Party party

Var ute igårkväll :D Hade grymt roligt med en blandning av seriösa snack, shotdrickande, dans och många skratt! :) Vi åkte härifrån vid tolvslaget, jaa det blev ju lite sent, men inte fan gjorde det ngt ;P Vi åkte till Viper! Eftersom ingen annan vill dit när vi blir fler. Well jag tkr Viper är charmigt, speciellt med tanke på att det har lite minnen :P Var ju där man gick ut första gången. Var där jag hade min studentskiva och jaa, lite mer sådär x) haha.
Iaf, vi var som vanligt kvar tills stängning, sen blev det donken i väntan på nattbussen :) Vi har en nattbuss :D hahah. Var hemma typ klockan 5. Jag gick och la mig direkt, och med enkel uträkning.. så gick jag upp typ klockan 10 och har alltså sovit 5 timmar inatt :P det är väl lagom? hahah.

Kmr väl dö ikväll, men vad fan gör det :D har inte varit ute och festat på länge, så yeah jag behöver en helg med dubbel utgång ;) maha.

Gammal bild, men vad gör man när man inte orkar lägga in bilder från mobilen och ens inlägg är tragiskt bildlösa? ;P hahha. Ska färga håret mitt idag också :D var bara tvungen att nämna det x) haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0