Tisdagen som blev en söndag

Hemma idag. Trodde det var söndag imorse och när jag insåg att det var tisdag och jag dessutom hade ont i magen så pallade jag helt enkelt inte. Så värt förlusten av dem pengarna ;P
Har än så länge inte gjort så mkt. Alex kom hit med Pontus och vi bestämde oss för att göra pannkakor. Dem blev grymt goda! :)

Vi ska väl snart ut med hundarna en sväng. Bra med två hundar för då springer dem mer ;P hahha. Får se om man tar ngr bilder då också. Min mobil tar ju inte så bra bilder 8) hahha. Åhh och så har jag kanske fixat ngn att promenera med :D En tjej som bor i hässelby som har en 11 månaders gammal boxerhane. Ser fram emot att träffa dem :)

Annars då? joda det är bra. I helgen umgicks jag med Jenny och Ronja!<3 Vi shoppade lite i lördags, och gick ut! Dansade satan och hade en Grym kväll! Var Monday Bar black weekend om ngn har koll på vad det är ;P hahah. På söndagen kom dem två och syster min hem till mig, Ronja blonderade mitt hår och sedan färgade vi det :D Blev GRYMT ;D hälften blått och hälften grönt ;) maha.


Imorrn kmr Tebbs hit!!! :D så snart kan jag skriva ut den största anledningen till varför jag gått och längtat till Mars! Kan ju säga att helgen som kmr med all säkerhet kmr äga! :D

Kommentarer
Postat av: Sara

Shiit vad bra håret blev!! :D

2012-03-06 @ 20:40:53
URL: http://peaceandllovee.blogg.se/
Postat av: Anonym

oherreminskapare.

2012-03-07 @ 07:44:01
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0