Vinterparadis

Det var flummigt på mitt jobb idag. Eftersom två pers som skulle varit där var borta 8) hahha. Men vi löste det, även om det blev många promenader och dålig städning xD hahah. Så kan det va.
Orkar inte skriva mer, så slänger in ngr bilder från dagen istället :D


Intresseklubben exploderar av upphetsning?

Jag såg klart Vänner idag. Usch jag hatar att se sista avsnitten av serier ;O hahah. Var bara tvungen att skriva det 8) jaa det var ju så intressant att jag ville dela med mig om det ;D hahah.

I heard that girls are from Venus, and that guys are from Mars

Det finns mkt som jag känner att jag vill skriva. Det finns mkt som jag känner att jag behöver skriva. Men jag vet inte hur mkt man kan dela med sig av. Samt att jag omöjligt kan formulera mig. Olika tankar flyger fram i huvudet. Tankar som gör mig rädd. Tankar som gör mig orolig. En sak vet jag i alla fall. Det handlade inte om dig. Det var länge sen det gjorde det. Det handlar om oron över att inte träffa ngn annan. Oron över att ständigt få känna den här känslan av ensamhet. Sedär, där fick ni ngt litet privat att läsa iaf x) hahah.

Chaos

Jag är sliten efter festhelgen x) Har inte orkat göra ngnting idag, så har ägnat dagen åt att se på film. Har sett på 8 mile, Sex and the city 2 och The Condemned. Bra filmer, och nu har jag ju betat av två filmer från datan som jag inte sett förut ;P maha. Jag har dock inte bara latat mig, utan har faktiskt tvättat också :P duktiga jag! maha ;D

Och åter igen befinner jag mig i det där stadiet när jag måste lägga det bakom mig. Jag vet att jag kan, för jag har gjort det förut. Men denna gång kmr det inte bli ett.. ja vad ska vi kalla det? Återfall? hahah. Nej denna gång är det för gott. För det är bäst för mig.

Puss på alla söta människor, och kan inte ngn ge mig styrka för att orka gå till jobbet imorrn ;D hahahah.

BILDER! :D från gårkvällen som bestod av allt och lite mer x) haha. Jag måste ju iaf nämna att jag och Karin sjöng Kareoke :D Don´t stop me now med queen ;P jag är ingen sångerska, men jag har nog fan aldrig sjungit den så dåligt som jag gjorde igår xD hahah.



och well nu ska jag se på lite Vänner :)

Party party

Var ute igårkväll :D Hade grymt roligt med en blandning av seriösa snack, shotdrickande, dans och många skratt! :) Vi åkte härifrån vid tolvslaget, jaa det blev ju lite sent, men inte fan gjorde det ngt ;P Vi åkte till Viper! Eftersom ingen annan vill dit när vi blir fler. Well jag tkr Viper är charmigt, speciellt med tanke på att det har lite minnen :P Var ju där man gick ut första gången. Var där jag hade min studentskiva och jaa, lite mer sådär x) haha.
Iaf, vi var som vanligt kvar tills stängning, sen blev det donken i väntan på nattbussen :) Vi har en nattbuss :D hahah. Var hemma typ klockan 5. Jag gick och la mig direkt, och med enkel uträkning.. så gick jag upp typ klockan 10 och har alltså sovit 5 timmar inatt :P det är väl lagom? hahah.

Kmr väl dö ikväll, men vad fan gör det :D har inte varit ute och festat på länge, så yeah jag behöver en helg med dubbel utgång ;) maha.

Gammal bild, men vad gör man när man inte orkar lägga in bilder från mobilen och ens inlägg är tragiskt bildlösa? ;P hahha. Ska färga håret mitt idag också :D var bara tvungen att nämna det x) haha.

why so serious?

Vårt mobila internet och jag är tydligen inga bra vänner. Jag öppnar så massa nya flikar.. gör flera saker samtidigt. Vilket vårt mobila internet inte gillar då det är grymt segt. Jaa ni kan ju lista ut hur bra det går ;P hahah.

Annars då. Jofan det är bra :D Tror jag fick lönen idag :D men känner mig fattig, för köpte skor idag :) Fina skor ja. Varma skor Ja! Me like ;P Dock så hatar jag nya skor.. eftersom mina fötter inte är vänner med dem ;O hahah.

Snö, snö, snö. Me like :D Var grymt härligt att promenera i snön idag jao! Även om vissa hundar var.. störda :D hahah.

Känns inte som om det går framåt. Men är jag villig att släppa det trots detta?

Imorrn är det fredag! :D:D:D Veckan går fort som vanligt ;P Me like! Ska va med Ronja imorrn! Utgång kanske ;P jaa det märker vi x) På lördag är det fest för Karin :D party party! Me like! maha ;D och på söndag blire väl vila och typ.. tvättning? ;D hahah. ahh apropå det så borde brur och jag gå ner och boka tvätttid ;O hhaha.

Huvudvärk

Har haft ont i huvudet hela kvällen. Spenderar iaf kvällen åt att se på vänner.

