hej jag är bitter.

Verkar inte som om jag kmr kunna åka till TSW.. antagligen passar inte tiden eller så passar inte priset. Har inte råd att lägga ut mer än max 1500 kr, och då har jag ändå lånat 1000 spänn av brur. Och eftersom jag redan bokat in lördagen med Ronja -headhunterz!- så måste jag åka hem senast fredag, och well det går inga flyg eller bussar eller tåg som matchar dem tider och pris jag vill ha.
Kan åka buss upp på måndagen.. för 700 kr, och buss hem på torsdagen för 700 kr. Men att betala 1400 kr för att vara där i inte ens 3 hela dagar känns för dyrt för så få dagar. Dessutom tar ju resan typ 13 timmar.. så man vill ju iaf ha ngr dagar på sig däruppe.
Enda jag skulle kunna prova är sista minuten resa.. men känns inte bra att inte ha ngt bokat. Kmr nog alltid vara en sån person som hellre betalar mer för att va säker på en plats, än en sådan som försöker betala mindre för en plats som kanske inte ens finns..

Men nu ska jag snart släppa detta för stunden. Är bitter, men vill inte vara bitter när vi har filmkväll. Mamma gick nyss, hon ska jobba. Och Sara och Alex gick precis med hunden för att köpa choklad i vällingby. Så när dem kmr tillbaka tänker jag släppa detta för stunden.. och göra det bästa av kvällen, även om jag är grymt depp för att jag ev inte kmr kunna åka upp.
Vi har hunnit se en film än så länge.. hahha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0