fotomodeller

Jag vill ha min valp nu! Eller okej. Jag kan för tillfället nöja mig med att åka dit och välja valp. Samt få fler bilder! Men sen vill jag ha hem han! haha :)

Annars då? Jo vi har haft riktiga fotodagar på dagis igår och idag. Fotat hundarna i grupp både igår och idag jao! Bra träning för dem små djuren, och dem är faktiskt riktigt duktiga!
Idag var snickaren på dagis och fixade med en grind in till köket, så nu har vi en till box. Ska vi bara planera hur vi ska möblera och ha oss innan vi ska flytta rum på dem flesta av hundarna. Kommer bli kaos då, för vi kmr totalt glömma vilka hundar som ska vara vart xD hahah. 

Jag har ett litet projekt också, försöker få Tessos hund att inte attackera mig (hoppa på mig som en galning) då jag kliver in i rummet. Han blir sådär hysteriskt glad så han bara hoppar. Alltså jag kan bryta det ganska snabbt så är ju inga större problem, men vore skönt att kunna gå in dit utan det där hoppandet ;P så nu ska jag satsa på att få bort det. Får se vilket sätt som är bäst. Gick iaf lite framåt idag, så vi får väl se :P Han är ju så himla fin och jag skulle vilja kela med sötnosen! Men han blir så tokigt överglad  xD hahah. 

Men ahh, nu ska jag slå på en film och somna tidigt idag igen är planen! Var inte alls trött imorse fastän jag klev upp kl 6. Var så skönt! Bara för att jag hade världens huvudvärk och la mig vid typ 10- halv 11 igår? xD haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0