Första dagen med Rebelle

Efter första dagen med Rebelle så finns det positiva saker och negativa saker att rada upp. Vi börjar med dem negativa.
Hon totalvägrar att gå ut ur lägenheten och nerför trapporna.. samt totalvägrar att gå in i porten igen och uppför trapporna. Vi har försökt vänta ut henne och locka henne med oss på olika sätt, men utan framgång. Hon totalvägrar. Dessutom har hon inte kissat en enda gång ute och vi har ändå varit ute tre gånger med henne idag. Hon har i princip inte kissat förrän imorse, förutom en liten liten fläck när min mamma och syster skulle ut med henne då hon kissade på sig. Förstår inte varför hon vägrar gå ut och vägrar gå in, jag menar hon gick ju till och med in i porten själv igår när vi kom hem. Vet inte heller hur vi ska göra för att komma tillrätta med det. Om hon bara behöver vänja sig lite mer och det kanske löser sig själv eller hur man ska gå tillväga? Sitter och väntar på att Yvonne ska höra av sig, hon skickade sms tidigare idag och sa att hon skulle ringa senare. Hoppas hon ringer så jag kan rådfråga henne.

Men okej, över till det positiva :) Inomhus är hon en underbar liten tjej som kmr fram och myser och viftar på hela kroppen och pussas och har sig. Känns verkligen som hon tyr sig mer och mer till oss, vilket självklart är jättebra! :) Vi har kört lite sitt, ligg och tass med henne, och jag tror inte att det kmr ta lång tid innan hon kan det ;P hon kan redan sitt iaf! och jao när man väl är ute med henne så går hon fint i kopplet, även om hon är väldigt tittig emot folk som rör sig i området. Nu har vi ju inte direkt satt ngr krav på hur hon ska gå i kopplet, mer än att hon ska följa oss dit vi går, vilket jag tkr funkar bra.

Såå jao, negativa och positiva saker. och har Yvonne inte ringt när klockan är nio så slår jag en signal och hoppas hon svarar x)

Kommentarer
Postat av: Jessan

Grattis! Och välkommen hem vovven:)!

2011-06-19 @ 21:13:39
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0