Jag hatar det.

Det räcker med att kolla i garderoben och prova kläder för att jag ska bli så otroligt otaggad. Jag vill ha fina kläder. Kläder som sitter bra och som man trivs i, och som dessutom är snygga. Jag har inte såna kläder. Jag har antagligen kläder som är snygga -som jag inte trivs i och som inte sitter bra. Eller kläder som man trivs i -som inte är snygga eller sitter bra. HAHAH, jag hatar det här. HATAR. Fyfan jag blir bara så less och vill inte gå längre. Vill bara krypa ner under täcket och låtsas att allt är bra. Ha på mig mjukiskläder och låtsas att det blir skitsnyggt sen när jag byter om. HAHA yeah right.
Och ändå vet jag att det inte spelar någon roll om jag kmr i mjukisar och linne. Vad spelar det för roll? Det kmr bli sjukt roligt att träffa alla och alla har alltid sett mig i såna kläder. Så vad spelar det för roll? Joo det spelar roll för mig. För att jag vill känna att jag har fina kläder och att dem sitter snyggt. Att jag trivs i dem. Men det spelar ingen roll. För det kmr ändå sluta med att jag tar ett par tråkiga svarta byxor och ett tråkigt linne till. Wiiiho, vad roliga kläder. HAHA yeah right.

Kommentarer
Postat av: jessan

Du har jätte schnygga linnen! Alla kommer ba: WOOW HETT! Och ingen tänker på att du har mjukisar :) Mjukisar är ju DU! :D Sen våfflar jag ditt hår och sen är du ready for paaarteeeey..

2009-09-10 @ 19:09:47
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: jessan

taaack:):)



jag vet inte, när kmr alla ?:O

2009-09-10 @ 19:44:22
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0