My Thoughts

Jag är uttråkad. Ganska trött men inte tillräckligt för att lägga mig och sova eller så.. Nej jag är rastlös, men orkar samtidigt inte göra något. Jag har ingen rollspelslust så kan inte roa mig med det heller, och sen är jag ännu ganska nedstämd också. Såg på två Ugly Betty avsnitt medans Daphne roade sig med att springa runt och röja i rummet. Sen så satt hon i mitt knä och somna nästan, sötnosen <3 Fyfan det känns hemskt att ta bort henne på grund av lössen. Och jag vet, jag tjatar om det, men vafan..
Huvudvärken är iaf borta, men den lär väl återkomma snart eftersom jag har hörlurarna på mig och lyssnar på HÖG musik. But me like, och jag orkar fan inte bry mig. Kommer den tillbaka så gör den det.
Tidigare idag satt jag och kikade igenom bilder från då jag och Rose var uppe i Storuman, på praktik på the Silent Way. FYFAN vad jag saknar det! Jag vill ha MASSA pengar så att vi kan åka upp dit och hälsa på. Fyfan vad jag skulle behöva gå ut ur huset nu.. gå den korta vägen förbi Kenneths och Cattes hus.. vidare till hundgården, öppna grindarna till alla hundarna och bara pussa på dem. Krama dem och leka med valparna, som inte längre är valpar. Alla deras underbara hundar som man blev kär i. Fyfan vad jag saknar det stället. Människorna, hundarna, hästarna, att vara där med Rose.. ja till och med John.. kort och gott.. jag saknar ALLT vi fick uppleva där. Exakt ALLT. Till och med dem tidiga morgnarna och Johns skräpiga discomusik som vi fick av honom. Fyfan vad jag vill upp dit igen <3 Det var seriöst himmelriket för mig. Trevliga människor, hundar och dessutom hästar. Något sånt drömmer jag om att ha i framtiden. En dröm som säkerligen kommer förbli just det. En dröm.

Och när vi ändå är inne och saknar massa saker.. fyfan vad jag saknar tiden då jag rollade som mest. Okej, det här kommer låta konstigt för er som inte rollar.. men jag saknar karaktärerna jag spelade. Jag tyckte om det, att rolla. Att för ett tag komma bort från verkligheten. Visst, jag är ju aktiv på andra sidor nu, men samtidigt så kommer man aldrig glömma dem där karaktärerna som man lämnade bakom sig. Helt sjukt är det egentligen, och well.. jag kanske är knäpp som saknar dem, men hey, sån är jag.

Och btw.. Jag hatar att inte ha ngt att göra om dagarna. Okej visst, jag är med Alex eller Rose, eller med Nadja eller andra och slappar och bara tar det lugnt. Men jag klarar inte av att ta det lugnt längre! Jag orkar inte med att bara ta det lugnt. Jag behöver ett arbete, något som man tvingas gå upp till. Som gör så man får pengar, upplever lite variation i vardagen, samtidigt som det finns rutiner, och dessutom så uppskattar man fredagar mer. Uppskattar helgerna mer. Just nu är det som om jag fastnat i en tid där allt står still. Inget rör sig varken framåt eller bakåt, men det snurrar på stället. Det gör mig förvirrad och allt jag egentligen vill göra är att gå i skolan. Fly från vuxenlivet och detta... kaos, till den där vardagen som man kände till i.. hela sitt liv. Fast jag skulle inte vilja gå i någon annan klass än den senaste, den enda klassen som jag älskat. Den klass man gick i och mådde som sämst i, men som man senare mådde som bäst i. Fyfan vad jag saknar alla klassisar, saknar att tvingas upp på morgonen, ta mig till skolan och se er. Träffa er. Jag saknar er så sjukt mycket, vissa lite mer, vilket inte direkt är konstigt då man faktiskt kom närmare vissa än man kom andra. Men i det stora hela saknar jag den underbaraste klassen av dem alla. Dpsb-06 <3

Jag önskar att jag vore någon annan. Inte helt, nej jag står för den jag är. Jag ogillar mig inte direkt, men jaa, ibland undrar jag hur mitt liv varit om jag var... självsäkrare. Mer spontan och jaa.. jag vet inte vad. Jag vet inte ens vad det är jag skriver längre, jag mest skriver det som ploppar upp i huvudet. HAHA, och lyssnar på Michael Jackson "The way you make me feel".. Av ngn anledning var det svårt att skriva medans man lyssnade på den. Nej fyfan.. jag pallar fan inte dela med mig av fler tankar nu. Nej det får räcka såhär. HAHA, jaa min blogg är väldigt personlig ibland. Men jag gillar att skriva av mig, och av ngn anledning känns det.. inte lika bra om jag bara skulle spara det som ett utkast. HAHa, weird jao, men vem fan bryr sig. Jag skriver det jag vill, och är inte direkt ute efter uppmärksamhet eller ngt. Nej jag vill bara skriva, både för att ha något att göra, och för att det ibland är skönt att skriva av sig lite tankar. Dessutom.. skäms jag inte för dem. Nej jag står för dem, så varför inte publicera dem då?
Nej nu får det fan räcka. Nu ska jag väl.. försöka hitta på ngt, kanske leka i ps till min HÖGA musik <3 jao kanske.

Kommentarer
Postat av: jessan

torsdag<3

2009-09-07 @ 23:21:09
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Nadja

Kommer över idag å drar iväg dig ur huset!!! <3

2009-09-08 @ 06:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0