idol 2009

Okej, att dem tre sista i idol är ens favoriter som man hejat på hela tiden är ganska sjukt :O hahah, okej fyra egentligen med tanke på att Mariette också var en av mina favoriter ;P Sjukt grymma allihopa! Trots allt tkr jag att svenska folket röstat bra, även om jag tkr juryn var orättvisa emot Tove :O Hon hade sämst låtar helt enkelt, en som man typ.. bläää palla den :O och sen en där man typ tappa tråden mitt i alltet :O elakt jao. Hon är iaf grymt bra! Mellan Calle och Erik.. hmm, jag tror Erik kmr vinna, men samtidigt tkr jag Calle är grymt bra han med :) Men ahhh, Erik är nog trots allt bättre :P
Iaf, idol 2009 är bästa idol hittills, även om jag ännu tkr Måns är den bästa som varit med någonsin i idol! :) Men ahh, så lägger in 3 klipp från youtube här, ett av dem bästa med Tove, Erik och Calle :)




Kommentarer
Postat av: tebbs

juryn var jävligt orättvisa mot tove... Hon fick snarare 2 utmaningslåtar och erik/calle där de kunde glänsa.. pft! SKULLE JU VARA TOVE OCH ERIK I FINALEN! (lilla jag är fortfarande sur.. hehe)

2009-12-05 @ 12:13:40
URL: http://shesover.blogg.se/
Postat av: jessan

kalle är sämst av dom. fattar inte hur han kunde sitta säkert. sverige.....

2009-12-06 @ 10:17:10
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0