märks det var länge sen man jobba

Jobbar, jobbar, jobbar. Trivs på dagis, och ibland undrar jag varför jag slutade.. men sen påminns jag om det och då känns det bättre igen ;D Är helt slut efter jobbet. Jao det märks att det var ett bra tag sen man jobbade heltid.
Funderar dock på att försöka lösa min vardag så att jag kan bli dagmatte till två hundar från dagis. Nella och Klura! Dem ska sluta eftersom priset höjts.. igen. Nackdelen är bara att dem bor ganska långt ifrån :/ Men funderar på om man kan lösa det ändå.

Annars då? Jo fötterna hänger på. Även om jag är ganska mkt trött i dem efter jobbdagarna. Dessutom oroar jag mig då jag typ kmr få gå dubbelpromenad ngn dag nu i veckan.. för många hundar på för få personal. Känns jobbigt med tanke på fötterna :/ Men, men.. det blir nog bra hoppas jag x)

Sitter hos mamma och pappa, snart är det mat! Mamma är supersnäll och har tvättat all min tvätt också :D fast klagar över att jag måste komma med den oftare och inte när det är hur mkt som helst.. hmm.. oooops ;D får försöka bli bättre på det.

Ahh och mobilen min strular. Har stängt av sig själv två gånger på två dagar.. bara sådär. Och vill dessutom inte lägga över bilder från mobilen till datan. Det suger! Blir så trött på elektronik ibland.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0