14 februari

Måndag, alla hjärtans dag. Det har inte märkts, och faktiskt så har jag inte ens tänkt på det. Skönt! Förra året störde jag mig så mkt.. eftersom jag var avundsjuk på alla som hade ngn att dela dagen med. Jag hade ju en bra dag då, men ahh. Men i år, jaa idag har det känts bra. Ja förutom att en av mina hundar var helt psyko så jag ville slå henne ;O gjorde det ju inte, men det var fan inte långt ifrån att det slog slint :O tur man har självkontroll. 
Mer än det så var det väl en bra dag :) Eller okej.. jag störde mig på våra praktikanter.. dem suger! :D.. och sen blev en hund hämtad halv 7 eftersom ägarens buss inte kom ;O Kom därför precis hem till Alex. Vi ska fixa mat nu, och sen se vår serie :D Avatar, the last airbender! :D Woooho.

Imorrn är det tisdag, då ska jag simma med Ronja! :) Får se hur mkt av min röda hårfärg som lämnar mig då ;P hahah. Men nee.. nu ska jag göra Alex sällskap i köket :) Tänkte säga att jag skulle hjälpa honom med maten.. men vi behöver ju inte ljuga ;P hahah x)

Kommentarer
Postat av: Jessica

hahahaha härlig slutkläm x)!

2011-02-14 @ 22:25:15
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com
Postat av: Anonym

haha fatta om de stackars praktikanterna hittar till din blogg ^^

2011-02-15 @ 02:11:03
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0