Någonting att äta..

Jag är dålig på att uppdatera bloggen :O en gång i veckan verkar va min melodi just nu x) hahah. 

Veckan har varit väldigt lång! Kanske för att jag i början av veckan inte kunde gå normalt och hade ont i tån. Plus att jag fick asont i vaden då jag troligtvis överansträngde den när jag haltade fram xD heheh. 


Träffa Rose med sina hundar i måndags och prata lite skit. Supermysigt och kul att se våra totalt 4 hundar leka tsm! 

Tränade med hunden med Ina och Helen i onsdags, lydnad, agility och lite lite freestyle ;) kul med en ny sport, även om vi måste lägga ner mer tid på det för att börja ta oss ngnstans :p Sköna är att Morf har ju en del trick i bagaget som vi redan lärt oss, så bara öva in ngr nya och sen försöka få in det i ett program som flyter på bra! Hösten och vinterns nöje ;) det plus lydnads tvåans moment samt agility där jag funderar på om vi ska försöka ge oss på att träna in running contacts! Får väl se ;) 
Annars då? Jo vi tränade agility i torsdags också :) klass 2 bana, och jag vettefan vad jag höll på med. Flummade runt och glömde banan och gjorde fel byten och ja jag vet inte vad xD men kul vare iaf :) 

Tån är bättre iaf, så kmr kunna tävla imorrn :D den är dock inte helt bra än, men det lär väl ta tid i guess x) 

I torsdags fyllde Morf 2 år!<3 Han fick en ny träningsleksak, men jag har även köpt ett täcke till han :D och så ska vi fira han med lite "tårta" idag ;) maha. 
Mamma fyllde år igår!<3 så vi åt supergod mat och tårta samt spelade kort hela kvällen! Supermysigt! :) då mamma jobbar mkt nästa vecka så slog vi ihop det så vi firade oss båda, mysigt! Jag fick hundjackan jag så länge velat ha!!! Av mamma och pappa! Blev superglad! :D och en asnice mask samt en t-shirt med bästa trycket av Nadja och Tonie! :D tack så mkt!<3 
Idag blire öppet hus på hundstallet, hundkalas för Morf och sen ska vi hem till mamma och pappa för att typ fira mamma lite igen (äta tårta xD) då brur kmr dit idag eftersom han tyvärr jobbade igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0