intersport är asbra

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kan börja med att säga att jag haft två väldigt bra dagar! Okej, lördagen är inte slut, och den ser ut att fortsätta i positiv anda!

Fredag: slutade 15, var i stan med Ronja hela eftermiddagen och shoppade massa saker :D bland annat en t-shirt med texten "just do it" på, samt två par shorts från Intersport. Hem till mig och gjorde oss iordning, sen vidare till kristineberg för en liten minihemmafest typ. Var inte så fullt drag precis, även om jag och Ronja hade roligt och dansade en del ;) Dem skulle sen ut, men vi splittrade på oss och åkte hemåt istället. Väl hemma väntade jag kanske en halvtimme innan Fredrik kom med taxi hit :) Malin ringde mig en sväng där under kvällen också ;P

Lördag: Vi sov egentligen alldeles för länge ;P gjorde typ ingenting fram tills dess att jag skulle åka till ropsten :P Pendeln in till centralen där jag och Fredrik skiljdes åt, och så åkte jag vidare till ropsten där jag mötte upp Karin (från jobbet) och Alex. Hem till chefen där vi spenderade kvällen, och well nu kom jag typ nyss hem, och sitter just nu och väntar på att brur ska komma hit med ngr kompisar :P får se vad vi gör då, men lät som om det kmr va alkohol inblandat ;D haha. Det värsta är dock att jag börjar få huvudvärk :O men det blir nog bra :)

sådär ser texten på t-shirten ut :D synd att den är rosa, men jag gillar den ändå!

Kommentarer
Postat av: Sara

ROSA text! :D Hahah x)

2011-06-12 @ 08:39:11
URL: http://peaceandllovee.blogg.se/
Postat av: malin

tur att man kan roa ngn.. heh.



åå, coolish tröja!!

2011-06-12 @ 12:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0