I wanna be a part of something I don't know

Tisdag. Det känns inte som det ;P
Var roligt igår. Jag och Alex var ensamma typ hela dagen på dagiset, eftersom vi delar upp i grupper då vi inte kmr ut med alla hundar ;P Så var jag och Alex i en grupp. Grymt härligt! Promenaden var typ halvflum, och vi typ snackade och så. Stängde gjorde vi också, då passade vi på att möblera om lite, eftersom vi skulle flytta om lite hundar :P Efter jobbet åkte vi iaf till Kista där Alex köpte lite saker, innan vi åkte vidare hem till han för att baka kakor ;P dem vart väl okej, men helt misslyckade om man jämför med sist vi gjorde likadana kakor ;O hahah. Skyller på att vi var trötta, eftersom vi bakade typ vid tio på kvällen xD hahah.
Ahh och sen så pratade jag ju med hundägaren till Kromfohrländer valpen. Det blir inget. Dels för att hon inte ville sälja han till mig då hon bestämt sig för att hon inte vill att han ska kastreras. Samt att jag valde att jag inte vill ha valpen. Han var underbar, det var han, och visst jag tror att det skulle kunnat bli hur underbart som helst med den hunden. Men jag kände att tiden är inte rätt. Att just nu händer så mkt. Samt att jag inte är fullt säker på om Kromfohrländer verkligen är rasen för mig. Men, men.. hund kmr jag skaffa inom en inte alltför lång framtid, och sen får dem som är emot det tycka vad dem vill :D

Men ahh, dagen idag var sådär. Den började bra. Jag öppnade idag, och eftersom jag sov hos Alex så fick jag också sällskap av han :D woooho. Var den lättaste och skönaste öppningen jag varit med om ;) maha. Jag och Alex placerade iaf in alla hundar enligt den nya rumsindelningen. Men under dagen blev det lite ändring eftersom vissa inte funkade och sådär :P eheh. Var i samma grupp som Alex idag igen, eftersom vi valde att göra så då vi skulle möblera om lite till under vilan. Promenerade i iskallt väder och irriterade mig på ngr av mina hundar. Irriterade mig på att dem två framför mig gick så grymt långsamt att jag fick stanna var tioende meter.. Irriterade mig på en viss person som alltid ska ha det lättast och aldrig låter ngn annan ha det lätt.. Irriterade mig på det och lite till 8) hahah. Förutom detta så var väl dagen bra. Var skönt att sluta 3 också :) maha. Åkte hem, diskade, åt god middag som brur gjorde, diskade och well.. ja nu sitter jag här :)

Jag vet inte vad jag ska känna. På ett sätt känns det bra. På ett annat inte. Vet inte vilket som stämmer bäst. Well vi får väl se. Än finns det väl hopp I guess.

Måndagar är inte min grej

Kul att jag har ont i magen och huvudet. Kul att jag typ tvingar i mig en macka eftersom man måste äta frukost. Kul att jag måste tvinga mig till jobbet eftersom Bella är sjuk. Kul att det är måndag. HAHHa.

Nee men okej. Hade ju kunnat må sämre, så får väl hoppas att huvudvärken och det magonda går över. Måndagar är nog inte min grej. Men aja, veckan brukar ju gå snabbt. Man får se det positivt. Idag ska jag till jobbet och pussa på alla vovvar :) maha. Samt troligtvis dampa på ngr ;P hahha. Men, men.. räknar med att jag imorrn eller på onsdag får reda på om jag får valpen eller inte. Spännande. Nej nu hinner jag inte skriva så mkt mer. Dags att börja klä på sig.

Snart är det en ny vecka

Internet är grymt segt. Så pass segt att jag planerar att skita i det och bara se på ngn film eller ngt. Kanske påbörja säsong 10 av Vänner? Är dock lite för rastlös för att bara lägga mig i sängen och se på det ;O dock så ska jag ju faktiskt diska och duscha först, så kanske gör det ändå :P maha.
Är iaf glad att vi har det bärbara internet iaf. Jobbigt om bara en av oss skulle kunna sitta på internet jue ;O haha. Jaa är man van så.

Har inte gjort så mkt idag nej. Har startat rensningen på Ez samt fixat poäng. Nu håller jag på med flockarna. Det är grymt segt, så efter detta ska jag stänga ner skiten ;O hahah.

Seg söndag

Mamma och moster kom som sagt hit :) Nadja följde med mig till tävttstugan, så slapp tvätta själv första gången iaf :D Mamma var snäll och gjorde lite köttfärs till brur och mig. Så har vi färdig i frysen sen så man bara kan tina :) Dessutom blev det lite småsaker gjort såsom att brurs kläder blev upppackade, och vasken blev rengjord :P Tack för all hjälp! :) <3

Nu vettefan vad jag ska göra. Eller okej, jag ska rensa Ez, samt fixa poäng där. Sen så ska jag dammsuga och fixa iordning lite smått på hyllorna då vi fick lite fler saker att ställa på dem :D Ahh ska ner i tvättstugan om ett litet tag också. Håller på att torktumla kläderna :) Seg söndag, men det är man ju van vid. haha.

rastlös

Känns ju bra att jag börjar bli rastlös redan nu. Hahha klockan är liksom inte ens 1. Men, men.. mamma och Nadja kmr hit snart iaf :) Ska tvinga med dem och tvätta :D hahah.
Vad ska jag mer göra idag? haha jaa inte mkt. Tänkte väl att jag ska fixa adminsakerna på Ez, samt typ.. dammsuga? haha. Se på film kanske.
Jag funderade ju på om jag ska va hemma imorrn med, men jag kmr fan inte palla det ;O hahah. Blir så grymt rastlös så det är äckligt. Så nee, jobb imorrn, typ oavsett hur sjuk jag är ;D hahah.

