Inlägg med bilder!

Fullt upp, men faktiskt så gillar jag det! :)
Igår; moster hjälpte mig färga håret! :D Det är rött och fint!<3 Även om vi fick köpa ny färg och färga om en gång ;O vet inte hur vi lyckades.. men vid första färgningen blev min utväxt typ.. orange/blont 0.o.. hahah stört. Men, men.. det är iaf snyggt nu :D
Såg Melodifestivalen med mamma, pappa och syster :) Moster var inte så intresserad, och well man förstår ju varför xD hahah. DET TOTALLY SÖG! ;O heheh. Men, men.. trevligt att va social iaf :) Efter det såg vi på Taken också, en film vi sett förut men som är bra så det var väl nice x)

Före ngn färgning alls.. och efter första färgningen ;O


och så två bilder efter andra färgningen i olika ljus ;P

Idag; vaknade upp av pappas röst och undrade vad han gjorde hemma hos oss.. insåg sen att jag var hemma hos dem ;D hahah. Tog det lugnt vid systers data på morgonen sådär, för att lite senare hänga med mamma, pappa och syster på seightseeing (stavning? ;D) i norra ängby ;D Fast vi skulle till onoff där vid bromma blocks, och jag passade också på att gå in på den stora zoo butiken där! :) Köpte mig en film och lite saker som så smått förbereder mig för vovven min :D hahha. Passar ju hundar då och då från dagiset också, så kan ju använda sakerna då också om det nu inte blir ngn hund i år.. vilket jag dock hoppas på!

Dagens köp! :)

Kommentarer
Postat av: Rose

2011-02-14 @ 00:33:08
URL: http://lillagris.blogg.se/
Postat av: aegtj

Okej va som hände där vette fan men ja tänkte iaf säga...



Du får låna ut grisen till Otto för att Basse snodde hans förra gris och tuggade sönder den =(

2011-02-14 @ 00:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0