Tredje dagen hemma

Omg.. har ju fan inte skrivit blogg idag ;O hahah, ahh och ändå har man varit hemma från jobbet idag också. Tror det var bra att ta en sista dag hemma, men imorrn är det jobbet som gäller! Känner mig nästan frisk, är bara den äckliga hostan som ska försvinna nu ;P eheheh.
Idag har jag inte gjort så jätte mkt. Ronja sov hos mig igår så vi började dagen med att se på film :) Ahh och moster min var snäll och gick en sväng med Vovva på morgonen! :) Tack! Men ahh, sen så har jag varit ute lite med hunden, sett klart på Tangled som jag kolla på igår. Diskat och städat undan lite av mina saker. Ahh samt slagit in julklappar :) Började sedan planera vad jag ska ha för kläder imorrn till kryssningen, så fick för mig att jag nog ska prova ha benvärmare. Så blev en promenad hem till mor och far (en liten omväg så att vovva fick lite längre promenad iaf ;D) där jag sedan blev bjuden på mat :P McDondalds stod på menyn idag, och jag tänkte säga att det passar som söndagsmat.. hahaha. Ahh för det är ju söndag :) hehehe.

Ska snart ge mig av hemåt, duscha och typ forts bestämma vilka kläder jag ska ha. Sen kmr Ronja hem till mig, och då ska vi färga håret mitt :D.. har ju typ glömt säga att jag är blond? xD eller ahh.. typ blond/orangehårig xD haha. Men ahh, hoppas det blir bra :P Får inte bli en alltför sen kväll, för imorrn ska jag till jobbet, och inte nog med det.. jag öppnar dessutom :P hahha. Från att ha gått upp klockan 10-11 till att gå upp klockan 5.. jao men det är ju.. roligt? ;O ahaha :P Nee, nu ska jag fan röra mig. Får inget gjort av att sitta här och dega :P maha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0