I swear I'd be a better man

Kvällen spenderades framför datan där jag lekte i ps, rollade och sen såg på vänner. Nu är jag rastlös, men antar att klockan snart är tillräckligt mkt för att man ska kunna lägga sig.

Tänker för mkt -igen. Men hur ska jag kunna låta bli att göra det? Seriöst. Skärp dig. Snart ger jag upp detta, och denna gång tänker jag fan inte ge fler chanser och fortsätta hoppas. Om allt hänger på mig.. ja hur viktig är jag egentligen då? Jag vill vara viktig, annars kan vi lika gärna skita i det.

.

Fy satan vad tråkigt jag har just nu.

jag vill, jag vill, jag vill

Är hemma hos mamma och pappa nu :) Känns lite skumt att inte säga hemma ;P hahha. Blir bjuden på middag, men efter det ska jag väl dra mig hemåt 8) åka buss och lyssna på musik :D maha.

Vi var ju iaf och kolla på valpen idag! Fy satan vad söt! Blev kär kan jag ju säga :P hahah. Vill ha han, men än är det inte säkert att han blir min. Typ enda anledningen till att det inte är säkert är för att om jag får han kommer han kastreras (eftersom jag måste göra det om han ska med på dagiset då chefen min har det som regel), och hundägaren hade helst velat att han inte ska bli det eftersom hon planerat att ta en kull efter han sen. Såå jaa, kanske blir han min, kanske inte. Vi får se hur det blir :P
Jag glömde ju ta bilder, för var för upptagen med frågor och att se på han ;D hahha. Men tar bilden hon la ut på annonsen så får ni se han :)

Spännande

Idag ska jag, syster och moster ta oss till Mälarhöjden. Ngn som vill veta vad vi ska göra? :) mohahha, vi ska hälsa på vovven som kanske kmr bli min! :D Åhh jag dör. Spännande, spännande. Kmr ett inlägg senare om hur det gick :) maha.

Mini update

Jag har tråkigt. Fast håller just på att ladda Gossip Girl så att jag kan titta på det tills idol börjar igen :P Efter idol ska jag troligtvis lägga mig i sängen och se en film. Tror det blir asbra. Haha x)
Har ont i huvudet, och har dessutom en äcklig hosta som kittlas i halsen :( buhu, hatar att va sjuk. Men, men.. så är det.

Liten uppdatering

På ett sätt är det grymt skönt att va ensam hemma. Jag har spelat hög musik och sjungt med samtidigt som jag börjat så smått med att packa upp kläderna samt ställt fram lite saker på hyllorna i lägenheten :P Vi har dock inte så mkt att ställa upp, så får vara tomt ett tag till. Syster kommer iaf snart, det kmr bli lite skönt att få sällskap :) Hon ska få hjälpa mig bära in ena byrån i mitt rum, så att jag sen kan packa upp resterande av mina kläder :D Sen ska vi handla, samt ta oss en tur till tvättstugan och se om vi överlever det ;P hahah.

Vad händer mer idag? Ja inte vet jag x) Är idol ikväll, men kanske kmr jag missa det :P Beror på om Fredrik kmr hit eller inte. Han gillar det inte så :P haha. Jag måste så köpa mig en egen cam, så jag kan lägga in lite fler bilder på bloggen :P

Hemma

Jag bestämde mig för att va hemma idag. Dels för att jag inte mådde bra, och dels för att jag tkt jag förtjänade att va hemma och bara ta det lugnt en dag. Kan ju inte direkt säga att jag blev förvånad när jag senare får ett sms där det står att det typ är kaos på jobbet. Känns som om det alltid blir kaos när jag inte är där. Och visst, jag är inte jätte sjuk. Jag hade kunnat gå till jobbet och kämpat mig igenom dagen. Jag menar, det har jag ju gjort i typ tre dagar nu. Men ska man verkligen behöva känna sig skyldig för att man är hemma när man är sjuk? Är det ngt som alla gör, eller är det bara jag som är störd? hahah.

Aja, skitsamma. Dem får fan lov att klara sig utan mig ;O Denna fredag ska jag ägna åt att bara ta det lugnt. Ska väl klä på mig senare och ta mig till affären för att köpa lite saker. Har bestämt att jag ska göra pannkakor ikväll :) Eftersom vi har typ massa mjölk som går ut snart ;O haha. Jaa och sen så kmr syster hit om kanske.. 2 timmar eller ngt. Då får hon hjälpa mig med att flytta in en byrå i mitt rum så att jag äntligen kan packa upp mina kläder :P Blir galen av att behöva rota i kartongerna efter kläder xD hahah.
Pappa och brur var ju och hämtade en byrå som vi fick av Alex igår :) Den är fiiin! och den ska stå i hallen. Tack Alex för den :) och Tack pappa och brur som hämtade den :D jaaa samt Nadja, Jari, Sara och mamma och jaa alla som hjälpt till med lägenheten :) Tror väl det är alla, men mitt minne är ju som det är ;P hahaha.

