Tiiiisdag

Alex var sjuk idag, så var typ asflummiga grupper idag xD hahha. Det gick dock väldigt bra, så om Alex är sjuk imorrn också så är det väl inte direkt ngn katastrof. Okej skillnaden är att idag hade vi två fler praktikanter än vad vi kmr ha imorrn.. men ahh det blir nog bra x) Stackars Alex har typ halsfluss :O usch för det.

Annars då? Var grymt trött imorse, typ satt och sov tiden emellan då alla hundarna kom till dagis xD sen så däcka jag rejält under vilan ;P skönt!
Slutade 15, så tog mig in till stan för att köpa Fishshot! :D:D:D Så nu har vi två flaskor igen :D maha. Måste bara fixa småflaskor så man kan.. smuggla in skiten i helgen ;) haha! Lyckades ta värsta jobbiga vägen tillbaka sen från systemet också, så nee den vägen tar vi inte igen :P hann iaf med pendeln jag skulle med, det var bra iaf x)

Väl hemma har jag lagat mat, sett på film och sen typ rollat. Lite seg kväll, men samtidigt är det väl skönt på ett sätt :P tror ändå jag är för social för att inte göra mer än att sitta ensam vid datan dagar då jag slutar 15.. får se till att ändra på det :P på ngt sätt x) hahah.

Ser fram emot helgen, och well det är ju tisdag idag så det är inte långt kvar :D hahah positivt tänkande är det som gäller ;) maha.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Å mig får du träffa :D bonus på den helgen hehe. kram

2011-05-24 @ 22:45:08
Postat av: Sandra till Nadja

JAAA :D <3

2011-05-24 @ 23:26:25
Postat av: Sara

Hahah ja, fast det är jobbigt med utbildningen bara.. ;o Hahah ^^ Kram <3

2011-05-25 @ 13:47:52
URL: http://peaceandllovee.blogg.se/
Postat av: Erika

Eller hur! Det gjorde vi bra! Och håller med dig, vi måste ses oftare !:P Puss!

2011-05-25 @ 17:32:43
URL: http://pepino.webblogg.se/
Postat av: tebbs

den där jävla fishshoten.... I've got bad memories from that one!



haha nerå, it was fun ;D

2011-05-25 @ 19:43:21
URL: http://atebbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0