16e september

Jag har haft en bra dag. Kollegorna, familjen och vännerna gjorde den bra! Mysiga promenader på jobbet, och mysigt enkelt firande med tacos och tårta med familjen (minus brur). Har ätit tårta som en idiot idag! ;D vilket straffar en nu med magont ;p hahah. Tårta till frukost. Tårta efter lunchen. Tårta efter maten. Och så en bit tårta till idol också. Alltså guuud! Ja jag älskar tårta! xD 


Fick lite fina presenter också! :) ljuslyktor från chefen och kollegorna, och så en massa ugglesaker från mamma och pappa! :) (fick ett fint koppel till hunden från syster förut också!) 



Sen har vi min hund.. Som skötte sig bra imorse och bra på jobbet, samt bra i början i bilen på vägen hem. Sen vare som om han lämnade hjärnan ngnstans på vägen hem. Så ja idag är min hund otroligt billig igen, och jag slås återigen av funderingen över om jag ens ska ha hund. Det är fan inte roligt att känna såhär, och ja han lyckades förstöra min annars så braiga dag. Inte bara dag, utan födelsedag. Kanske töntigt att se det som en speciell dag, men jo det gör jag. Känner mig besviken och ledsen, och det är inte ngt som är roligt att känna. 

Just nu är jag bara glad över att kursen blev inställd imorrn (sjuk kursinstruktör), för chansen att jag skulle hoppa morgondagens tillfälle var jävligt stor. 
Men ja. Nya tag imorrn, så får vi se om hjärnan är på plats då eller ej. 

Nu ska jag se Dexter! 

Kommentarer
Postat av: malin

ingen är vi perfekt alla dagar stumpan

2014-09-17 @ 20:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0