Min rygg dödar mig just nu. Den här stolen suger! Måste se till att mamma och Nadja får med sig en datastol till mig när dem kmr hit på söndag :) Men men.. ska kolla om jag har ngr roll att svara på, sen ska jag nog äta ngt, och efter det ska jag försöka få upp lite saker på hyllorna runtom i lägenheten :) Ser så grymt tomt ut just nu ;D haha.

hatar rubriker :D

*Jag är sjuk. Jaa jag har varit sjuk ngr dagar nu ;O det suger. haha
*Jag är trött, som satan, men vill inte sova än :) Är faktiskt duktig och svarar på roll :D Har faktiskt saknat att göra det!
*Min "datastol" är verkligen inte skön ;O är en såndär ful vanlig trästol vilket innebär att man får träsmak i arselt. HAhah tragiskt!
*Jag är så grymt jävla bra på att överreagera. Måste lära mig att inte göra det..
*Imorrn är det fredag! :D och jag orkar verkligen inte skriva mer här nu.. haha. Ska fortsätta svara på roll och sen troligtvis se lite Vänner :) maha.

Harry Potter

Harry Potter var väldigt bra! :D Tkt dem följde boken bra, även om det var ngr få saker man typ.. haha what? xD hahah. Längtar till nästa del! :D
Trevligt sällskap var det ju också, 9 pers blev vi som först möttes på Vapiano för mat och sen vandrade vidare till Rigoletto :) Kvällen sjönk kanske lite i upplevelse på grund av att jag är sjuk, samt att jag lagom till filmen typ fick världens tandvärk ;O kunde inte riktigt koncentrera mig på filmen helt på grund av det, men men 8)

Idag har jag iaf inte ont i tanden :D woooho ;D fast vem vet, det kanske kmr? hahah. Jag är fortfarande sjuk, så pass sjuk att jag planerade att va hemma. Men Alex kmr va hemma ett tag eftersom det kmr folk som ska fixa hans kylskåp, så dem på jobbet lär väl behöva min hjälp. Tvingar mig till jobbet och hoppas att jag överlever :) hahah.

Nej nu fan är det frukost som gäller! Tar pendeln idag eftersom bussen jag tagit i veckan alltid varit proppfull ;O Har dessutom sällskap av Malin till centralen, eftersom hon sov hos mig igår efter bion :)

Tell me everything will be okay

Mina tankar snurrar, men jag tänker inte låta detta förstöra den här dagen. Ikväll är det nämligen Harry Potter 7, del 1 som gäller! :D Woooho, längtar tills ikväll :)

Gick upp strax efter 7 imorse. Skulle ju egentligen ha duschat igårkväll, men orkade ju inte ;D så gjorde det imorse istället :) Ska typ inte gå hemifrån förrän om en timme, så har gott om tid på mig att sitta här och sen kanske till och med fluffa håret :D Tänkte dock börja med att slänga in lite bilder, eftersom bloggen min är så grymt bildlös just nu ;O hahah.

Hundarna på dagiset är experter på att hitta lite.. speciella platser att ligga på xD


Hundarna jag och Alex vaktade i helgen :)


Ena halvan av mitt rum :) Den enda halvan ni får se, för den andra halvan är tom, förutom på två kartonger med kläder och lite annat som jag ännu inte orkat packa upp xD hahha.

"Slem och Smel"

Jag är typ död. Känns som om jag inte hinner ngnting ;O förra veckan var full med aktiviteter efter jobbet.. denna är likadan. När tar det slut? Får jag pusta ut nästa vecka? Hahah. Samtidigt som jag känner mig slutkörd av detta, så känner jag att jag gillar det. Hellre för mkt att göra än för lite, jag tror det är så jag till största del känner x) hahah.

Såg på Harry Potter 6 med Alex, Jessica och hennes kompis Malin idag :) Imorrn är det bio! Äntligen! Har längtat som satan hur länge som helst :D
En mindre bra sak är att jag typ är förkyld :O usch det är fan inte bra :/ dessutom är jag orolig. Jag kan inte släppa det. Måste påminna mig själv om att ta det lugnt. Att andas och inte överreagera, vilket jag annars är väldigt bra på. Heheh.

Men ehh, orkar inte slänga in bilder nu. Nej kom ganska nyligen hem och ska faktiskt sova typ nu. Död som sagt :P hahah. Imorrn blir det inga bilder, för efter bion ska jag sova hos Alex. Blir lättast så eftersom filmen slutar sent. Ska iaf försöka slänga in bilder från helgen på torsdag. Jaa eller iaf fredag ;D hahha.
Men ahh.. godnatt!

Städdag

Vi har städat som satan typ hela dagen idag ;D Var skönt att vi iaf var 4 pers som hjälptes åt :) Tack till syster och Alex som hjälpte till!
Har inte packat upp mina kläder än, nej får göra det imorrn eller så :P Tog mig iaf en tur med Elliot och utforskade lite häromkring. Tror det finns ngr mysiga vägar att gå med hund iaf :)

Hon som jag maila om intresse av hunden hade svarat! Hon ska ringa i veckan så får vi se hur det blir :D OMG jag typ dör! ;D hahah. Spännande, spännande :)

Imorrn blir jag iaf hundlös. Så efter en helg med massa hundar så kmr det bli lite tomt ja :P men, men.. Nu ska jag och Fredrik fortsätta se på vår film :) Bilder kmr troligtvis imorrn ;P

Could you be the one for me?

