There ain't nothing gonna get in my way

Sorry för min låga uppdatering :O helgen var fullspäckad med massa spelande! :) Mkt bra helg om ni frågar mig.

Igårkväll tog jag mig en tur hem till Jenny där vi såg på Psalm 21. Ingen bra film direkt, lite läskig på vissa ställen, men annars booooring! Tur sällskapet var bra iaf! :D

Jobbat idag. Jao det är ju måndag x) hahha. Är typ frisk snart :D bara lite snorig nu. Skönt att slippa slemmet i halsen jag hade typ hela förra veckan ;O ehhe.

Ringde nyss till kenneln som jag troligtvis kmr ta min valp ifrån! :D Ska hälsa på dem ngn gång sen när vädret blir lite bättre. En nackdel är dock att chansen att det blir valp till sommaren inte är så stor, och då är väl frågan om jag faktiskt kan skaffa valp sen? ;O Är ju ledig en hel månad under sommaren, plus att jag hade planerat att utnyttja brur och syster min ;D hahha. Men blir kullen senare så vettefan hur jag ska göra :O Men det löser sig. Jao på ngt sätt. För i år vill jag fan ha min hund! :)

Vår fina collie på dagsiet :D En av mina favoriter (om man får säga så ;D) och dessutom -om det blir en valp ur den kull jag tror- syster till min framtida valps mamma :) Hahah, hängde ni med där? ;D hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0