inte som man har tänkt sig

Min dag blev inte riktigt som det var tänkt. 

Först så jobbade jag ju. 9-12. Hade två ganska bra promenader, även om jag fortfarande tkr kopplena är sjukt långa ;P 

Upp till v-by för att lämna in mobilen. Fick då veta att dem inte delar ut lånetelefoner längre. Så hem snabbt för att kasta i mig lunch och försöka få tag i Ronja. Fick hjälp av Malin. Hade dessutom världens huvudvärk och kände mest för att lägga mig i soffan eller sängen och skita i allt xD Kände mig stressad som satan, men räknade ut att jag inte har råd att lägga 400 spänn på ett par fluffisar. Därför skippade jag och Ronja stan idag.
Dock skyndade jag mig hem till mamma med tvätt, samt för att försöka få tag i en mobil som har mikro-sim så jag kunde sms Felicia vars franska bulldog jag skulle ut och promenera med 20 minuter senare. Visade sig att alla extra mobiler dem hade hemma krävde stora sim-kort, och syster råkade trycka in mitt lilla mikro-sim i en av dessa. Vilket ledde till att mamma höll på i kanske 25-30 minuter? med att bända upp skiten för att få ut sim-kortet xD... samtidigt lånade jag systers mobil för att smsa Felicia och fråga om jag kunde komma vid 15 istället. Det visade sig då att hon hade smsat mig -typ precis när jag stängt av mobilen för att lämna in den- och skrivit att hon fått förhinder. Så plötsligt hade jag blivit av med båda dem sakerna jag innan hade stressat över att hinna med.. xD HAhha. 

Blev kvar en stund hos mamma och gick sedan upp till v-by för att köpa en adapter till sim-kortet, samt en svart toningsfärg. Så nu lånar jag pappas samsung mobil, och imorrnkväll eller på fredag så ska det grön/blåaktiga i mitt hår bort och istället blir det svart! Lite synd, eftersom jag egentligen vill ha hela håret oranget! Men men.. får köra på det nästa gång eller så ;)

Har dessutom pratat med en staffe uppfödare som jag och syster träffa på hundmässan. Jävlar vilken härlig person hon verkar va ;D så jag är nu vän med henne på fb, och ska väl hälsa på henne om kanske 2-3 veckor eller ngt sånt :) Vi skulle bestämma det senare! Synd bara att jag inte har ngr pengar eller så.. eftersom hon har en staffevalp -en hane- kvar :O Typ ge mig! :D.. hahah. 

Men ahh, nu ska jag se lite mer förhäxad, sen ska jag nog försöka somna tidigt ikväll! Får se om jag lyckas med det ;) maha. Slänger in två bilder på mitt hår också. En från igår när det fortfarande var blött. Där ser man tydligt det grön/blåaktiga xD och sen en från nyligen, där det bara syns i underhåret. 

Kommentarer
Postat av: moster

Så fin så! Trotts sjögräset haha. Kram

2013-03-06 @ 20:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0