VET NI VAD!? :D
Jag har skickat ett mail om intresse på en hundvalp! 8D en tio veckors gammal Kromforhländer! :D Jag döööör vad söt den är! Har ju väldigt länge varit intresserad av just den rasen, så jaa vi får väl se vad som händer :P maha.

Ingen ordning alls

Det är lite småkaos här hos oss idag 8) Jag och brur har packat för fullt, och well nu är jag nästan klar :) Detta är spännande och roligt, men gud vad det är påfrestande ;D haha. Ser fram emot tills vi har flyttat över alla saker och har fått iordning i lägenheten! Lär väl va fullt ös hela kvällen ;P Men det blir nog bra :)

Sov hos Alex igår! Vi däckade framför Sagan om Ringen, så la oss typ vid 23 igår ;D haha var så trötta :P Idag gick vi till rastgården i Åkeshov, där våra fyra hundar fick ösa gärnet ;D hahah. Jag var som sagt hundvakt till två, och Alex är hundvakt till två :P Var roligt att se hundarna springa som tokar, även om våra fötter förfrös i kylan :P haha. Mötte upp Puttes ägare i brommaplan för att lämna honom, så nu är det bara en vovve ;) Elliot har legat och sovit sen vi kom hem, han vill väl ut snart dock :P

Ikväll ngn gång går första lasset till Ulriksdal ;P maha. Fast jag och syster ska åka kommunalt med Alex, han ska hjälpa oss att städa och möblera :) Förhoppningsvis hinner -och orkar- vi spela lite wii också ;) haha.
Hade tänkt lägga in bilder på hundarna från dagen, men har ju fan packat ner den sak jag använder för att lägga in bilder på datan :P vettefan vad det heter, men ahh bilder kmr väl in sen ngn gång x) hahah.

22.01

* Sov hos Alex igår :)
* Passar Elliot från och med idag tills på måndag!
* Ska passa Putte imorrn tills på lördag.
* Har packat lite mer idag
* Imorrn får vi nyckeln till lägenheten!
* Jag öppnar imorrn så ska sova snart
* Blir troligtvis till att köpa vinterskor med pappa senare i helgen
* Har inte träffat Fredrik på hela veckan, usch för det.
* Imorrn är det fredag!
* Är lite roligt att jag typ sover borta sista dagen innan jag flyttar ;D
* Haha sån är jag x)
* Nee men kanske sover här på lördag också. Det märker vi.
* Nee nu ska jag fan sova!

Me like

Rastlösheten försvann, eftersom jag ägnade kvällen till att packa lite, fluffa mitt hår (får öva lite mer känner jag ;D) samt fixade Mickans blogg :) Yey, jag behövde en kväll där jag haft fullt upp hela tiden :) Perfekt. Precis så jag vill ha det!

Kika in Mickans blogg här:

(man ska alltså trycka på bilden ifall ni inte förstod det ;P hahah)

The one with the snow

Har snöat hela jävla dagen. Kan ju säga att det inte var alltför roligt att jobba på hunddagis idag 8) hahah. Blött som satan, och promenaderna var en riktig pina ;O jaa iaf på grund av vädret, för hundarna var iaf duktiga :) Bra det iaf ;P Dock så är jag väl lite konstig.. för även om det var blött och typ.. hemskt att gå ut och promenera, så föredrar jag nästan dessa dagar med dåligt väder framför dagar med bra väder. Konstigt? Jaaa det tkr jag faktiskt xD men orsaken är att det under dagar som denna -med dåligt väder- känns mer flummigt och inte lika.. seriöst ;D på ngt sätt xD hahah. Sen är det ju också väldigt skönt att slippa möta hundar stup i kvarten under promenaderna :P maha.

Jag kom hem och såg på vänner och sedan Gossip Girl, under tiden jag såg på dessa program så kändes det bra. Men så fort GG var slut så kände jag mig åter igen rastlös och uttråkad -.-' Baaah, jag orkar inte med detta, så därför ska jag tvinga mig själv in på Ez och försöka göra lite nytta :P eller.. okej först ska jag diska, och sen ska jag faktiskt försöka mig på att fluffa håret mitt :D Älskar när det är fluffigt :) Hoppas bara jag får till det bra ;O

I am a question to the world

Det känns inte bättre. Vette fan vad det är för fel. Jag.. känner mig nästan lite ensam, och well det har jag ju absolut ingen anledning till 0.o skumt. Aja, jag såg iaf på Rädda Willy. Ahhh <3 på den filmen alltså. Haha :)

Okej, jag har egentligen ingenting att skriva. Ska väl krypa i sängs snart x) försov mig imorse gjorde jag xD haha. Vaknade typ 5 minuter innan jag skulle gå ;O men jag hann iaf till jobbet i tid :P bra det ;P haha. Men ahh okej, säger godnatt nu :)

Is this my life I'm wondering

Jag är uttråkad. Förra veckan kändes det som om jag inte hann med ngt. Som om jag hade massa saker att göra hela tiden. Nu har jag typ nada att göra 0.o Jag typ sitter här och väntar ut tiden så jag kan gå och lägga mig.. usch tragiskt! Haha. Var likadant igår ;O Det är skumt, och jag hatar den här känslan av rastlöshet som river inom mig :O vart kmr den ifrån? Ta bort den! ehehe.
Okej, jag vet att det finns massvis med saker att fixa till Ez, och kanske ska jag ta tag i det? Så jag iaf har ngt att göra.. heheh. Men jag har ingen lust till det. Jag känner en liten lust till att leka i ps.. typ fixa en ny header till bloggen min. Men jag har ingen fantasi till det, och gillar dessutom den jag har nu 8) hahah. Vilka problem jag har. HAHa.

