upp och ner

Hade en riktigt rolig kväll igår! :D Mötte upp Ronja så vi åkte tillsammans till Jessica, där vi på vägen dit också fick sällskap av Fredrik och ngr av hans kompisar :) Var typ grymt mkt folk hos Jessica, massa fint folk som var hur roligt som helst att träffa :D Vi kom dit typ vid elva och vid ett var vi ett gäng som tog taxi till vinsta för efterfest :D Var hur roligt som helst, även om jag liksom alltid blev lite väl galen angående att välja musik ;P hahha, tror fan det är ngt fel i mitt huvud ibland x) hahah. Jag och Fredrik gick iaf från vinsta och hem till Råcksta tidigare än dem andra, vi var hemma vid fem ;D
Därmed var vi inte heller alltför pigga imorse, och gick inte uppförrän styp 2-halv 3.. :O helt sjukt. Hej nu ställer vi om dygnet liksom! ;D hahha. Vi bestämde oss iaf för att äta lunch uppe i vällingby, och skiljdes sen åt. Fast han kmr tillbaka hit ikväll :) Då ska vi se på Armageddon! :)

Var nyss ute med vovven min, som btw redan fått en del smeknamn ;D det jag säger oftast efter hennes namn är Vovva ;P tkr det är gulligt :P haha. Men ahh! Till vår lilla promenad då.. Bar ner henne, tror det är bäst så här i början iaf. Väl ute tkt hon det var väldigt läskigt, kändes lite sämre än vad det gjorde i torsdags, men ahh så kan det va. Berodde kanske på att det var ngn som var ute med sin samojed som vi såg på ganska långt avstånd, samt två-tre ungar som lekte i plaskdammen som ligger kanske.. 30 (är väldigt dålig på avständ men ahh ;D) meter ifrån vår port. Hon gick dessutom på fel sida av en papperskorg och blev lite rädd av det.
Dock var hon riktigt duktig när vi gick in, för hon klev in genom porten själv, samt tog sig uppför den första trappen helt själv! Fick dock bära henne uppför resten av trapporna, men ändå :P Hon är btw väldigt duktig när det kmr till att hälsa på främmande människor! :D För det första när hon igår hälsade på mormor och Heino, och sen när hon hälsade på systers kompis, samt på Fredrik :) Är skönt att hon inte är rädd för människor, så egentligen är det väl "bara" detta med att gå ut som är vårt problem. Men vi har ju precis börjat jobba med det, så jao det kmr säkerligen bli bra så småningom! :)
Blir tyvärr inga bilder nu, för orkar inte hämta kameran. Kanske slänger in lite bilder från gårkvällen senare ;)

Kommentarer
Postat av: Jessan

Skitkul att ni tittade förbi :)

2011-06-25 @ 22:57:14
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Vem gick ut med din hund när du sov till 2 halv 3? Eller hon kanske var med?

2011-06-26 @ 19:01:52
Postat av: Anonym

Såg att du skrev att din syster passar henne då, är det lika svårt för henne att ta ut vovvan?

2011-06-26 @ 22:22:56
Postat av: sandra till okänd

Hon sover tills vi börjar röra oss i princip :P väldigt anpassningsbar angående det kan jag ju säga x)

Syster min har ännu inte tagit ut henne själv, eftersom hon typ inte vet hur hon ska hantera det. Då lilla Rebelle varit med om en del -vi har ingen aning om vad men ja- så var det bestämt att vi skulle ta det lugnt i början och bara bygga på vår relation. Och nu i början har vi inte tagit många promenader utan har börjat lugnt med det. Går på semester till helgen och det är väl egentligen då som vi börjar träningen på riktigt :P

2011-06-28 @ 21:05:23
Postat av: Denise

Jag hoppas att du fortsätter med att skriva nya inlägg till din blogg - den har verkligen potential :)!

2011-07-13 @ 05:00:42
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0