*RUBRIKER SUGER :D*

Kan inte påstå att dagen blev som jag trott, men det gör inte så mkt. Kände ett tag en viss irritation göra sig påmind inom mig, men insåg ganska snabbt att nej inte idag. Ibland får man helt enkelt ställa upp utan sura miner.

Hur som helst, har sett VD! Sista avsnittet för säsongen :O OMG jag kmr dö i väntan på nästa säsong ;O </3 Såååå GRYMT bra serie jao!

Fick dessutom ett sms av uppfödaren idag, så hon ska höra av sig i helgen så ska vi bestämma dag för besök! :) Kmr bli fattig den resan.. för bensin kostar asmkt ;O men, men.. det skiter jag i :D ser fram emot det så grymt mkt!

Hjälpte pappa lämna in Lotto idag också :P kände mig inte alls vilse när jag stod framför alla lappar och skulle välja rätt ;P pratade ju med pappa samtidigt såklart, annars hade det gått åt skogen ;P hahah x)

Nu mina kära läsare ska jag fixa ngt att äta och glo på en anna serie. Våra vänners liv! :) Senare ska jag fixa mig lite, och så blire till att åka in till stan och möta lite folk, för att sedan åka vidare ut till Nynäsgård ;P tacokväll hos Malin, med ESC som kvällsunderhållning :) Kan väl inte bli annat än lyckat? :D

REDHEAD! :D maha. Bild tagen från förra lördagen som också spenderades hos Malin ute i ödsliga Nynäs ;P maha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sagt de förr och säger de igen; de är i nynäs de händer!

2011-05-14 @ 17:15:50
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0