I feel good

Jag orkar inte skriva ngt egentligen, så tänker bara skriva: WIIIIIIIIE. Det får sammanfatta hur jag känner mig just nu x) maha. Nu ska jag hoppa i duschen ;P

Filmhelg

Var filmkväll hos Alex igår :) Eller ahh, först blev vi bjudna på Tacos :D Grymt gott! vi blev 9 pers totalt, så självklart var det inte så lätt att välja filmer ;P Vi såg iaf på Wall-E och sen Harry Potter och Fenixorden. Jag drog dock därifrån för att träffa Fredrik, så såg inte ens på halva HP. Men, men.. har ju sett den innan så :P

Jag och Fredrik såg på The A-team, och nu idag har vi sett på Bad Company, och funderar väl på om vi ska se ngn mer film :P Filmhelg jao ;) haha. Lite tråkigt att helgen snart är slut, men det gör fan inget. Jag är på grymt bra humör, och nästa helg händer det saker!
Jag ska dels va hundvakt tors-mån. Har Elliot alla dem dagarna, sen har jag Putte fre-lör också :) Hundhelg! Jaaa samt att jag flyttar nästa helg! ;O OMG! Hahah x) kmr bli nice! Spännande, spännande :) Kmr inte alls gå hela veckan och typ.. vänta in helgen xD hahah, som vanligt då ;P maha. Nee men ska väl simma ngn dag också :P vi har ju inte simmat ngt den här veckan, eftersom det var höstlov. Orka med att simma om det skulle va massa barn i simhallen liksom.. heheh. Vet fortfarande inte hur det blir med simningen sen när jag flyttat ;O men ahh, det blir nog bra :) maha.

Snor en bild som Nadja tog i fredags x) Mina två fina mostrar och mamma <3
Bilden har ju absolut nada med inlägget att göra, men vad gör det x) hahah.

Spendera pengar är bra för själen

Nu jävlar har jag handlat kläder :D Är lite fattigare än innan, men vad gör det ;P Det är fina kläder som just nu ligger på sängen min x) maha.

Jeans, linne, bh:ar och sen köpte jag även trosor och ett par vantar x)

Ensam hemma

Är ensam hemma ;O det är fan inte ofta :P Lyssnar på HÖG musik och sjunger med :) maha. om typ en halvtimme ska jag gå, ska möta Nadja i v-by <3

Anything can happen when you take a chance

Man måste bara älska lördagar! :D så grymt skönt att inte behöva gå upp ur sängen förrän man orkar det ;D hahah. La mig strax efter tolv igår, eftersom jag var så trött :P Gick upp typ 9, skönt att sova så länge jao :D

Låg och tänkte en del på flytten igår när jag skulle sova..
Kom fram till negativa och positiva saker med flytten.
POSITIVT
- egen lägenhet är ju alltid nice.
- eget rum
- få göra som man vill, stå lite mer på egna ben liksom
- närmare till jobbet
- gå som man vill utan frågor
- äta vad man vill, när man vill

NEGATIVT
- blir så långt bort från allt man är van vid att ha nära till..
- hur blir det med simningen?
- hur ofta kmr man träffa typ Nadja?
- tvättstuga 0.o
- laga mat själva ;D städa.. diska typ varje dag.. jaa allt sånt där 8) haha
- blir dyrare än när man bott hemma

Jag har för mig att det var fler saker, men kmr inte på ngr fler nu ;O hursomhelst.. självklart finns det både för- och nackdelar med att flytta. Vissa saker gör så att jag får ont i magen, men samtidigt så känner jag mig astaggad på att flytta. På att få flytta hemifrån. Yees.

För många rubriker på svenska.. men skitsamma

Tänkte lite kort skriva att arbetsdagen idag var så grymt skön! 3 timmars arbete, varav det var en promenad på en timme, med 2 hundar! Vi var 6 pers med 12 hundar. Jaa ni kan ju förstå hur skönt det var ;P hahah. Halvdagar äger!

Sen ska jag säga att jag och Alex bakade kladdkaka igår :) Eller okej.. klockan är över tolv, så egentligen blir det iförrgår ;P hur fan det nu stavas ;D hahah. Men ahh, grymt god var den! Var roligt att umgås bara vi :) Var så länge sen sist. Vi får bli bättre på det jao :P

Men ahh, nu är jag trött. Ska sova, så godnatt med er :)

En liten funderare..

Om ngn undrar varför jag la upp bilder på min mini pc så beror det på att jag kanske ska sälja den. Använder den ju inte, så är typ grymt onödigt att ha den 8) hahah. Men vi får väl se hur det blir med det.

