Det var nice jao

Helo alla :) Hoppas alla hade en mysig dag och kväll igår :) Själv hade jag det mys. Att jobba gick bra, 3 timmar går ganska fort. Sen så kom man hem, var social med släkten, såg på Kalle Anka <3, åt mat, spelade Rummy, öppnade julklappar och sen spelade vi också kort! :)
Jag fick ltie smått och gott, bland annat Nutella av brur :D mums! Pengar, lite kläder, presentkort på H&M, tofflor och lite sånt där smått :) Nice, nice. Att spela kort var riktigt roligt, speciellt när vi körde Knektöppning om pengar ;D haha, jag brukar ju inte vilja spela om pengar, men vi körde med enkronor så det handlade inte om så mkt pengar :P dessutom gick jag plus så det var ju nice ;) hahha. På kvällen sen när alla gäster gått så spelade hela familjen Kareoka också :) Ett mkt roligt kortspel jao! Sedan avrundade jag kvällen med att titta på Ugly Betty, så det var mys :)

Idag vaknade jag, klev upp och slappade lite vid datan innan jag och syster åkte in till stan. Jag hämtade biljetterna till Avatar som jag och Alex ska se på söndag :D och sen skulle vi titta om H&M var öppet, vilket vi dock inte trodde. Haha, och vi hade rätt, så eventuellt åker vi in lite tidigare på söndag, typ innan bion och kikar lite :) Det blir nog bra.

Ikväll är det utgång som gäller! :D Tror det blir jag, brur, Ronja och Kamilla<3 Blir nog bra! :) Synd bara att fler inte hänger med, men så är det :/ haha. Jao och Curre kmr hit idag också :P (pappas morbror). Men ahh, så jag har ingen aning vad jag ska ha för tröja/topp ikväll :O.. men vi får väl se. Är iaf taggad och tror det kmr bli hur mysigt och roligt som helst! :) Ahh, och vi ska ju föra lite här innan också, och sen ska Kamilla sova hos oss också x) Kvällen ser iaf ljus ut, och jag ska ladda upp med att rolla lite och kanske se ngn film ;D

Kommentarer
Postat av: jessan

AVATAR SÖG! VARNING!

2009-12-25 @ 17:57:57
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: jessan

jag med... men blå gubbar med pilbågar i nästan 3 timmar, jag somnade allvarligt talat nästan efter halva filmen xD



Dock tror jag att det mer är en film för dej o Alexy, så ni gillar den säkert :P

2009-12-25 @ 18:19:10
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag vill oxå gå ut :( :( :(

2009-12-25 @ 20:27:16
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Nadja

Du blev rätt överraskad när vi kom dit va ;) va skoj å tack för cidern. kram <3

2009-12-26 @ 14:26:02
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0