it´s the climb..

Jag är inte lika bra på att uppdatera bloggen längre. Orsaken? Jag har ingen tid till det. Jag har fullt upp så gott som varje dag. Jobbet, sen social på eftermiddagarna och kvällarna. Och helgerna har en tendens till att va fullbokade. På ett sätt trivs jag med detta. Jag trivs med att va social och ha saker att göra. Trivs med att ha ett liv.
Men skillnaden från förr känns ibland för stor, för någon kväll vore det faktiskt skönt att bara sitta vid datan och svara på lite roll. Snacka lite på msn. Msn var vardag för mig förut.. nu är jag inne alldeles för sällan. Så pass sällan att jag får svårt att behålla kontakten med dem vänner som jag inte träffar så ofta, eller aldrig träffat ;O Jag tror jag måste försöka hitta en balans mellan allt detta. För just nu varierar jag mig ständigt från att ha för mkt tid vid datan.. till att inte ha ngn tid alls vid den :O och visst, det är väl egentligen bättre att inte ha ngn tid till den än för mkt.. men jaa, jag har ett litet behov av att kunna sitta på msn och bara ta det lugnt. Iaf ngn dag i veckan.

Men skitsamma.. nu ska jag sova ;D ser fan inte fram emot att gå upp klockan halv 6 imorrn ;O ska dessutom ta en tidigare buss, endast för att minimera risken att jag inte kmr fram i tid. Bussarna går ju lite som dem vill nu för tiden så.. hahah, jävla vinter :D ge oss vår! sommar! eheheh. Nej sova var det ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0