Ser på idol med pappa. Jag vet inte varför, men idol känns inte lika roligt att se på idag som det brukar göra 0.o beror det på en speciell person kanske? Ja kanske. Hahah 8) Hur som helst så slog det mig (btw, sitter hur som helst ihop när man skriver det? Hursomhelst.. hmm, bra fråga.. hahah) att jag kmr sakna pappa så grymt mkt när vi flyttar :O inte bara pappa, nej dem andra också. Men pappa är ju ändå.. den som tar störst plats. Typ kmr in och väcker en.. kmr in och bråkar lite med en sådär ;P jaa jag kmr sakna han. Får väl bråka med brur istället ;D haha.

Nej nu borde väl reklamen va slut snart.. eller? ;P haha.

Bilder på datan




Spännande!

FITTMSN VILL INTE ÖPPNAS! cpbajsfittsaker! -.-' Hatar när det ska strula..

Men okej, jag ska inte bry mig om det.. msn kan ta sig :) hahah.. Iaf.. gissa vem som flyttar om typ en vecka! 8D JAAAAAG och BRRUUUR :D maha ;P Tror inte riktigt jag har fattat det än ;O hahah, spännande iaf :)
Men hey, jag har inte så mkt mer att skriva. Orkar typ inte. Ska dricka mer av min Monster och vänta tills Idol börjar x) hahahha.

Harry Potter

VI HAR BILJETTER TILL HARRY POTTER 7! :D Åhhh vad jag längtar! 17 november, klockan 21.30 smäääääller det :D maha ;D

Abrahamsberg Tur och Retur

Mitt f*ttinternet la av imorse. Men slänger in det jag skrev:

"Mysigt :) Nu är jag ännu gladare! Förutom min jävla cp nacke som bestämt sig för att dampa idag ;O har grymt ont. Kan man va hemma på grund av det? hahah. Kan man säkert, men aja, jag går till jobbet ändå. Ska stänga med Bella och även om det är jobbigt att stänga så har vi ju alltid roligt ;P

Jag insåg precis att jag måste damma av mitt skrivbord.. hahah, ska försöka komma ihåg det ja x) eller.. ska jag kanske skriva en påminnelse? hehhe.

Jag har en sak som ligger och gnager inom mig. En sak jag måste få reda på hur det ligger till. Men vet inte hur jag ska uttrycka den, så därför får den helt enkelt ligga kvar inom mig ett tag till.
"

Hinner inte skriva så mkt mer nu, ska sova hos Alex idag :) Imorrn är det fredag!


Kortelikort

Var och kika lägenheten idag :) Den var mkt fin jao! Får se hur det blir jao.
Men det är iaf bra här :) Jag mår bra, förutom att jag fryser om mina fötter ;O hahha. Orkar faktiskt inte skriva så mkt mer. Tänkte väl kika in lite snabbt på Ez och försöka hinna med lite adminfixande innan Fredrik kmr hit :) maha.

Klockan är och förblir min fiende

Jag måste ju säga att jag suger ;O på jobbet idag så kämpade jag emot sötsuget. Drack ingen cola, åt ingen kaka eller ngt. Det är mkt lättare att motstå sötsakerna när man öppnar och slutar vid tre. Annars är det på eftermiddagen där som det är som svårast att stå emot 8) men iaf.. så var duktig idag.. tills nu ;D gissa vad jag sitter med.. nämen, kakor och cola :O hur gick det till? Hahah x) stöööörd.

Och klockan sprang iväg, ska träffa Fredrik imorrn istället x) Klockan är -precis som rubriken lyder- min fiende. Hahah. Det är fan sant jue ;P men, men.. det blir nog bra :P Ska istället tillbringa kvällen med att se två avsnitt av GG :D eftersom jag av ngn dum anledning missade att se avsnittet förra veckan 0.o hur gick det till? ;O hahah. Men skiten måste ladda, så tills dess ska jag nog kika sista avsnittet av vänner säsong 8 :) Sen blire säsong 9! Snart slut, då är det bara till att fixa fram en ny serie att följa ;) jaaa om jag inte håller mig till att följa GG en gång i veckan, och sen håller mig till filmer 8) hmm.. jaa vi får se ;P maha. Men nee, vänner är det som gäller nu! :)

såhär kan det se ut på vilan ibland :) hahah. En praktikant som använde vovven som huvudkudde ;P och jag vet, bilden har absolut nada att göra med texten ;D men var ju så tomt på bilder så denna fick duga :) maha.

here we go again

Jag är kissnödig ;O bara så alla vet :) maha.
Vet ni vad!? Imorrn ska jag och brur åka till Ulriksdal och kolla en lägenhet :O Vi ska träffa farmors kusin där, för hennes syster (eller vad det nu är ;O) kan inte bo kvar där. Vet inte hur det blir med detta, eftersom vi inte vill flytta dit om det är för dyrt eller typ.. för kort tid, eller vad man ska säga :P Mamma och pappa kmr ju troligtvis byta lägenhet till en mindre när vi flyttar, och om vi sen måste flytta ut och inte har en annan lägenhet så blir det genast jobbigt 8) heheh. Men ahh, så vi ska kolla upp det imorrn :) Spännande! :D

Paus, måste ta tvätten från tvättstället innan jag glömmer det! Kan dessutom passa på att gå på toa då ;D ahhah.

