REDheads

Lyckades hitta julklappar till syster. Så nu är hon klar ;)

Resterande av dagen har jag tittat på mina program -top model och project runway, städat hos råttan, medicinerat råttan, lekt med hunden, suttit vid datan och lagt in bilder från mobilen till externa, samt varit nere en sväng i källaren med syster för att hämta lite råttsaker. Syster ska ju få skaffa råttor igen :) Så avis! Jag vill också ;O eheheh.. men om min kära moster läser detta.. så ska jag försöka övertala dig att jag får ha råttor också.. :D.. *blink blink* ehhehe.
Nee men annars får jag helt enkelt vänta tills jag har en alldeles egen lägenhet. Så är det. Får nöja mig med daghundarna istället då ;P
Btw så såg jag en SUPERsöt staffevalp som uppfödaren ville ge ut på foder.. dock en tik, men fan vad söt hon var! :P haha.

Börjar bli trött så ska nog kanske lägga mig snart. Måste upp vid typ 8 för att hinna ge Kossan sina ögondroppar och ögonsalva innan Kimbo och Shania kmr hit :P Får iaf se om jag lyckas med att ta en lite längre promenad med dem. Lika bra att bygga upp benen direkt right? ;) hehehe.

Kommentarer
Postat av: Nadja

ALDRIG!

2012-11-07 @ 07:21:43
Postat av: Sandra till nadja

Sv: haha jag är inte förvånad x)

2012-11-07 @ 10:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0