Bra måndag

Uppe tidigt efter typ 5 timmars sömn för att ta emot Aiira strax efter kl 7. Gick hur bra som helst med henne, förutom att hon är riktigt bra på att skälla som en dåre när det plingar på dörren xD Frågade matte om tips angående det, så vet hur jag ska försöka mig på att göra på onsdag. Hon var iaf hur mysig som helst! och det blev en 45 min promenad där jag mest kände av henne lite. Tycker hon gick väldigt bra i kopplet, även om man fick påminna henne lite ibland :P Supersöt hund jao!
Mamma kom hit till mig imorse och hade med sig frukost, supermysigt :D Så när Aiira blev hämtad vid kanske halv 12 gick vi upp till v-by och åt lunch, samt kikade lite i ngr affärer. Mamma var även hos läkarn på grund av smärta i foten :( Var ngt med en sena..? 0.o.. inflammation eller ngt. Så hon köpte Voltaren gel och ska ta det lugnt.
Hem till mamma och pappa där man slappade lite framför tvn. Nadja kom dit också, så vi gjorde sällskap hem sen :)

Väl hemma hjälptes vi åt att plocka upp min stationära. Så nu står den så fint på sin plats ;D ahh och sen lagade jag mat. Kyckling stekt i honung med klyftpotatis i ugn. Blev faktiskt riktigt gott :D även om jag lyckades bränna mig på tungan typ det sista jag gjorde :( inge kul.

Hon med retrieverna har hittat en annan dagmatte, så ska inte ha dem ngt. Eller okej, hon frågade om jag fortfarande var intresserad av att ha dem på helger ngn gång, och det är jag absolut :) Så kanske ngn helg då.
Men så bestämde mig för att höra av mig till hon med shar peien, men hon har inte svarat än. Annars kanske jag kikar runt lite för att se om ngn vill ha hjälp med hund nu i december. Annars kmr Aiira få väldigt mkt uppmärksamhet ;P Jaaa och så får vi se om/när Kimbo och Shania behöver passning igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0