba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0