FESThelg

Har haft en grym helg! :D
Började helgen med middag och förfest hos Jenny tillsammans med mina syskon och Anton :) Jaa och Jenny ;D Sen blev det så att jag och brur åkte kommunalt till nynäs medans dem andra åkte bil. Var helt okej ändå x)
Festen hos Malin var nice! Synd bara att en tjej som var där mådde väldigt dåligt.. så vi bestämde oss att åka med sista pendeln strax efter kl 1. Så jag och brur åkte ersättningsbuss till västerhaninge, alldeles själva på bussen xD och sen pendel till centralen, typ själva där också xD hahaa ;D Skulle bli hämtade i vreten av Anton, så vi fick springa ner till blåa linjen för att hinna med t-banan :P Jippie, jag kunde springa :D hahah.
Åkte hem till Alex där vi tog det ganska lugnt och spelade kort i typ en timme, innan det blev sovadags typ vid 4.
Upp halv 12 på lördagen och så tog vi det ganska lugnt. Jag åkte en runda hem till mig för att hämta Alexs julklapp -tekken tornament eller ngt sånt ;D- så vi körde det en del ;) Jenny och Anton kom och vi gick ut och åt innan det blev TP spelande hemma hos Alex. Alex vann, förvånande va? xD hahah. Ahh och så spenderade vi typ flera timmar åt Sing star! Grymt roligt, även fast jag var med i laget som förlorade alla gånger förutom en gång xD hahah.

Idag tog vi det lugnt, körde lite tekken innan jag och Sara åkte hem till mig där vi träffade Linda och Ninja med sina hundar för en kort promenad. Gick riktigt bra och var ganska skönt att gå lite. Blev dock ganska kort i och med Lindas ena hund, som är 9 år och börjar bli trött i kroppen :/ Men var mysigt iaf.
Efter det skiljdes vi alla åt, Sara gick hem och jag har sen dess (typ kl 3) varit ensam hemma. Konstig känsla, men samtidigt lite skönt. Har iaf varit duktig. Har lagt in alla kläder i garderoben, diskat och rensat ur skafferiet :P
Så nu blir det en lugn kväll framför Netflix och datan. Blir nog inte så sent ikväll, för imorrn ska jag upp kl 7 för strax efter det kmr Aiira hit! :) Känns bra att få ha hund omkring sig igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ere alex lampa, den svarta? assnygg! :-)

2012-11-26 @ 08:45:37
URL: http://missmalinerika.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0