Release me

Sitter hemma hos Alex :) Är nyduschad, det är typ andra eller kanske tredje gången jag lånar hans dusch 8) vilket är otroligt lite med tanke på att jag sovit här ett X antal gånger. hahah. Nu är han iaf i duschen, och jag hade väl tänkt svara på roll nu, men orkar inte ;O tragiskt? Jaa lite.
Senare ska vi till coop och köpa godis. Vi låtsas att det är lördag :) hahaha, nejdå. Hans mamma blev sugen så vi ställer upp. Plus att godissuget alltid finns där. Haha tragiskt. Men, men.. ska sova här inatt, så får sällskap till jobbet imorrn :) Har åkt själv alldeles för länge. Det är segt. Hahha. Tragiskt. Just nu tror jag tragiskt är mitt nya favoritord. Hahha, TRAGISKT! HAHAHHA. okej.. ska försöka vara seriös :) hehehe yeah right. Nee men okej.. det känns bättre än igårkväll. Fast kanske beror det på att vi aldrig riktigt hann med det där jobbiga..? Samt att jag tillbringat eftermiddagen och nu kvällen med Alex. Man hinner inte riktigt tänka lika mkt då.

Jag är festsugen ;O typ.. hemmafest ngn? :D hehhe. Dessutom är jag sugen på att färga håret igen. Skulle vilja ha ngn annan färg än röd, men vill samtidigt inte ha ngn vanlig färg.. samtidigt som jag inte vill ha ngn superextrem ;P vill ha ngt mittemellan, och dem röda färger jag kört på har oftast varit det 8) hahah. Kanske rött igen då? En starkare nyans kanske?.. hmm. Jag vet inte. Men lär väl inte bli av riktigt än. Vill ju inte slita på håret mer än vad jag redan gör.. så får vänta lite. Nej nu ska jag kika in lite bloggar innan Alex är klar x)

Kommentarer
Postat av: Nadja

Säg som det är, du sover hos Alex för att han inte ska försova sig IGEN ;-) hihi. Kram

2010-08-24 @ 20:14:25
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Jenny

TRAGISKT! ;)

<3

2010-08-24 @ 21:16:18
Postat av: Erika

Hittar du en hemmafest så dra med mig för sjutton gubbar! ;)

2010-08-24 @ 21:46:01
URL: http://pepino.webblogg.se/
Postat av: Anonym

men vi går ut nästa fredag me felicia o dem :D

2010-08-24 @ 23:32:59
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0