Julafton

Julafton, blev många bra presenter :) Synd bara att det i år blev lite stressat så missa typ halva kalle eftersom vi öppnade julklapparna samtidigt i år. Men, men, tur man sett det så många gånger, även om det hela bröt traditionen en aning..
Vovva har faktiskt skött sig bra idag :) Hon började med att mesa sig lite, och var inte alltför nöjd med att det var så mkt folk. Men annars har det gått väldigt bra. Vette fan dock hur mkt skinka och typ prinskorv hon ätit idag xD tur som satan att hon inte är tjock ;P hahah.

Spelade kort nu på kvällen, var roligt, men det blev dyrt för mig ;P 530 kr back, usch för det. Men huvudsaken är iaf att man haft roligt :P Nu ska jag, brur och syster försöka fixa så vi kan spela våra nya wii spel. Jag fick Skylander´s Spyro`s adventures av brur, ngt nytt grejs som vi ska testa nu ;P ahh och syster fick Donkey kong av brur och mig. Social hela kvällen, sånt gillas!

fler bilder från dagen kmr troligtvis imorrn. Sover hos mor och far idag också så fixar det nog när jag kmr hem imorrn x) maha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0