Baaack, och nu har jag fan ont i ryggen ;O not good. Men aja, jag har väl egentligen inte så mkt att skriva. Såå slutar väl här då. haha x)

I spread these wings and fly

Det är så grymt jävla skönt att sluta tidigt :) Har hunnit med massa saker efter jobbet idag :D eller massa och massa.. hahha. Var på banken, satte in pengar, både till mig och till Alex x) typ. Kom hem, packade upp efter helgen (eftersom jag varit för trött för det tills idag xD hahah... Lat heter det med ett annat ord ;P heheh.), sen rensade jag kyckling eftersom jag, brur och pappa åt kyckling med bröd till middag :) ahh dem åt potatissallad också ;P Efter maten såg jag på Idol från i fredags :P visste ju redan vem som åkte ut, eftersom jag läste det på Tebbs blogg ;D men ahh.. fann det roande att lyssna på vilka låtar dem hade valt :P ngr var bra, andra mindre bra. Förstår ändå varför Daniel åkte ut, han var inte alls bra 8) heheh.

Well well.. känns som om klockan är typ tio eller ngt.. hahha den är bara sju ;D det gillas :D Funderar väl på om jag ska orka logga in på Ez, men ärligt talat så känner jag varken ork eller lust för det 0.o.. börjar mitt rollspelande gå mot sitt slut? Kanske. Men nee, än är jag inte redo för att släppa det, så ska fan logga in där och iaf svara på roll :) Får se om jag orkar logga in som admin också ;P hehhe. Kmr troligtvis ett inlägg senare ikväll, för vad ska jag annars sysselsätta mig med nu ikväll? ;P hahah. Jaavisst ja, Fredrik kanske kmr hit sen :) Fast man vet aldrig med honom, så jaa det märker vi ;P maha.

Nee nu ska jag logga in på msn och sen på Ez ;) yeah.

McFly

Fick låtarna från McFly nyaste album av Tebbs. Grymt bra :D Favoriterna är för tillfället I need a woman och That´s the truth! Grymt bra låtar! <3

Men jaa, nu är det sängen som gäller. Öppnar ju imorrn så ;P Godnatt :)

Mat

Min mat idag:

Schnitzel med potatisbollar (vettefan vad det heter xD kroketter? 0.o) och.. gröna ärtor ;O samt coooola till det :D


Hahah, jaaa vad hade dem gröna små ärtorna gjort för fel? ;O hahah x)

IDRE

Jag mår super :D är på så grymt bra humör att jag knappt kan fatta det ;D hahah. Okej, negativt är att det bara är måndag, samt att jag har haft grymt ont i typ vänsteraxeln hela dagen ;O men det skiter vi i, för annars är det toppen :) maha.

Iaf, jag skulle ju skriva lite mer om helgen ;) Att samåka två bilar till ett ställe är inte det lättaste :P Vi kom ju ifrån varann ngr gånger, så vi (som hade RacerRose som förare xD) fick ju vänta på killarna flera gånger x) hahha. Men, men.. annars funka det ju asbra :)
Vi var inte framme förrän typ halv 1 på natten, men vad fan gjorde det ;P vi festade till strax efter 5, då hade jag varit uppe i typ prick ett dygn ;P haha x)
Sen var jag ju lite koko, så klockan 11 på lördagen tkt jag att nee nu är fan klockan mkt 8) hahah.. ehh jaa vi hade då sovit typ 5-6 timmar, så egentligen hade vi väl behövt sova mer ;P hahah. Men hursomhelst så väcktes alla då, så jaa alla var typ döda på lördagen ;D hahha, inte alls mitt fel :D... säger vi ;) maha.

Vi gjorde inte direkt så mkt på lördagen. Alla förutom jag och två av killarna (jaa samt Annelis vovve som hon hade med sig dit upp) åkte för att köpa pizza. Vi spelade monopol under tiden, som jag förlora på ;D hahah. Ahh och så bergsklättra jag typ med vovven x) grymt lydig hund, creed till Anneli :) hur fan det nu stavas ;P Alla var ju typ supertrötta på kvällen, så strax efter tolvslaget, efter att vi firat Rose, så gick väl iaf dem flesta och la sig :P tror ngr var uppe ett tag till 8)

Söndagen gick fort. Vi typ vaknade, tog det lite lugnt ett litet tag. Sen var det tacofixande som gällde, och efter det var det städning av stugan, innan vi åkte hemåt 8) Lång bilresa hemma, och Johan var grymt schysst och skjutsa oss västerortbor till Vällingby :) Var grymt skönt att bara gå nerför backen och sen va hemma ja ;P
Helgen var iaf bäst! Med massa skratt (Bäst var ju ändå när vi fyra tjejer stannade till på vägen mitt ute i ingenstans och väntade in killarna som hamnat efter. Det var grymt halt, och kolsvart.. och när dem inte kmt ikapp på typ 10 minuter så börja vi alla bli oroliga ;O och inte fan blev det bättre av att vi börja få för oss att ngt lik eller ngt skulle komma och kasta sig upp på bilen! xD hahah. Jaa det var hysteri på hög nivå ;D grymt roligt var det iaf, speciellt när Anette (Roses kusin) säger typ lik, och alla sätter sig och skriker xD ahhah. Jaa vi låste alla dörrar ;D hahah.) och jaa, bara massa positva saker :D Me like!


Lite roligt att det där typ var dem enda bilderna jag tog under hela helgen.. 8) hahah.

RSS 2.0