Hundar

Satan vad dålig jag varit på att uppdatera ;O främst med bilder. Har ju tagit en hel del bilder från veckan på hunddagiset. Får väl slänga in massa med bilder nu, som kompensation ;)

Har inte gjort mkt idag. En timmes promenad med syster och Nikki som jag passar tills på tisdag, och så har jag sett på sista Twilight filmen. Unnade mig själv lite lyx och köpte den och part 1. Har ju passat Elliot och nu Nikki, så lite extra pengar :P Men ahh, blir nog en längre runda ikväll också. Stackars Nikki är nog van vid massa motion, men hon får helt enkelt klara sig på det jag erbjuder :P hahha. 

Imorrn ska vi kanske möta Bella med hundar och pojkvän i stan. Lite häng i rastgård. Hoppas det blir av! Annars har jag väl inte så mkt planerat. 

Igår träffade jag iaf en hundägare med sin kelpie som jag eventuellt kmr bli lite extramatte till :) Supersöt kelpie, som dock var mkt större och kraftigare än Klura. Ska iaf bli spännande och se hur det blir med det, kan ju va ngt att ha hund ibland tills dess att man har råd med egen :P Ska dessutom träna lite lydnad med henne, kanske kan man till och med bli så bra ihop att man kan tävla? Vore ju superkul! Men ja, nu ska vi inte hoppa saker i förväg. Ska ha henne hos mig lite på test och känna på henne lite mer på fredag. Ska bli roligt :)

Men okej, nu bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0