osäker på kategori men ja :)

Har pratat med min collieexpert idag, så nu ni.. nu ska jag bara få tag i uppfödaren så blir det kennelbesök! :D sen får vi väl se om ngn av flickorna blir min :) Litar helt på min expert, så känner bara positivt inför detta :) spännande, spännande! :D Hoppas på att få tag i uppfödaren snart så att jag kan börja se fram emot besöket xD hahha.

Var på dåligt humör innan.. så tröstade mig med jordgubbar doppade i smält choklad.. Nu är jag FET :) hahha. Usch borde börja träna och få bort det man lagt på sig under vintern.. men jag är så sjukt jävla dålig på det. Jag suger :D men skitsamma, var på dåligt humör och jordgubbarna och chokladen hjälpte lite.. men nu, efter att ha pratat med min expert (egentligen är det fånigt att jag inte nämner hennes namn då ni som läser min blogg -ja dem flesta- inte ens vet vem det är ;D men skitsamma) så är jag på toppenhumör :D åhh vad jag hoppas på att äntligen, ÄNTLIGEN få en hund.

Men okej, nu ska jag rolla och växla det med att lyssna på HÖG musik och typ sjunga ;D vettefan när min data kmr bli fixad, men just nu orkar jag inte bry mig :) Är på alldeles för bra humör :D me like!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0