Mini Racer

Fyfan vad jag hatade min väska, och den blå lnjen :) Usch och blä på det xD Vi överlevde iaf resan till macken, där vi senare åkte iväg med den lilla söta bilen! :D Mini Racer som vi senare började kalla den xD Iaf, resan gick riktigt bra, vi poppa musik på hög volym och sjöng såklart med! :D Rose är en mkt duktig förare! :) Vi tankade två gånger, käkade lunch efter sundsvall i en liten ficka. Våran lilla bil blåste fan nästan omkull då dem andra bilarna och bussarna körde förbi oss där vi stod xD HHAH, charmigt ;)
När vi lämnat bredbyn körde vi upp bakom en röd Kia, och nog var det farmor ;) Så vi typ körde där tillsammans en bra bit. Sen så fick hon köra först på grusvägen, och vi tog det riktigt lugnt på den eftersom den inte direkt är säker xD Farmor försvann bortåt, och vi trodde hon typ gasat på som en dåre.. så ringer hon och säger åt oss att att hon kört ner i diket och att vi ska hämta henne 0.o... FATTA vad jävla rädd jag blev! Vi vände iaf och åkte tillbaka typ.. 20 meter eller ngt sånt. Och well där stod en vit bil intill vägkanten, en främmande snubbe och sen farmor. Grejjen var att dem mötts och farmor hade svängt undan ut i kanten där det fanns massa grus.. så hon fick sladd på bilen och typ gled ner i diket :O Bilen var lite skadad, men farmor blev inte mer skadad än lite öm i kroppen :) Tur det iaf!

Vi åkte till P.A (en av farmors kompisar) och myste med Amisa och en bordercollie som var där :) Han hjälpte henne ringa försäkringsbolaget och typ en bärgare. Hon åkte sen tillbaka för att tömma bilen, och sen vidare in till stan, medan jag och Rose åkte hem till henne. Vi har inte gjort så mkt, eldat lite och typ sett lite på tv. Samt fixat lite förberedelser med maten :) Nudlar med kyckling ;D haha ;) Farmor är på sjukhuset nu för att se så allt är bra typ, och det skulle typ minst ta 1 och en halv timme. Jaa och sen tar resan hem typ lika lång tid. Vilket betyder att vi kmr typ ha gått och lagt oss när farmor kmr hem :/ Roligt liksom -.-' Men, men.. vi får väl se om vi åker lite tidigare från The Silent Way. Det märker vi.
Nu ska vi iaf ut och leka med vovven! :D Sen blir det väl till att se idol, och efter det ska vi käka xD sen middag jao ;D men så får det bli. Sen lär det ju bli dags för att sova eftersom vi är typ.. aströtta! :O haha, ahh och imorrn åker vi vidare! Och bilder kmr då eftersom vi kmr bo i samma stuga som sist.. så då har vi internet! :D Well ahh.. dags att gå ut ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0