*tänker på mat*

Känns som om jag har vänt på dygnet igen. Haha, är ju bra. Eller inte ;D Men skitsamma, jag gillar det. Är lite mysigt att sitta uppe när andra sover :P I för sig är det bara  pappa som sover, mamma jobbar jue och jag, brur och syster är vakna och sitter vid varsin data xD hahah, nördar jao x)

Men iaf, jag är hungrig som satan så funderar på om jag ska ta ngt att äta :O Dock planerar jag att sova snart.. så kanske inte är så smart? x) hahah. Well, well, tror fan jag skippar ngt att äta. Kan försöka äta frukost imorrn istället :) Iaf.. jag sökte jobb till ett hunddagis, så hoppas på det bästa :) Imorrn ska jag träffa Ronja och sen Malin ocksp :) Mysigt. Fick pengar av mamma så jag kan ta en fika med Ronja :D wiie, snälla lilla mamma som skänker fattiga mig pengar <3 dock får jag ju pengar snart, men det låtsas vi inte om ;D hahah :P

Men okej, pallar inte skriva mer. Och jofan jag ska ta ngt att äta! *dör här* ;D vid två ska jag stänga av har jag bestämt mig för, och 30 minuter utan ngt att äta när jag är så här hungrig är bara smärtsamt :O hahah x) Har varit dålig med bilder idag ja :O men ska nog kasta in ett sista inlägg sen innan jag ska sova ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0